24•Bölüm

10.7K 955 833
                                    

Mutluluğu bazen öyle yakınımda hissediyordum ki sanki somut bir şeymiş gibi oluyordu.

Avcumun içerisinde biraz mutluluk ve huzur varmış da hayatım avucumun içerisindekilere bağlıymış gibiydi. Ve bu mutluluk ve huzuru bana tatdıran da hiç şüphesiz Taehyung'du.

Ben mutfakta kendime kahve, Taehyunga'da sıcak çikolata hazırlıyordum. Yüzümden hiç eksiltmediğim gülümsemem her ne kadar beni salak gibi gösterse de umurumda bile değildi. Mutluluğu en yakınımda hissederken buna hakim olmam imkansızdı zaten.

Taehyung ise duş alacağını söyleyerek banyoya girmişti. Aynı evin içinde, hatta bir kapı ardımda duş alıyor olması beni biraz da olsa heyecanlandırmıştı.

Her ne kadar duygu yoğunluğum daha fazla olsa da onu arzulamaktan da geri kalmıyordum.

Yaptığım sıcak içecekleri bardaklara koyduktan sonra bardakları elime alacakken belime dolanan kollar duraksamama neden oldu.

Kokusu bile beni etkiliyordu.

Ama bunu çaktırmamaya çalışarak kollarının arasından ona doğru döndüm. Islak saçları düzensizce alnına dökülüyor, bir kaç damla su usulcu şakaklarından süzülüyordu.

Dudakları düz bir çizgi halinde olsa da bakışlarında muzip bir ifade vardı. Zaten bu muzipliğinin sebebini o konuşunca anlayabilmiştim. "Okulda beni öpmek istediğini söylemiştin."

Zaten yüzümde yer edinen bir gülümseme vardı, ama bu cümlesi sayesinde daha da genişlemişti.

Kolumun birini hareket ettirip yavaşça omuzlarını okşayıp ensesine getirdim ve ellerimi ıslak saçlarının arasından geçirdim.

Diğer elim de rahat durmayıp yavaşça beline dolanmıştı. Belinde ki elimden destek alarak onu kendime çektim ve vücudumuz arasında ki gereksiz boşluğu kapattım.

Saçlarının arasındaki ellerimle de kafasını kendime doğru çekmiştim. Dudaklarımız biraz sonra öpüşeceğimizin sinyaliyle aralanmış, Taehyung daha rahat öpebilmek için kafasını hafif açıyla sola doğru eğmişti.

Dudaklarımızın arasında milimler kalmışken mutfağı dolduran melodi sesi aramızda ki etkiyi silip götürmüş, benim duraksamama neden olmuştu.

İçimden en ağır küfürleri Taehyung'un cebindeki telefonuna etsem de Taehyung çalan telefonu umursamayıp dudaklarıma aralık dudaklarını bastırmıştı.

O özenle alt dudağımı dudaklarının arasına aldığında bana üst dudağı kalmıştı. Hiç düşünmeden üst dudağının tadına varmaya çalıştım. Daha ileri gitmek istediğimi fark ettiğim sırada dilimle dudaklarını baskı yaparak izin istedim.

Taehyung önce duraksasa da yavaşça dudaklarını aralayıp bana izin vermişti. Ben de aldığım bu izinden oldukça memnun olarak dilimi yavaşça dudaklarının arasından geçirdim.

Mutfakta henüz melodi sesi kesilmiş, bizim sert öpüşme sesimiz hüküm sürmeye başlamıştı.

Uzun süredir elime mahkum olmamdan dolayı onu daha da arzulamaya başlamıştım. Şuan ki öpüşmemiz öncekilere bakılarak masumluğunu yitirmiş, ikimiz de ağızlarımızı keşife çıkmıştık. Aletimin sızlamaya başladığını hissettiğimde Taehyung'un dudaklarına minik bir inilti bırakmıştım.

Sabrım kalmamış gibi hissediyordum. Bu yüzden belinde ki elimi yavaşça tişörtünün içine sokup yumuşak teninde soğuk parmaklarımı gezdirmeye başladım. Tenini hissetmem aletimi biraz daha zorlamıştı.

Taehyung bir an da benden ayrıldığında dudaklarımızın arasından garip bir ses çıktı.

Hızlı nefeslerimiz birbirimizin suratına çarpıyorken Taehyung bir elini belimden çekip benim elimi kendi bedeninden ayırdı. "Banyoya gitmek ister misin?"

nemesis あ vmin ✓Where stories live. Discover now