#7. Fejezet

1K 71 0
                                    

Ma lesz a Halloween-bál. Izgulok. Ez lesz az első randim Scorpiusszal. Azt hiszem, tényleg tetszik. Tudom, egy hónappal ezelőtt tagadtam. De most nem. Csak Betty, Kyra és Albus tudja. Meg szerintem Scorp is sejti. Ááá! Miért zúgok bele egy Malfoyba? A Halloween-bálra csak az a kiírás, hogy fekete, vörös vagy narancssárga színeket kell viselni. Albus nem hívta el Bettyt, Jade-el jön, aki kedves lány. James és Kyra együtt jönnek, de ez nem meglepő. Alicet Dan hívta el, Roxane-t (aki időközben felépült) pedig Jake. Lily és Jack jönnek együtt, Hugo egyedül (mondván nincs szüksége partnerre, de tudom hogy csak nem merte elhívni Fridát). Bettyvel együtt készülődtünk (Kyra nem jöhet be a Griffendél-toronyba) én a talpig fekete mellett döntöttem, vagyis fekete egyrészes ruha. A fiúk megszívták, nekik dísztalárt kell venni. Albus ott szerencsétlenkedett Jamesszel együtt. Betty belül összetört, hogy Al nem hívta el, de így viszont egyedül jön. Rossz lehet. Én ilyenkor mindig valami barátommal jöttem, volt hogy Dylannal(OMG!), de voltam már Jackel is. De legtöbbször egyedül. Scorpius már várt, fekete dísztalárban volt. Rám mosolygott, amitől igyekeztem nem elolvadni. Alice és Dan már ott volt, Roxane és Jake velünk együtt érkezett, Albus, Jade, Lily és Jack is hamar megjöttek, majd vártunk a gerlepárra. Kyrára és Jamesre.
- Őszintén, ezek mikor szakadnak el egymástól? - röhögött fel Al.
- Nem véletlen ők a gerlepár. - emlékeztette Lily.
- Csak fura, hogy James Sirius Potter nem lett nőcsábász. - mondta Roxane. Jamesnek Kyrán kívül mindössze egy barátnője volt.
- Az ott Frida? - nyújtotta a nyakát Hugo. És igen. A fekete hajú kiszemelt valóban ott állt... Fred Weasley társaságában.
- Én ezt megölöm! - pattant fel Hugo.
- Kinek van esélye? - érdeklődött Alice.
- Hát... Fred 17 éves, Hugo 14. De Hugo a jövendőbeli csajáért küzd. - latolgatta az esélyeket Albus.
- Hülye! - löktem meg nevetve. A bál időközben elkezdődött. James és Kyra késett (gondolom Kyra nem találta a sminkjét, vagy hasonló) így azonban végre mindannyian megvoltunk.
- Jade! - kiáltotta Albus. - Táncoljunk! - majd megragadta a hollóhátas lány kezét és a tánctérre rángatta.
- Mit csinálok rosszul? - sóhajtotta Betty és irigykedve nézett Jade-re. Átöleltem a vállát.
- Kyra - adta meg magát James - Gyere! - intett, majd ők is táncolni kezdtek. Időközben Fred jött hozzánk.
- Átadtam Hugónak Fridát. - jelentette be.
- Hol vannak? - kérdeztem.
- Táncolnak - legyintett.
- És te kivel táncolsz?
- Miattam ne aggódj. - vigyorgott, majd elhúzta a csíkot tőlünk és alig néhány perccel később egy griffendéles lánnyal táncolt.
- Hé, Rose. - bökött meg Scorpius. - Az Tallia Flint. - mondta, én pedig hitetlenkedve meredtem rá. - Albus mesélt róla. Én pedig Frednek, Fred pedig kémkedik. - magyarázta.
- Oh - bólintottam.
- Egyébként - kezdte. - Nem táncolunk mi is?
- Felőlem - vontam meg a vállam, mintha hidegen hagyna. És táncolni kezdtünk. Jó volt. A bál vége után Fred összehívta a csapatot, hogy fontos mondanivalója van.
- Srácok - nézett ránk Fred, majd megköszörülte a torkát. - Fontos infóim vannak Tallia Flintről.

Tudom, rég volt de a másik sztorim, a Szent Johanna Gimi Folytatását írtam, illetve olvastam. Eszti❤❤

Rose Weasley Élete [javítás alatt]Where stories live. Discover now