Глава 25 Коледа част 2

82 14 4
                                    

От името на автора

-Какво?!-Лухан държеше медальона, втренчен в снимките.-Невъзможно! Шансът такива хора да се намерят е едно на милион. Това е невероятно!

-Именно. Това е начина да накараме Сехун да остане тук. И с Ирене най-сетне с бъдат заедо. Това е толкова романтично и хубаво! Те се търсят от 12 години.Няма точно когато всичко е към края си, да позволим на Сехун да се качи на самолета. Кога му е полета?

-Утре вечер в 20:00. Сега оправя багажа си, а предполагам Ирене спи. Не можем да им кажем сега. Предлагам утре по обяд. Сега е един през ноща и изглеждаме откачени, ако им се обадим сега.-Лухан предложи да им кажат утре.

-И аз съм съгласен. Ирене не е спала повече от осем часа за последните три, четири дни. Дори и да е на ръба и да имаме изключително малко време да им отворим очите, трябва да я оставим да поспи. И без това утре ще й дойде много.-Те Хьонг изказа коментара си.

-Добре, така да бъде. Ще й кажем утре по обяд.

~●~

-Съжалявам, Йери. Дори и да не си ми била истинска приятелка, аз винаги ще продължа да се грижа за теб. Да те обичам и да мисля за теб.-Ирене погали челото на момичето, намиращо се на болничното легло.

-Той...-Йери бавно отвори очи.-Той..Сехун те обича. Не съжалявай. Не се извинявай.-тя говореше бавно и трудно разбираемо. Гласът й беше пресъхнал и грапав.-Той те обича, Ирене. Не го забравяй.

-Йери, не говори така. Аз ви разделих, а трябваше да стоя на страна от вас. Не исках да се случи така, просто ние с него бяхме приятели и признавам, че съм влюбена в Сехун. И грешката ми е, че игнорирах чувствата си.

-Не е така. Трябваше да му кажеш какво изпитваш. И двете допуснахме грешки.

-Така е.

Йери затвори очите си и заспа, а Ирене направи същото, полагайки главата си на корема й. Беше дълга нощ и вече бе 3 сутринта. Двете бяха уморени от всичко. Затова просто заспаха.

Не ме оставяй..Не ме оставяй. Обичам те.

Гласът на Сехун кънтеше в главата на Ирене, но тя не го разпознаваше. За нея бе поредния странен сън.

~●~

Деня бе прекрасен, валеше силен сняг, типична Коледа. Всички бяха щастливи.

Demons From The Heaven/BTS+EXO+Red VelvetWhere stories live. Discover now