Глава 7 Фоерверки и договор

143 15 0
                                    

Два дни по-късно

Последният ден от екскурзията, в който всички възнамеряваха да си починат малко. Ходеха на походи, разходки, играеха баскетбол. Затова именно днес щяха всички да си почиват по стаите или да отидат на джакузито, което бе с големината на басейн.

-Ирене, хайде да отидем някъде. Да излезем малко от тази стая и да си поговорим.-Йери и Сълги се качваха буквално на главата на Ирене.

-Ох, къде искате? На джакузито? Хем там е топло и надали ще има някой друг. Всички са по стаите си.

-Да, хайде да отидем!-Йери стана от леглото и направи кучешка муцунка.

-Ще викаме ли момчетата?

-НЕ!-казаха двете в един глас.

-Добре?...Хайде Да слизаме.

От името на Ирене

Слязохме долу в съблекалните, за да се преоблечем по бански. Наистина нямаше никой там, което бе добре, защото ми се струваше, че тези двете искаха да сме сами и да си говорим.

-Ирене, побързай!-Сълги чукаше по вратата на съблекалнята.

-Идвам, идвам!

Честно казано умирах от срам да изляза от там по бански. Въпреки, че Сълги ме е виждала, аз не ходех на плаж или басейн цялото лято. И причината е една. Тялото ми. Пазех постоянно диети, гладувах и сега, въпреки че съм 42 килограма, продължавам да се срамувам от тялото си и да се виждам като пълна. Никой не знаеше за това, че всъщност нямам силен метаболизъм. Пред всички се правех, че не ми пука какво ям, но не е така. Просто винаги съм искала да съм перфектна в това отношение.

Излязох от сълблекалнята и бързичко се потопих в джакузито.

-Ах, топличко е!

-Сега...Какво става с Те Хьонг и теб?-Сълги ме хвана неподготвена и вече знаех защо.

-Йери! Казала си й!?

-Какво да ми каже?!-или не...

-Оф, не знам какво става между нас. Преди да заминем, бяхме в къщата на дърво, играхме карти и замалко да не се целунем. Това е. Няма нищо специално, защото той не изпитва нищо към мен. Аз към него да..той не. Сега просто го отбягвам малко, за да успокоя сърцето си, но това е. Мълчете и не говорете. Не казвайте на никого. Без коментар по темата!

-Аааааааааа! Най-сетне сладък момент с вас двамата. Казвам ти, че те харесва! Повярвай ми!-Сълги заплиска във водата от радост. Честно казано и аз се радвах и вълнувах.

Demons From The Heaven/BTS+EXO+Red VelvetOnde histórias criam vida. Descubra agora