Глава 22 Емоционални случки и спомени

67 11 1
                                    

Мина цяла седмица. Всичко изглежда беше наред. Сехун и Йери си обръщаха повече внимание. Те Хьонг и Сълги започнаха да наваксват времето си заедно. Лухан излизаше с тях постоянно. Ирене също. Всичко беше както трябваше да бъде.

-Утре трябва да предадем първата част от проекта по химия с Лухан, а той заминава извън града!-Сехун не можеше да си намери място от притеснение. Разхождаше се в кръг из стаята на Те Хьонг. -КРАЙ!Ами ще имам двойка.

-Спокойно. Имам идея.с това вниманието на Сехун бе приковано.

-Какво предлагаш? -той седна внимателно на земята.

-Можем заедно да довършим проекта. Ирене и Йери са партньорки, а Сълги ще прави проекта си с Шумин. (Нейния партньор). Няма кой друг да ти помогне.

-Прав си. О, благодаря! Определено ще си ми от полза.Но първо ще трябва да разчистим тавана горе. Там мисля, че беше комплектът по химия на родителите ми. Ако нямаш нищо против, разбира се.

-Не, нямам. -Те Хьонг и Сехун се качиха по стълбите на прашния таван. Бе очевидно, че тук щяха да прекарат близките няколко часа.

От името на Ирене

Неделя. Първата седмица, в която успях да събера мислите си. Да, не бях влюбена в Те Хьонг. Бях в Сехун. Усмислях вариантите и стигах само до този извод. Нямаше какво да направя. Трябваше да преглътна чувствата си. Той беше с Йери, а аз бях все още леко объркана. За Сехун и мен нямаше бъдеще. Точно така, щяхме да си останем приятели завинаги.

"Завинаги"

Можеше и да се разделят пътищата ни за вбъдеще. Ние сме си обещавали, че ще сме винаги заедно (като приятели),но не бе гаранция, че това ще се случи. Все пак преди 12 години вече сключих такова обещание. Което не спазих.

~●~

Цяла сутрин, до обяд се въргалях в леглото си и накрая реших да изляза с Йери и Сълги. Ако няма да уча, поне да не пилея деня си. Обадих им се и се уговорихме да се чакаме пред кафенето. Любимото ни място напоследък, след като времето захладня.

Облякох обикновенно черно дънки и червена блуза. Обух кецовете и излязох.

От името на автора.

В това време Сехун и Те Хьонг разчистваха таванът.

-Тук изобщо влизал ли си след като се върна в Сеул?-Те Хьонг попита, прокашляйки се заради праха.

Demons From The Heaven/BTS+EXO+Red VelvetWhere stories live. Discover now