Глава 16 Как разбра?

84 12 0
                                    

Вече бе неделя. Навън валеше проливен дъжд и се очертаваше да бъде мрачно през целия почивен ден. Но това кой го интересува. Компанията от двама зубари, една полубулимичка, двойка и Лухан щяше да излезе да вечерят. А какво правеха всички в единадесет на обяд? Прост въпрос с още по-прост отговор. Спяха.

Наистина ли бе толкова лесно колкото излеждаше? На пръв поглед те бяха щастливата шесторка. Неразделни приятели, винаги усмихнати и заедно. Но всъщност всеки един от тях е преживял нещо. Със сигурност обаче това не им пречеше да показват обичта си един към друг. Те винаги щяха да се подкрепят. Винаги щяха да бъдат обединени, каквото и да ставаше. За 2 месеца Ирене, Сълги и Те Хьонг накараха Лухан, който нямаше никакви приятели преди, сега да се усмихва всеки ден по повод такива каквито има. Накараха Йери да оценява евтините и малки неща, въпреки че е принцесата на училището. Накараха Сехун да обича. Да чувства обичта, а не самотата както през целия си живот до момента. А най-важното бе, че всички заедно се научиха да си помагат и да разчитат един на друг. Деня беше малко по-специален. Не просто една неделя. Днес ставаше месец от както Сехун и Йери са заедно. И въпреки това щяха да прекарат деня със своите приятели. Днес щеше да бъде невероятно според плановете им. Но точно в този ден...Една част от истината, която никой не осъзнава щеше да излезе наяве. Толкова малка частица. Нищожно дребна, но последствията от нея щяха да бъдат необратими.

-Ирене! Ставай!-майката на спящото момиче се провикна от кухнята. -Неделната и високопротеинова закуска те чака!

При тези думи, Ирене веднага отвори очите си. Усмивката бе на лицето й, а косата все така рошава. Без да се измие или преоблече, тя влезе в кухнята и седна на масата. Придърпа към себе си голямата купичка с мюсли и започна да пълни устата си със здравословната закуска.

-Мамо, довечера ще излизам с останалите.-Ирене информира майка си.

-Под останалите да разбирам Сълги, Те Хьонг и там другите ти нови приятели.

-Да. Е, вече не са толкова нови. За три месеца доста се сближихме.

-Добре. Еми да се забавлявате довечера, мила. Аз днес имам работа, затова ще изляза.

-Ясно. Е, аз отивам да се оправя.

Ирене стана от масата и влезе в стаята си. Избра си тоалет, който се състоеше от черно дънки и синя блузка с дълъг ръкав. Върза косата си високо и влезе в банята, за да измие зъбите си.

Demons From The Heaven/BTS+EXO+Red VelvetWhere stories live. Discover now