Глава 10 Ти ме спаси? #2

118 14 0
                                    


Седмица по-късно

Деня на изписването ми. Деня, в който ще мога да се прибера най-сетне у нас. Сълги, стоеше изправена зад мен и ми сплиташе косата. Днес щяхме да ходим всички заедно на кино. Нещо като повод за това, че оздравях. За седмица нищо ново не се случи. Те Хьонг ме посещаваше всеки ден, понякога и спеше тук. Отношенията ни вече бяха същите. Отново си бяхме толкова близки. Мислех, че нещата няма да се променят, но благодарение на него сега аз съм добре. Ако не ме беше завел в болницата навреме, не знам.
Лухан идваше също доста често. Напоследък прекарваха доста време заедно. Това бе само повод за радост.

-Привет, привет. Идваме да видим оздравялага ни приятелка.-Йери влезе през вратата, Сехун след нея. Те двамата продължаваха да излизат и според Йери скоро щеше да бъдат официално заедно. Естествено, ако Сехун намери правилните думи да й предложи.

От името на Те Хьонг

С всеки изминал ден, откакто Ирене постъпи в болница, страхът нараства. Страх ме е, че ако разбере за лъжата ми няма да ми прости. Излъгах, че аз съм в спасил. Че аз съм този, който я е отвел тук. Сехун разбра, че излъгах, но за щастие не каза нищо.

Днес бе деня, в който всички ще отидем на кино. Може би напрежението ще спадне, щом прекараме отново време заедно

От името на автора

Нима всичко бе наред за всички тях? Те Хьонг, криейки се зад лъжата си. Ирене, не знаейки истината. Сехун, който бе хванат от оковите на любовта. Сълги, която се правеше, че не я боли, заради отношенията на Сехун и Йери. Лухан, който невинно дружеше с хората, които скоро щяха да му донесат само поводи за объркване.

Ирене вече излизаше от болницата, а Те Хьонг я придържаше, въпреки че тя вече бе добре.

-Ким Те Хьонг! Добре съм!-тя издърпа ръката си и продължи да ходи.

-Не си добре!Седя тук седмица!

-Именно, за да се възтановя!Те Хьонг, бебе такова! Добре съм, разбери! И то благодарение на теб.

Дали Ирене...Сега мислиш, че съм твоят герой, но скоро няма да е така.

Всички се отправиха към къщата на Ирене, за да оставят багажа й от болницата, а след това щяха да отидат заедно на кино.

~●~

-Къде се бавят тези двамата?-Лухан и Сълги недоволстваха.

Demons From The Heaven/BTS+EXO+Red VelvetWhere stories live. Discover now