Глава 5 Има нещо в теб

145 18 3
                                    

От името на Ирене

Вече мина една седмица. Лухан, Сълги, Ким Тае Хьонг, Йери и аз се сближихме. Сехун се мотаеше с нас, причината по която бе Лухан и тяхното новоизгряло приятелство.

Проектът, по който работихме с Йери вече бе напълно завършен и предаден. За края на годината ни очакваше само презентацията по него.

А точно сега, оправях багажа си за училищната екскурзия. Нещото, което чаках от самото започване на учебния срок. Фактът, че буквално заминавах утре ме караше да се чувствам по-развълнувана от всякога.

-Ирене! В един автобус сме с Те Хьонг!!-Съгли буквално крещеше по телефона, тъй като много рядко ни слагаха в едно и също превозно средство по време на екскурзии.-Искаш ли да седна при Йери, за да седнеш до Те Хьонг?

-Ами, няма ли да ти е гадно?

-Слез на земята...Имаш възможността да стоите заедно. Всичко давам за двойката, която шипвам най-много!

Естествено беше, че се съгласих. Така че спокойно продължих с багажа си.

От името на Сехун

-Училищна екскурзия, а? Хм..Шансът ми да се сближа Йери. К'во мислиш по въпроса?-обърнах се Лухан, който стоеше на леглото ми и зубреше по химия.

-Ти и Йери? И двамата приличате на модели. Може да се получи между вас. Но все пак мисля, че Ирене е по-красивата и ако пак ще спориш съм готов да държа на казаното си.

-Добре де, добре. Просто факт е, че Йери е сладка и мила.

От името на автора

Те Хьонг и Ирене бяха седнали на тяхното "тайно място", което само те двамата и Сълги, която сега си беше у тях, знаеха. Това тайно местенце всъщност бе една стара изоставена къща на дърво, която бе зад блока на Ирене. Клоните я бяха добре закрили, затова никой не я виждаше.

-Твой ред.-Те Хьонг и Ирене играха на карти вече с часове.

-Виж пак.

-Ти..ти мамиш! Не може 7 поредни игри да биеш!-тя стана и започна да го удря и бута лекичко. Докато се опитваше да го повали, той хвана ръцете й и я задържа, така че да не може да мърда. Времето се забавяше, така както разстоянието между тях се скъсяваше. Въпреки, че те често се боричкаха, сега нещата се бяха задълбочили.

-Права си. Измамих.

-Тц, знаех си!-те се отделиха един от друг и започнаха да се кикотят високо.

Demons From The Heaven/BTS+EXO+Red Velvetحيث تعيش القصص. اكتشف الآن