Глава 18 Мисля за теб (1)

89 12 1
                                    

Съжалявам за забавянето :)

Нима бе трудно да осъзнаеш какво чувстваш преди да стане твърде късно. Да можеш да настроиш сърцето си да върви по правилната посока.

Любовната връзка между две съществуващи души е най-могъщата сила, някога съществувала. Образувана от добри чувства, общи приятели и дори далечен спомен, тя води до нещо красиво. Колкото и да е трудно човек не бива да се отказва от любовта си. Може да отнеме време, но си заслужава. Винаги трудните пътища ще те отведат до великолепна дестинация. Това бе пътят, който всички трябваше да извървят заедно. Щеше да отнеме време, но истината винаги излиза наяве. Определено трябваше всички да разберат сърцата им какво искат.Да се настроят позитивно към нещата и да поднесат с добрина. Много неща оставаха скрити. Някой спомени, други тайни и чувства. Ирене трябваше да разбере какво наистина изпитва към Те Хьонг и Сехун. Трябваше заедо със Сехун да си спомнят за приятелството им. Да променят нещата. Надали можеше да бъде всичко по-объркано след нешния ден. Надали тези чувства щяха да останат вечно скрити зад страха.

9:00. Прекрасната слънчева събота беше на път да бъде незабравима. Ирене се въртеше сладко в леглото, завивайки се до глава с одеалото, за да попречи на досадната ярка светлина да достигне до очите й. След минути, когато телефонът й позвъня, вече бе невъзможно за не се разсъни.

-Ало? -тя заговори бавно и тежко.

-Честит рожден ден, мила!!-на другата линия се чу гласът на Сълги.-Искам да ти пожелая само хубави неща да ти се случват. Да не се поколебаваш в решенията си, да слушаш сърцето си за всичко ...-и двете знаеха за какво става дума.- И да бъдеш много, много щастлива!

-Благодаря ти. Съвсем забравих за рождения си ден, знаеш ме. Но нямаше смисъл да говориш толкова "кодирано". Знам, че стана дума за Сехун и Те Хьонг.

-Знам, че знаеш. Премълчах, защото са до мен.-Сълги се засмя.

-М-Моля?Те чуват ли разговора ни в момента?

-Не, спокойно. Не съм те пуснала на високо говорител. Но сега ще го направя.-чу се как Сълги натиска някакво копче, а след секунди гласовете на момчетата, които викаха в екстаз.-Честит рожден ден, Ирене!!

-Мерси много. А какво правите заедно?-тя беше леко объркана.

-Подготвяме партито ти!

Demons From The Heaven/BTS+EXO+Red VelvetWhere stories live. Discover now