Глава 24 Перфектно пасване

75 12 7
                                    

От името на автора

Мина почти месец. Период, в който всеки се беше очуждил от другите. В буквалния смисъл момичетата и момчетата се бяха разделили на две групички, като Йери изобщо не общуваше с никого от тях. Ирене и Сълги се виждаха всеки ден. Момчетата също. Но по каквито и начини да се забавляваха, Сехун никога не се усмихна истински. Не го интересуваше Йери. Изпитваше вина, че Ирене премина през труден период, губейки приятелката си. И всичко беше заради това, че той не бе отворил очите си по-рано.

За сметка на това, обаче, Сълги и Те Хьонг се забавляваха доста напоследък. Затвърдиха приятелството си, което се бе поразрушило с появата на Сехун, но сега всичко изглежда бе наред.

-Ах, Коледна ваканция, здравей!-Ирене се отпусна на стола в кафенето. Тъкмо бяха свършили последния час и ваканцията беше вече факт. -След два дни е Коледа! Можеш ли да повярваш? Най-магическия и красив празник!-тя разпърха очи.

-Какво му е магическото. Подаръците ли? -Сълги обаче не беше много ентусиазирана.

-Не, разбира се, че не! Любовта по Коледа е навсякъде. Току виж намеря своята!-след думите на Ирене, Сълги се сети за плана си, да събере Ирене и Сехун с цената на всичко. Те имаха нужда един от друг.

-Ще я намериш сигурна съм. Ще бъдеш щастлива.

-Какво говориш, разбира се, че ще съм. Нали имам вас? Толкова приятели накуп и то истински, как човек да не е щастлив?

"Лесно..Но ти обещавам, че на Коледа ще откриеш своята истинска любов." Помисли си Сълги.

~●~

-Лухан, човече, имаме шестица на проекта по химия. Те Хьонг удари малко помощ към края, но важното е желанието.-Сехун съобщи новината на Лухан, който редеше някакво кубче.

-Сериозно? Значи и аз имам шест, нали?

-Аха. Време е да празнуваме! Това ще бъде нашата вечер. Ще вземем алкохол и храна. Трябва да запаметим почетно тази оценка по най-ужасния предмет!-Сехун се развихри с планове за "партито".

-Перфектно. Можем да поканим и момичетата. Ще се забавляваме с тях, хем ще се видиш с Йери...-Лухан се осъзна какво каза и веднага млъкна, свеждайки глава.-Забравих, съжалявам.

-Ех, не е голяма работа. Тя..не беше за мен. Бяхме, знаеш, твърде перфектни.

-Да, но все още не вярвам, че ти си скъсал с Йери..Йери, Сехун?! Момичето, което цялата гимназия харесва. Принцесата, перфектната. Защо го направи?

Demons From The Heaven/BTS+EXO+Red VelvetOù les histoires vivent. Découvrez maintenant