Глава 17 Време заедно

95 12 2
                                    

-Аз бавно се влюбих и в Сехун!? Но какво? Аз обичам Те Хьонг! Нали?-Ирене крачеше напред назад в стаята на Сълги и повтаряше едни и същи изречения вече от час и половина.-Господи! Аз харесвам Сехун!

-Ирене, дишай! Да, харесваш го. И какво? Нима е нещо лошо да чувстваш специални чувства към някого?

-Аз...аз трябва да игнорирам тези чувства! Сърцето ми принадлежи на Те Хьонг. Още от деца изпитвам повече от приятелска обич към него. Не може Сехун просто да нахлуе в живота ми и да го обърка. Ами сега в кого съм влюбена! Не, не ,не !!! Аз трябва да игнорирам чувствата си!

-Не можеш! Недей ги игнорира. Това е най-лошото нещо, което можеш да направиш. Сега най-малко трябва да се отказваш. Бори се за него!-Сълги бе на страната на любовта.

-Да но аз и Сехун дори не сме толкова близки. Плюс, че той обича Йери. А и не е сигурно, че харесвам Сехун колкото Те Хьонг. Винаги съм била влюбена в Те Хьонг и това няма да се промени!

-За бога, колко си упорита само. Да обичаш Те Хьонг, но това не е такава любов каквато ти си мислиш. Когато той ти говореше за момичето, в което е влюбен ти се радваше за него, а не се късаше от ревност както при Йери и Сехун. Причината за това е, че ти приемаш Те Хьонг не като приятел, а като брат. И мозъка ти осмисля това като че ли си влюбена в него. А ти не си! Моля те..не ми казвай, че се отказваш от Сехун, моля те...

-Трябва ми време да помисля.-Ирене отвори вратата на стаята й.-Аз ще си вървя...Съжалявам, че така се получи, наистина.

-Няма какво да се извиняваш. Знаеш, че винаги ще бъда до теб. Наясно съм, че не искаш да го осъзнаеш сега, но Те Хьонг не е за теб. Вашата любов не е такава, каквато си мислиш. Помисли над това.

След тези думи и дългия разговор, Ирене си тръгна. Тръгна си, но не се прибра. Искаше да си почине психически от мъчителния ден, затова реши да се поразходи.

Нима не ми беше достатъчно трудно когато се влюбих в Те Хьонг? Трудих се винаги и винаги, за да успея да спечеля любовта му. Но той ме виждаше само като приятелка. Години наред се мъчех да му докажа, че е неговите очи не трябва да бъда като сестричката му, която винаги е била до него. Никога не съм искала да изживявам този кошмар отново. И ето...сега сърцето ми се противи и желае и Сехун. Защо ги харесвам и двамата, защо? Дори не съм толкова близка с него. Само ако можех да прекарам един миг с него, може би щеше да ми е по-лесно.  Може би наистина щеше да ми е по-лесно да реша кой обичам и в кого съм влюбена...

Demons From The Heaven/BTS+EXO+Red VelvetWhere stories live. Discover now