~Özel Bölüm 2~

14.8K 585 432
                                    

-YUSUF-

Tarih boyunca insanların en çok talep ettikleri, acısını severek çektiği bir duygudur aşk..

Ben bu aşkın, acısını da çektim keyfini de sürdüm ve şükürler olsun ki hala sürmeye devam ediyordum..

Hayatımın dönüm noktası olan, şenliğin ortasında tutulduğum kaderimin peşinde pervane olan yüreğim, akıp giden zamanda daha da büyürken, canıma can katan kadın ve evladımla her anım mükemmelin ötesindeydi..

Evlat..

Yarimin kokusuna birde evlat kokusu eklendiği zaman tekrar doğuşumun miladı olmuştu. Bir gece yarısı hastane koridorunda gözü yaşlı şekilde beklerken içeride acı çeken kadınım benim hayatımı getirdi ve ellerime bıraktı..

Odadan çıkan hemşirenin kollarında minicik bedeni gördüğümde, nefes alamadım.. Kollarım, vücudumdan bağımsız bebeği almak için uzanırken, kollarımın arasına bırakılan o ufacık bedenle yeni hayatıma gözlerimi araladım ve baba oldum..

Yakup Efe..

Yüce Rabbimin bana bahşettiği iki nimet. İki güzel hayat. İki tapılası can. Gecemi gündüzüme katıp işten erken gelmeme, uykularımdan vazgeçmeme sebep olan canımdan canım..

Oğlum, her ne kadar tip olarak bana benzese de karakter olarak tıpkı annesi gibiydi. Aşırı kıskançlığı başı çekiyordu. Daha 1 yaşındayken bile, bünyesinde nasıl bir sahiplenme barındırıyorsa annesini benden hatta herkesten kıskanır ortalığı yıkardı. Kendi karıma sarılmaya bile hasret kalır olmuştum! Kıskanmadığı tek kişi vardı ki onu da düşündükçe hala cinnet geçirecek gibi oluyorum!

Evet! Doğru tahmin!

Benim oğlum! Benim kanım! Samet beyimize karşı ayrı bir düşkünlüğü vardı. Ne annesini ne beni ondan kıskanıyordu. Samet ne zaman gelse kucağımdan onun kucağına atlardı! Zavallı yavrumun huyu da ona benzeyecek diye aklım çıkıyordu ama zamanla kendime benzetmek için elimden geleni yapacaktım!

Yaren, doğumdan sonra oğlumuza kendisi bakmak istediği için işten ayrılmıştı. İlk zamanlar annelerimiz yardımcı olmak için dönüşümlü olarak kalmıştı. Yaren'in doğumundan sonra Yasemin'in ikizleri zavallı kardeşimi oldukça zorladığı için annem iki arada yıpranmıştı. Daha 3-4 aylıkken bile karnı o kadar şişmişti ki minicik bedeninde iki can daha taşıması yürürken bile zorlanmasına sebep oluyordu. Hepsi o azgın teke yüzündendi!

Ah Samet ah! Bir taneye gözü doymamış gibi olmuşken iki olsun hatta üç olsun o da olmazsa dört olsun diye pazarlık yaptığı bir akşamda kaçınılmaz son gerçekleşmiş ve tek yumruğumla bahçenin orta yerine sermiştim azgın tekeyi! Tabi Yasemin'in bu kadar duygusallaşacağını nereden bilebilirdim?

İki hafta konuşmamıştı benimle. Samet’in “Konuşma karıcım ben sana abilikte yaparım!” diye kardeşimi fişeklemesi sonucunda öz kardeşim neredeyse benden tamamen kopmuştu!

Tabi bunların hepsinin suçu yine o azman kılıklı herifti ama Yasemin'in ruh hali düzelene kadar mecburen alttan almış, yumruklarımı sonraya saklamıştım.

Dileğim Allah’tan inşallah ikizlerinden sonra bir kızı olurdu ve zamanı geldiğinde kendi gibi bir damada sahip olurdu!!!

***** ************ ************

“Yaren?”

“Hıı?”

“Bebeğim?”

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 24, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

KADERİMİN PEŞİNDE (Yeniden Yazılıyor!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin