~Özel Bölüm~

12.1K 663 261
                                    

Yıllar Sonra..

Zaman onların aleyhine akıp giderken beraberinde kocaman bir aileye sahip olmalarına güzel anılar biriktirmelerine engel olamamıştı.Herkes kendi kaderini bulmuş gönül kervanına evlatlarını ekleyerek birlikte kocaman birer aile olmuşlardı..

Yoğun iş günün ardından evine gidip her zaman huzur bulduğu mis kokulu karısına kavuşmanın hayalini kuruyordu Samet.Tabi afacanlarının bugünkü olaylarını dinleyip onları azarladıktan sonra.

Hep hayalini kurduğu 3 çocuğu ve eşsiz güzelliği karısıyla rüya gibi bir hayat yaşıyordu.

İlk çocukları ikiz olmuştu.Yarenin hamileliğini öğrendikten sonra gaza gelmiş gece gündüz demeden Yusuf'a inat Yaseminle kendini tekrardan eve kapatmıştı. Sonucunu gayet olumlu şekilde alan Samet hele de bebeklerin ikiz olduğunu öğrendiğinde kurbanlar kesip dağıtmıştı.Dalga geçen dostlarına "tavsiye isteyen eve kapansın" diye öğütler vermeye başlamıştı.

Emirhan ve Demirhan dünyaya geldiğinde Samet bambaşka bir adama dönüşmüştü.Çocukların baba eksikliğini yaşatmamak adına varını yoğunu ortaya koymuştu. Kendisinin hiçbir zaman görmediği baba sevgisini fazlasıyla veriyordu. Ah birde kavga etmeseler çok iyi olacaktı ama yinede kıyamıyordu.

Emirhan 2 dakika önce gelmişti dünyaya.Demirhan bütün inatçı tavrını ortaya koymuş gibi gelmekte ısrar etmişti.Huy olarakta aynı kendine benziyordu. İkiz olmalarına rağmen zıt karakterlere sahipti.

Emir tıpkı dayısı Yusuf gibi ağır başlı derslerine düşkün ve maalesef kızlardan uzak durmayı hobi haline getirirken Demir ise tam tersiydi.Nerede haylazlık var nerede işe yaramaz eğlence olayı var mutlaka altından Demir çıkardı.Özellikle kızlara karşı aşırı düşkünlüğü vardı.Herkes babasının oğlu diye severken Samet, "Yusuf dayısı gibi olacağına babası gibi olsun" diye gururla övünürdü.

Ah birde kızı olmuştu.İkizler 3 yaşına geldiğinde Yasemini ikna etmesi uzun sürmüştü ve sonunda kız olsun ve mümkünse tek olsun diye ettiği dualar tutmuş ve çiçek gibi kokan kızı dünyaya gelmişti.

Nedendir bilinmez karısının o çiçek kokusuna hayrandı ve çok şanslıydı ki kızı da aynı annesi gibi kokuyordu.Çiçek kokusuna bezeli kızına Nergis adını vermişti.Belki kızımız aklı başında olmuştur diye düşündüğü zamanları mumla arar olmuştu.Çünkü Nergis Samet'e göre tam anlamıyla kınama sonucu meydana gelmişti.

Ne kendisine ne annesine nede kardeşlerine benzeyen Nergis kesinlikle Gülsümün küçülmüş haliydi.Tam bir erkek düşmanıydı. En ufak itiraza tahammülü yoktu.Abilerini bile dövecek güce sahip olan Nergis küçük yaşta gittiği dövüş kurslarında kendinden büyük çocukların bile haşatını çıkartıyordu.

Evin kapısını usulca açtığında adımlarını merdivenlere doğru çevirdi.Merdivenleri çıktıkça kulağına gelen oğullarının sesinden yine birbirine girdiklerini anlamıştı. Hiç ses yapmadan odanın önüne geldiğinde iki çocuğunda karşılıklı sinirle birbirine baktıklarını görerek olayı uzaktan izleyerek anlamaya çalıştı.

"Ver dedim şu saati! Oğlum kız bekliyor geç kaldım!"

"Gidemezsin dedim Demir! Yarın Matematik sınavımız var.Otur çalışacağız!"

"Ya çalıştım ben.Yeterli geldi.50 alsam geçiyorum!Hem Semayı tavlamam için gerekli matematik bilgisine sahibim!"

"Daha liseye yeni başladın! Ne kızından bahsediyorsun sen?
X ve Y 'nin eşittir Sema etmediğini söylememe gerek yok herhalde! Ayrıca abin olarak izin vermiyorum!"

KADERİMİN PEŞİNDE (Yeniden Yazılıyor!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin