2 month

1K 70 22
                                    

Dny plynuli. Je to už dva měsíce. Dva měsíce od naší hádky. Dva měsíce od té doby co jsme si napsali. Dva měsíce od toho, kdy mi napsal to co napsal.

Stále se dívám na naše zprávy jako bych doufala, že mi napíše. Že napíše, že to on nepsal a nechtěl to tak. Stále doufám, ale vím, že je to jen něco co bych si přála a nestane se to. Stále bych chtěla věřit, že je to sen a že to co ukazují ve zprávách není pravda, protože on jí přece nemiluje a nikdy by si s ní nic nezačal. Jenže jsou to jen lži, které si namlouvám sama sobě.

A chcete říct jak to dopadlo?
Nakonec se s ní dal doopravdy dohromady. Dal se s ní dohromady, podle zpráv, týden po naší hádce. Chápete to? Tak moc mě přece miloval. Jak psal, že by s ní nic neměl, všechno byli jen lži. Jen hloupé lži. A dneska, dneska oznámily celému světu, že ta plastika je v pátém měsíci těhotenství s ním. Byli o tom spekulace jelikož její obří břicho nešlo přehlédnout jenže nikdo nevěděl jestli je Louisovo, teď už to všichni ví. Všichni jsou z toho nadšení, já ne. Jsem nešťastně zamilovaná do Louise a nemohu si pomoci. A nejhorší je, že je to moje chyba. Kdybych byla ticho mohla jsem být na jejím místě jenže stálo by mi to za to? Myslím, že bych to vážně nevydržela. Jsou toho plné noviny. Všude kam se podívám vidím je dva jak se líbají, usmívají a bůh ví co. Vypadá šťastně. Vypadá spokojeně. Jako šťastně čekající otec. Jak moc mě to drásá srdce. Oči už nemají ani co plakat. Mohla jsem mít svým způsobem jeho, teď nemám nic. Mohla jsem mít jeho lásku, i když je asi zajímavá teď mám jen smutek v srdci.

Kdo vlastně jsi Louisi? Máš vůbec srdce?

________________________

Další díl ❤ doufám, že se vám líbil i přestože nejsou spolu.

Hlasujte, komentujte ❤

S láskou Kthxx❤

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat