Where?

1.2K 66 18
                                    

Pomalu jsem se začala probouzet. I přesto, že jsem měla žaluzie tak aby mi sem nešlo světlo, malé paprsky světla se nepatrně dostávali do mého pokoje. Ještě chvíli jsem jen tak ležela v té příjemné posteli a přemýšlela jsem jestli Louis bude v pohodě. A nebo jak se mám k němu chovat? Co mělo včera večer znamenat to co udělal? Opravdu nevím. A tak po delším přemítání jsem se postavila a šla jsem nejdřív do koupelny, kde jsem vykonala ranní hygienu a potom jsem přešla ke svým věcem. Vzala jsem si na sebe pohodlné ¾ kalhoty. Bílé tričko a na to ještě bílý svetřík. Své vlasy jsem si ještě přečesala a vyšla jsem směr kuchyně. Pomalu jsem nakoukla do kuchyně a tam už byl Louis a jako normálně dělal snídani. Usmála jsem se.

"Dobré ráno." řekla jsem a tím jsem si přilákala na sebe pozornost.

"Dobré ráno El." usmál se na mě. "Já chtěl bych se ti omluvit za včerejšek byl jsem takový... no... však ty víš." pomalu se do toho začal zamotávat proto jsem do toho skočila já.

"Louisi, je to v pohodě. Neřeš to ano?" usmála jsem se na něho a šla jsem si sednout ke stolu kam Louis připravil čaj, kafe, palačinky, šlehačku, marmeládu a i lentilky. Usmála jsem se na ty všechny dobré věci a už jsem si na svůj zatím prázdný talířek dávala palačinku, kterou jsem promazala jahodovou marmeládou. Palačinku jsem srulovala a vrh jsem si dozdobila šlehačkou a lentilky. Vzala jsem vidličku a nůž, protože jinak bych byla upatlaná a začala jsem jíst. Mohu říct, že to byla vážně nejlepší snídaně, kterou jsem kdy měla.

"Bylo to výborné Louisi." usmála jsem se na něho.

"Děkuju." když dojedl i Louis začal sklízet nádobí ze stolu. Já mu jako minule pomohla. Nádobí bylo naskládané v myčce a tak jsme si šli posadit zatím k televizi.

"El?" začal Louis proto jsem jen kývla na znamení, že ho poslouchám. "Chtěl bych tě dneska někam vzít." usmál se nevinně a já ihned přemýšlela nad různými scénáři kam mě chce opět vzít a jakou hrůzu bych musela přežít.

"Louisi to mi nemůžeš udělat." začnu, protože mi je jasné, že něco normálního by to nebylo.

"Však ani nevíš kam tě chci vzít." Zasměje se nad mojí reakcí.

"Tak kam?" zeptám se a čekám od něho nějakou inteligentní odpověď typu to ti nepovím, neber si šaty jako mi to řekl minule. Nad svýma myšlenkami se musím uchechtnout.

"Vem si plavky a to bude všechno."

"Chceš mě vzít do bazénu?" vypískla jsem.

"Chci tě vzít do aquaparku."

"No takže ještě ručník." Dodám, ale cítím se šťastně, protože v aquaparku jsem nebyla dlouho a hlavně být tam s Louisem, on jen v plavkách to je sen každé dívky.

"Osušku ti vezmu." mrknul na mě. Zvednul se ze sedačky a začal odcházet, nakonci se otočil. "Tak jdeš? Já myslel, že bysme mohli už teď vyjet." sladce se usmál a já se ihned začala zvedat od televize. On vešel do svého pokoje a já zase do 'svého'. Došla jsem si ke svému kufru a byla jsem vážně ráda, že jsem si vzala plavky. Do malé kabelky jsem dala jak plavky tak i peněženku, hřeben, doklady a mobil. Ještě jsem si vzala džíny tmavě modré barvy, bílé tílko a na to černý cardigan. Když jsem měla vše co jsem potřebovala vyšla jsem z pokoje. Ve stejnou chvíli vyšel i on. Měl na sobě černé džíny a obyčejné bílé tričko, které ve spojení s ním působilo velmi zajímavě.

"Máš vše?" zeptal se mě jeho výjimečným hlasem.

"Snad ano." usmála jsem se na něho. Oba dva jsme se rozešli k předsíni, kde jsme si vzali boty a mohli jsme vyjet směr aquapark.

_________________________

Snad se líbil, i když tenhle díl je takový o ničem.

Když jsem se ptala hodně z vás chtělo právě aby jeli do aquaparku a proto jsem se rozhodla, že ho hned uskutečním.

Tešte se na další díl 😈

Hlasujte, komentujte❤

Chtěli by jste dneska ještě jeden díl?

S láskou Kthxx❤

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat