I am writing with Louis.

1.5K 81 16
                                    

Celý den se potom linul a Louis měl práci, že nemohl odpovídat. Jak jsem předpokládala Adriana byla úplně mrtvá, ale i tak jsme si po škole sedli aspoň do kavárny. Po objednání kávy, kdy já jsem si dala Latte a Adri si dala Cappuccino, jsme si šli sednout.

"Nechceš mi už konečně říct s kým si píšeš?" zeptala se na otázku, na kterou jsem odpovídat nechtěla, ale věděla jsem, že jednou ji to budu muset říct jenom je to má nejlepší kamarádka a vlastně taky jediná.

"No dobře." Na chvíli jsem se odmlčela a ona se na mě dívala jak na svatý obrázek. "Píšu si s..." říkala jsem to dost pomalu proto to už nevydržela a skočila mi do řeči.

"No tak dělej."

"Louis." Šeptla jsem.

"Kdo?"

"Píšu si s Louisem." Šeptla jsem znovu.

"No to jsi mi moc neřekla ukaž mi fotku já asi žádného Louise neznám." Přemýšlela si nahlas a já měla chuť se plácnout do čela.

"Ale.." chtěla jsem něco namítnout, ona mi ovšem skočila do řeči.

"Bože ty si píšeš jako s Androiem. S Louisem Androiem?" vykřikla opět na celou kavárnu. "Jako mě se nelíbí proto ani nevím skoro kdo to je, ale pokuď tobě ano moc ti to přeju. Ale slyšela jsem..." Začala mluvit páté přes deváté a já měla chuť ji dát svoji ruku na její pusu abych ji umlčela.

"Dost." křikla jsem tentokrát já a ona se na mě vystrašeně podívala. Docela jsem se v té kavárně necítila dobře proto jsem dopila své Latte co nejrychleji a vydala jsem se pryč. Věděla jsem, že Adri udělala to samé takže se o pár vteřin objevila vedle mě.

"Omlouvám se." řekla už jen a já byla ráda, že to dál nerozvádí. Adri je někdy až moc upovídaná.

"Není to tamten Louis znáš i jiného Louise." Řekla jsem trošku zvýšeným hlasem a pomalou chůzí jsem šla k jednomu parku co tu byl.

"Pak znám už jen Louise Tomlinsona." zasměje se, ale na mých rtech po úsměvu ani památky. Samozřejmě, že si toho všimne. "Co?" zeptá se, protože asi nechápe co se to kolem ní děje a já to vlastně taky nevím. Zastavím se a podívám se do jejich očí.

"Píšu si s Louisem Tomlinsonem." řekla jsem jen a ona se na mě nevěřícně podívala.

"A není to jen nějaký fake?"

"Ne." odpověděla jsem jí hned a vytáhla jsem si ze své kapsy svůj mobilní telefon abych mohla ukázat jen, že je to ten pravý Louis Tomlinson, do kterého je zamilovaných milion dívek.

"To si děláš srandu jak?" A tak jsem jí všechno vyprávěla. Poslušně poslouchala každé mé slovo a pak pronesla.

"Kdyby mě tak napsal Niall." usmívala se jak sluníčko když to říkala. Asi ještě půl hodiny jsme byli venku, ale potom jsme se každá rozešla už ke svému domovu. Doma jsem se najedla. Udělala jsem si hranolky a k tomu kuřecí maso se zeleninou. Po jídle jsem si připravila školu a potom jsme se šla umýt a lehnout si do postele, kde jsem si na mobilu pouštěla různá vtipná videa. Asi v osm hodin večer mi přišla zpráva.

Louis:

Ahoj princezno doufám, že nespíš.

:

Ještě nespím, ale pomalu se chystám jsem totiž dneska nějaká unavená.

Louis:

Taky bych šel spát a kord když by to mohlo být vedle tebe ;)

:

Nech si zdát. :P

Louis:

Neříkej, že by se ti to nelíbilo usínat vedle mě.

:

Máš pravdu líbilo :3

Louis:

Já vím, jsem prostě neodolatelný. ;)

:

Moc si věříš Louisi :* půjdu spát tak dobrou noc.

Louis:

:* dobrou El a krásné sny ❤

:

Dobrou noc Louisi i tobě krásné sny ❤

Louis:

:

Louis:

Nad tím jsem se už jen zasmála a nechala jsem to být. Zachumlala jsem se do své peřiny a s myšlenkou na modrookého bruneta jsem opět usnula.




Jaké by to asi bylo probouzet se vedle tebe?
_______________________

Ahoj zlata je tu další díl.

Hlasujte, komentujte snad se bude líbit ❤

!!!!Jinak mám na vás další otázku. !!!

Určitě všichni počítáte s tím, že se setkají.. těžko říct jak to dopadne, že ano, ale mám na vás otázku..
Chcete aby to bylo stále takhle jak to píšu teď a nebo mohu přeskočit asi půl roku a tam by se už asi potkali ještě teda pár dílů by to potrvalo..

Záleží jen na vás.

Já bych asi klidně přeskočila, protože tohle mi přijde takové nezáživné a nechci aby jste se nudily..❤

S láskou Kthxx❤

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat