Water World.

1.4K 80 25
                                    

Cesta netrvala dlouho, přibližně kolem půl hodiny než jsme se objevili před obří halou, kde se tyčil nápis Welcome to Water World indoor tropical Aqua Park. Vyšli jsme z auta a ihned jsme si to rychle mířili dovnitř. O tomto aquaparku jsem už slyšela, je to číslo jedna ve Velké Británii proto nemohu uvěřit, že zrovna zde budu já. Vešli jsme do vnitř a delší chodbou, kde kolem byli různé dveře jsme se dostali ke kase. Louis všechno nadiktoval, zaplatil a nám dali takové čidla.

"Potom ti to dám." řekla jsem, když jsme poodešli od kasy.

"Já tě pozval takže to neřeš princezno." řekl jen a rozešel se odemně pryč. Já jsem šla do šatny pro ženy a Louis jak jinak než pro muže. Zde jsem se převlékla do svých černých plavek. V tuhle chvíli jsem vážně litovala, že jsem Louisovi nevzala tu osušku, protože bych si nejraději lehce zakryla své tělo, které nestojí za nic. Bohužel jsem měla smůlu a tak jsem přešla ke sprchám, kde jsem se lehce opláchla a šla jsem najít Louise. Louis na mě už čekal před východem ze sprch. Jeho oči mě skenovali od shora až dolů. Bylo mi to dost nepříjemné proto jsem si lehce odkašlala a tak jsem přitáhla svoji pozornost na sebe.

"Sluší ti to." řekl a já myslela, že se propadnu. Mé tváře museli hořet od návalu červené proto jsem svůj pohled zabodla do země.

"Dík.. no.. mohl bys mi dát ručník je mi vcelku zima." řekla jsem první věc co mě napadla. Louis mi ihned podal ručník a já se do něho konečně zabalila. Až teď jsem si všimla jeho černých plavek a vlastně jediného kousku oblečení co měl na sobě. Krásně bylo vidět jeho tetování a jeho lehce vypracované tělo, na které jsem měla nutkání si sáhnout. Lehké odkašlání mi zkazilo se rozhlížet po jeho těle a mě teď došlo, že si ho tu prohlížím stejně jako on mě předtím.

"No tak jdeme ne?" zeptala jsem se abysme se vyhli této trapné situaci. Když jsme vešli do centra všeho dění bylo tu neskutečně moc lidí, ale těch aktrací co tu měli. Vypadalo to úžasně. Byli zde i palmy, písek aby to vypadalo jako někde na pláži, ale nebylo to všude tak. Sekce byli rozdělené aby si každý našel to co je pro něj nejlepší. Bylo zde několik vířivek a saun. Oddělení pro děti, které bylo veliké a měli zde i loď kolem, které si mohli hrát, ale i na ní. Některé sekce byli propojené vodním kanálem, kterým jste plavali. V některých kanálech byli zabudované romantické vířivky, které byli udělané jakože jsou ve skále. Jako první kam jsme zavítali s Louisem byla obří skluzavka, dále jsme si vzaly kruh pro dva a jezdili jsme spolu. Byla to neskutečná sranda a já byla ráda, že žádná fanynka Louise zatím neotravovala. Né, že by mi vadily to samozřejmě že ne, ale jen jsem si to chtěla užít a né, že Louis celou dobu by byl s nimi místo mě. Možná to z ní sobecky, ale sama bych tady neměla co dělat. Byla asi jedna hodina, když jsme se rozhodli s Louisem zajít do jedné restaurace co tu měli. Též jich tady bylo nespočet. Každá nabízela něco jiného, my jsme si vybrali takovou tu obyčejnou, kde prodávají hranolky a hamburgry. Když jsme oba dva dostali naší objednávku, která se skládala z hranolek, hamburgeru, čili omáčky a kofoly šli jsme si sednout ke stolu.

"Dobrou chuť." popřála jsem mu s úsměvem a pustila jsem se do jídla jelikož jsem měla neskutečný hlad. Vždy, když jsem v nějakým aquaparku mi tak neskutečně vytráví jako bych týden nejedla.

"Dobrou chuť." popřeje mi Louis a sám se pustí do toho výborného jídla. Po jídle jsme stejnak ještě chvíli seděli v restauraci a jen tak jsme si povídali aby nám lehce slehlo. Já si vzala ještě jedno karamelové kafe co zde taky dělali a Louis si vzal ještě jednu colu.

"Měla si u toho být na to nikdy nezapomenu." smál se akorát příhodě jelikož mi vyprávěl co se stalo jemu s klukama, když byli na tour.

"A nebo.." smál se tak, že jsem se bála aby nás odsuď nevyhodili, no i když Louise asi těžko. "..nezapomenu, když se Niall smál Harrymu, že narazil do skla a to pako pak do něho narazilo taky." stále se smál a chudák z toho nemohl ani popadnout dech. O těhlech příhodách už jsem slyšela. Ovšem, když mi to říkal přímo Louis bylo to dost vtipnější proto jsem se hlasitě taky smála, i když jsem se snažila krotit. Vyhodily jsme kelímky, ve kterých jsme měli naše pití a sešli jsme zpět do přízemí jelikož restaurace a tak byli v prvním patře. Tenhle den je vážně neskutečně úžasný. Akorát jsme plavali vodním kanálem, když jsme proplouvali kolem jeskyňky. Lehce jsem nakoukla do vnitř jestli tam nikdo není. Když jsem zjistila, že tam nikdo není ihned jsem tam vplula a dívala jsem se kolem sebe. Bylo to tam tak nádherné. Byla tu vcelku tma a jediné světlo co zde bylo, byli takové malé světílka co měli asi symbolizovat, že jsou to malé světlušky a dodat tomu takovou tu úžasnou atmosféru.

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat