Girlfriend..

1.3K 70 24
                                    

Ráno jsem se probudila v té měkké posteli celá, ale rozlámaná. Byla jsem sice vyspalá, ale na druhou stranu jsem byla úplně mrtvá ze včerejšího nabitého dne, protože na to nejsem nijak zvyklá. Jen jsem si vzpomněla na včerejší den a na mých rtech se vykouzlil úsměv. On mě políbil. Líbali jsme se v Aqua Parku v tak romantickém místě. Nemohu tomu uvěřit. Pomalu jsem vylezla z postele a šla jsem do své koupelny, kde jsem ze sebe svlékla veškeré oblečení a vlezla jsem do sprchy pod teplý proud. Teplá voda mi příjemně uvolňovala každý sval a já vzpomínala na včerejšek. Byl to tak nádherný den, že si přeju aby se opakoval stále dokola. Po úžasné sprše jsem ještě udělala ranní hygienu, oblékla jsem se do černých legín a modrého delšího trička. Ještě jsem si přečesala vlasy a když jsem byla vcelku spokojená, vylezla jsem z pokoje a šla jsem směr kuchyně. Když jsem přišla do kuchyně, byl tam už Louis, který byl ke mě otočený a akorát něco dodělával.

"Dobré ráno." pozdravila jsem ho a šla jsem si sednout.

"Dobré ráno princezno, jdeš akorát včas." usmál se na mě a mě to jeho oslovení tak neskutečně zahřálo na srdci. Predemne dal opečený tousty a kafe i čaj. Vzala jsem si kafe a s chutí jsem se zakousla do toustu. Byl neskutečně moc dobrý. Řekla bych, že do toho dal francouzský dresing, hodně druhů šunky a sýr. Po výborné snídani jsme si šli sednout k televizi. Jelikož jsme byli oba dva vcelku znavení rozhodli jsme se, že dneska budeme jen doma. Celý den se proto táhnul, ale ani jeden jsme se nerozhodli mluvit o tom co se včera stalo a mě to vcelku mrzelo. Já jsem moc televizi ani nevnímala, protože jsem spíše přemýšlela jak mu říct jak to mezi námi je aby to nevyznělo zoufale. Chtěla jsem vědět co to pro něho znamenalo, ale bála jsem se optat a možná víc jsem se bála odpovědi.

"Já jdu něco uvařit." usmál se tím svým dokonalým úsměvem.

"Já ti půjdu pomoc." vyhrkla jsem hned.

"Tak jo." řekl a s tím se postavil a začal odcházet do kuchyně, já šla hned za ním. "A co si dneska uděláme?"

"Já nevím viděla bych to na...." začala jsem prohrávat skříňky. "...na čínské nudle s kuřecím masem. Co říkáš?" usmála jsem se, když jsem vytáhla potřebné suroviny.

"To beru." zasmál se. Já jsem začala krájet zeleninu, která se skládala z cibule, pórku a papriky a on začal krájet kuřecí maso. Když jsme měli oboje nakrájené daly jsme maso na pánvičku. Po asi 10-ti minutách, když maso bylo hotové, přidali jsme zeleninu a zachvíli jsem přidali i nudle. Trvalo to asi ještě 10 minut než bylo všechno hotové a my si šli sednout ke stolu. Louis mi nabral na talířek a když si nabral i on popřála jsem mu dobrou chuť.

"Dobrou chuť El." řekl i on a my se tak pustili do toho výborného jídla. Po jídle jsme uklidili bordel co zde byl a šli jsme si opět sednout k televizi. Stále jsem přemýšlela jak mu to říct, ale nevěděla jsem jak začít aby to nebylo trapné. Okolo páté hodiny odpoledne se Louis zvednul s tím, že se půjde umýt jelikož se necítí dobře, protože se včera nemyl.

"Jo tak běž já zatím připravím nějaké jídlo, co říkáš?" usmála jsem se.

"Jo příprav a vem třeba i víno docela bych si dal." mrknul na mě a já se usmála. Možná, že teď bude na to ta správná chvilka. Došla jsem do kuchyně, kde jsem otevřela ledničku a začala jsem se dívat co tam je. Když jsem našla pálivo-sýrovou pomazánku rozhodla jsem se udělat jednohubky. Proto jsem vzala rohlíky, které jsem nakrájela na kolečka a začala jsem na ně dávat pomazánku. Neměla jsem ještě ani celý talíř, když domem se rozezněl zvuk zvonku. Bylo mi blbé jít otevřít, ale na druhou stranu mi bylo blbé i nejít otevřít. Své ruce jsme si umyla a otřela do utěrky. Pomalou chůzí jsem vyšla ke dveřím za nimi čekal někdo kdo by si přál Louisem. Stále jsem nevěděla jestli je to dobrý nápad, ale je blbé neotevřít, když se svítí. Proto jsem vzala za kliku a otevřela jsem dveře. Za dveřmi se tyčila vcelku nesympatická holka, která byla samá plastika. Obličej samý make-up, řasy prodloužené až někam do Tramtárie. Chtěla se na mě ihned vrhnout, ale jak si všimla, že nejsem Louis hnusným pohledem si mě přeměřila.

"A ty seš jako kdo?" řekla a její hlas byl jak píšťalka.

"Já ... Já jsem Louisova kamarádka a ty?" Řekla jsem překvapená, že Louis se může bavit s někým takovým.

"Aha, už jsem se lekla, že mě Louis podvádí." řekl její hlas a já nechtěla zpracovat informaci, kterou mi právě řekla. To nemůže být pravda.

"Jsem totiž Louisova přítelkyně."


Zlomil jsi mi právě srdce Louisi.
________________________

Snad se líbí i s tím koncem ❤

Hlasujte, komentujte ❤

S láskou Kthxx❤

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat