16.12.2016

1.8K 104 26
                                    

Mým pokojem se opět rozlinula hudba, kterou mám dánou jako budík. I když s velkými obtížemi a přemlouváním jsem nakonec vstala. Přeci jen je dneska pátek to už zvládnu. Jako první kam jsem zavítala byla samozřejmě koupelna kde jsem vykonala ranní hygienu. Oblékla jsem si dneska na sebe černé džíny, černé tílko a na to béžový svetřík, který se mi opravdu líbil. Své oči jsem dneska zvýraznila víc než obvykle. Vzala jsem černou tužku, kterou jsem si obtáhla oči a potom jsem své řasy přetřela černou řasenkou, která mi prodloužila a zvýraznila mé vcelku krátké řasy. Dolů jsem si došla pro kafe, které jsem si v klidu vypila a potom jsem vyšla do té budovy nazývané škola. Vážně se mi tam nechtělo, nejraději bych se zachumlala do teplé postele a spala a při tom bych poslouchala ten božský hlas Louise Tomlinsona. To by byl vážně vysněný den bohužel já musela do školy.

Když zazvonilo na konec dne s rychlostí jsem vyběhla pryč ze školy a šla rychlou chůzí domů. Vážně jsem se nemohla dočkat až si lehnu a pořádně najím. Doma jsem si vzala špagety s boloňskou omáčkou, kterou mi tu mamka nechala. Po obědě jsem si šla sednout na sedačku k nám do obýváku. Zapnula jsem si tu naši obří telku a ihned jsme tam dala YouTube abych si zlepšila den. Najela jsem opět na videa kluků kde padají na stagi. Neskutečně se u toho vždy na směju a přitom jsem to před tím už viděla snad milionkrát i přes to se na to vždy s radostí podívám. A tak si vezmu do ruky po chvilce mobil a najednou na ikonku Twitteru. Dneska nic nepřidal. Klikla jsem opět na ikonku, ale zprávy a začala jsem psát.

Jaký jsi měl asi dneska den Louisi?

Stiskla jsem tlačítko odeslat a mobil jsem vypnula. Proč Lousi tam máš to okénko, které značí, že ti mohu napsat? Proč jsi ho nemohl dát pryč? Jsem akorát nešťastná, že mi v životě neodpovíš. Celý den jsem se koukala na videa a poslouchala jsem písničky.

Už bylo večer když mi můj mobil zapípal.








V tuhle chvíli jsem ještě nevěděla co jedna moje zpráva zapříčinila a jaké štěstí jsem měla...

__________________________

Tak co to asi může být? 😱

Mám vás strašně všechny ráda a neskutečně mě těší, když vidím kolik mám hlasů. Pro někoho málo pro mě je to neskutečné.

Tak hlasujte, komentujte a zase snad zítra u dalšího dílu. ❤

Dneska se mi povedlo zaspat takže to bylo vážně skvěle ráno 😬 doufám, že vy jste měli lepší vstávání.

S láskou Kthxx❤

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat