13.12.2016

2K 109 22
                                    

Den jako každý jiný. Úterý. Zase škola. Otráveně vylezu ven z postele a jako první jsi jdu udělat ranní hygienu. Obléknu se do černých džín, bílého tílka a šedo-černého cardiganku. Své řasy jako vždy obtáhnu jen černou řasenkou a jdu dolů pro své kafe.

Den ubíhá pomalu a já se těším až konečně přijdu domů. A když konečně kolem třetí hodiny odpoledne dojdu domů. Jako první co udělám, že se pořádně najím, protože mám neskutečný hlad. Podívám se do ledničky a i když je plná přijde mi, že v ní nic není. Nakonec to dopadne tak že si zavolám do pizzerie aby mi dovezli pizzu Hawai. Asi po půl hodině mi ji dovezli a já si ji s radostí přebrala. Usadila jsem se na gauči a na televizi jsem si pustila YouTube, kde jsem si pustila různé pády kluků z 1D. Vzala jsem do ruky mobil a najela jsem na Twitter. Sem tam jsem koukla na televizi a sem tam jsem koukala do mobilu. No co jsem ženská stíhám všechno. Akorát tam spadnul Liam a vzal sebou i Louise. Musím se vždy nad tím smát a kord když Louis vezme láhev a vylije ji celou na Liama. Nakonec se můj obličej znovu nasměruje na mobil. Dneska nepřidal žádný Tweet. Mé oči avšak směřují k ikoně, která značí zprávy. Kliknu na ní. Jsou tam zatím jen tři zprávy a všechny odemně.

A tak jako pokaždé mé prsty začnou běhat po klávesnici.

Kdybych mohla a ty by si chtěl
Pro tebe bych pohnula celým světem.

Dneska je to krátké, ale myslím, že víc psát není potřeba. Proto se usmívám na ona slova a mačkám tlačítko odeslat. Jak bych si přála aby jsi o tom věděl, aby jsi nějak třeba i omylem mé zprávy našel. Bohužel to by si mohla říct každá dívka a kolik jich je? Hodně..

A tak jsem se dodívala na video, udělala jsem si věci do školy, umyla jsem se a šla spát opět s myšlenkou na modrookého bruneta.





Co asi teď děláš?

____________________________

Snad se líbí ❤

Vote a komentář moc potěší ❤

A snad jste to večera / dneska nepřehnaly. :D

S láskou Kthxx❤

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat