11.12.2016

2.4K 115 27
                                    

Ráno jsem se probudila. Dneska byla neděle proto jsem mohla spát jak dlouho jsem chtěla. Bylo kolem desáté hodiny ranní. Otevřela jsem svůj mobil a začala jsem projíždět sociální sítě a pak jsem narazila na jeho profil. Akorát přidal Tweet kde píše, že to bylo těžké, ale že všem lidem okolo sebe děkuje a i nám fanouškům. Ihned jsem dala, že se mi to líbí a zaměřila jsem se na tu ikonu co vypadala jako zprávička. Rozklikla jsem to. Neodepsal, ale ani jsem to nečekala. Mé prsty opět jako včera začali skákat po klávesnici.

I když jsem od tebe miliony kilometrů
Věř mi, že bych se nejraději sbalila
A zkrátila tu dlohou cestu mezi námi
Jen abych tě mohla obejmout a podpořit.

Stlačila jsem tlačítko odeslat. Dneska jsem ani nepřemýšlela nad tím co posílám. Ještě jsem se podívala na jeho profil. Retweetnul akorát, že jeho písnička je číslo 1. Usmála jsem se do mobilu. Je to šikovný kluk, jeho maminka by byla hrdá. Mobil jsem vypnula a šla jsem dolů si udělat kafe. Sedla jsem si ke stolu a i když už jsem začínala pociťovat hlad řekla jsem si, že to nemá cenu, když zachvíli mamka dovaří. A jak jsem říkala má mamka do půl hodiny opravdu dovařila. Měli jsme těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřecím masem.

Ten den jsem nějak celý proležela. Po celý den mi v mém pokoji hrála jen jedna písnička stále dokola. Nemohla jsem přestat, byla tak krásná. Jeho hlas to všechno. Nikdy jsem nechápala proč Louis i vlastně Niall měli v těch písničkách tak málo sól, když mají tak úžasné hlasy. Pomalu jsem si text začala pobrukovat, protože jsem ho začala umět na zpamět.

....Darling just hold on‬
The sun goes down and it comes back up‬
The world it turns no matter what....

Bohužel zítra už je zase škola a tak s myšlenkou na modrookého bruneta jsem usnula.




Chtěla bych aspoň jednou vědět jak se doopravdy máš Louisi...

__________________________

Ahoj zlata :)

Strašně moc vám všem děkuju za vaše hlasování a tu podporu hned u prvního dílu.

Popravdě jsem si s tímhle příběhem nebyla jistá jestli vydat, ale doufám že se nadále bude líbit.

Vote a komentář potěší. ❤

Chci jenom říct, že teď na začátku ty kapitoly budou určitě takhle kratší. Myslím, že by vás nebavilo popisování celýho dne, když by se tam vlastně nic nedělo, ale můžete se vyjádřit v komentářích celkově na tento příběh co si o tom myslíte. Beru všechno ❤

S láskou Kthxx ❤

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat