14.12.2016

1.8K 106 18
                                    

Mým pokojem se opět rozline zvuk budíku. Líně se zvednu z postele. Opět normální den. Takže jako vždy jsem proběhla koupelnou, kde jsem si udělala ranní hygienu. Oblékla jsem se dneska do světlých džín, proužkovaného tílka a na to jsem si dala bílý svetřík. Líbilo se mi to. Vlasy jsem si stáhla do obřího drdolu a řasy jsem si přetřela řasenkou a mohla jsem jít. Dole jsem si dala samozřejmě kafe bez kterého bych snad ani nefungovala.

Den se linul. Bohužel jsme měli dneska tělocvik. Náš tělocvikář po mě i kamarádce divně kouká a chce vážně vidět po nás vysoké výkony jakoby jsme byli někde na sportovní škole. Člověk má lepší výkony než někteří kluci a i tak vám za 1 nedá. Takže to byla zase hrozná hodina. Ale teď už jsem naštěstí doma. Sedím u svého notebooku abych mohla psát jeden příběh. Přihlásila jsem se samozřejmě ještě na Facebook a na Twitter. Na Twitteru mě ihned zaujme Louisův příspěvek kde píše, že je to neuvěřitelné. Musím se usmívat a ihned stiskám to tlačítko, které značí, že se mi to líbí. A pak si najedu na tu ikonku. Rozkliknu to a mé prsty opět běhají tentokrát po klávesnici ne u mobilu, ale u mého notebooku.

Tvé srdce je zlomené,
Tvé oči pláčou,
Přesto se snažíš usmívat
Jako by se nic nestalo

Je to pravda, v X-Factoru měl v očích slzy, ale zvládnul to skvěle. Sama si nedokážu představit jaké to musí být a ani si to představovat nechci. Louis je pro mě hrdina. A tak se mým pokojem opět line hudba názvem Just hold on, která mi vytvoří v očích slzy, ale zvedne mi i náladu po tak hrozném dnu.

Když si všechno co jsem potřebovala dodělám začnu si dělat věci do školy. Ten den vždy, když jsem ve škole tak uteče, že nevím ani jak. Pak už se jen umyju a jdu spát.



Jaké by to bylo usínat vedle tebe?

__________________________

Jsem tu s novým dílem. ❤
Tenhle díl je takový divný, ale vůbec jsem nevěděla co s ním :( Snad se i přes to bude líbit.

Hlasujte, komentuje moc mě tím potěšíte ❤

Jak se těšíte do školy? Já jsem z toho úplně na mrtvici, protože se mi tam vážně nechce...

Když tady bude 11 lajků přidám ještě dneska díl 😂

S láskou Kthxx❤

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat