15.12.2016

1.8K 94 30
                                    

Dneska je čtvrtek. A tak jsem asi šest hodin strávila v té budově, které se říká škola. Jedinou pozitivu to mělo to, že jsem seděla v poslední lavici v uších sluchátka a poslouchala jsem toho bruneta stále dokola, protože já asi nikdy nebudu mít dost. Chtěla bych ho slyšet jednou na živo. Přála bych si aby zpíval mě, aby se mi díval do očí. Chtěla bych ho aspoň na chvíli obejmout a říct, že všechno bude v pořádku, že jsem tu pro něho kdykoliv bude chtít.

...‪What do you do when a chapter ends?‬
‪Do you close the book and never read it again...

Co děláš ty Louisi když kapitola končí? Takové otázky mi běhali v hlavě a já věděla, že na ně nikdy neuslyším tu upřímnou odpověď, která by byla směrována jen pro mě. Jak moc bych si přála abych mohla vědět jak se cítíš. Abych mohla vidět na živo tvůj úsměv, který by byl věnován jen mě. Jenže to co bych chtěla by chtělo miliony dívek po celém světě. A tak jsem vůbec ve škole nedávala pozor, protože má mysl nedokáže myslet na nic jiného než na něho.

A tak jsem přišla domů a i když jsem měla strašný hlad první co jsem udělala, že jsem běžela do pokoje kde jsem schodila batoh a lehla jsem si na postel. Otevřela jsem mobil a ihned jsem se podívala na Twitter. Opět žádná odpověď. Ale sama moc dobře vím, že nikdy žádná nepřijde, ale i tak malá dušička ve mně doufá. Mé prsty začnou opět ťukat do telefonu a psát řádky.

Tvá maminka by byla na tebe hrdá.
Dívá se na tebe přes mraky
A ví, že má toho úžasného, modrookého syna,
Kterého bude navždy chránit
Ať už je kdekoliv..

Přečtu si ještě dvakrát po sobě co se mu hodlám odeslat. Nejsem s tím spokojená a nikdy ani nebude, ale neřeším to a stiskávám tlačítko odeslat. Teď už i kdybych mu to odeslat nechtěla už je pozdě.

Ten den se line, ale nakonec se překulil a už je večer a já jdu spát.







Jaký jsi měl asi dneska den Louisi?

_______________________

Dobře dostali jste mě. A jak jsem slíbila je tady za dnešek už druhá část ❤

Mám vás ráda ❤

Doufám, že se vám díl líbil ❤

Hlasujte, komentujte posouvá mě to dál a ani nevíte jak jsem za to vděčná❤

A nebojte už dlouho to trvat nebude.

S láskou Kthxx❤

Maybe someday (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat