Giriş

21.1K 1.1K 33
                                    

Yeni bir hikayeye sizlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyorum şuanda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yeni bir hikayeye sizlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyorum şuanda. İlk kez ellerim titriyor... Soğukla bir alakası olmasa da :P hikayemizin Giriş bölümü ile karşınızdayız. Umarım seversiniz. İlk Bölüm yarın sizlerle olacak! Keyifli okumalar! :)

*****

Genç adam boğazındaki daralmayı yok edebilmek için elini boynuna götürmüştü. Oldukça yoğun bir gün geçirmişti ve eve gitmek için can atıyordu. Evi düşününce yüzüne istem dışı bir gülümseme oluştu. Her akşam eve gittiğinde Gülüm'ün gülümseyen yüzü ile karşılaşıyordu ve günün yorgunluğunu unutuyordu. Yapılan anonsla yeniden önlüğünü düzelterek hızla acil servise doğru koşmaya başladı. Acilde büyük bir kargaşa vardı. Otobanda olan zincirleme kaza sonucu çok sayıda yaralı hastaneye getiriliyordu. "Doktor Bey, acilde yardıma ihtiyacımız var. Diğer bölümlerden destek almamız gerekiyor." Genç adam kendisine açıklama yapan sağlık personeline başını onaylar bir şekilde sallarken hemen telefonu eline alarak diğer bölümlerde boş olan sağlık görevlilerini yardıma çağırmıştı. Ambulanslar ardı ardına acil servisin önünde dururken genç adam ekibi ile hızla ilk ambulansa doğru koşmuştu. Ambulansın arka kapıları açıldığında dışarıya çıkarılan hastayı gördüğünde olduğu yerde donup kaldı. Kısa bir duraksamanın ardından hızla hastanın yanına koşmuştu. "Gülüm?" genç adam hastaya ulaşmaya çalışırken onun hastayı tanıdığını anlayan diğer bir doktor arkadaşı genç adama müdahale etmişti. "Hastaya sen müdahale edemezsin!" araya giren meslektaşına sert bir şekilde bakarken onun haklı olduğunu elbette ki biliyordu. "Ona yardım et." Genç adam arkadaşına izin verirken titreyen ellerini sedyeden geri çekmişti. İçi içini yerken hayatta önemsediği en önemli kişiyi kaybetmemeyi diliyordu.

"Gülüm beni bırakma!" ameliyathanenin kapısı kapanırken dilinden dua eksik olmamıştı. İstem dışı yanağından aşağıya akan yaşı elinin tersi ile silerken tek temennisi ameliyatı yapacak olan doktoru alanında en iyilerden biri olmasıydı.

"Doktor Bey, yardıma ihtiyacımız var." Hemşirenin çağrısına uyan genç adam yeniden acil servise dönmüştü. Aklı ameliyathanedeki canında olsa da kendisine ihtiyacı olan hastaları gördükçe işine odaklanmayı başarabilmişti.

Saatler sonra ortalık biraz sakinleştiğinde ameliyathanenin önüne gitmişti. Listede Gülüm'ün ameliyatının hala devam ettiğini bildiren uyarı yazısını görünce endişelenmişti. Neden bu kadar uzun sürmüştü ki? İzleme bölmesine giderek ameliyatı izlemek için sandalyelerden birine oturdu. Arkadaşları masada yatan Gülüm 'ün üzerine eğilmiş bir şekilde müdahale yaparken oldukça hareketli zaman geçiriyordu. Doktor merakı ile monitörlere bakarak Gülüm hakkında bilgi edinmeye çalışırken hayati fonksiyonlarının normal olduğunu görünce derin bir nefes almıştı. Doktor işini bitirip geri çekildiğinde yanında ki hemşire alnında ki teri silmişti. Kapatma işini yardımcı asistanlara bıraktığı anlaşılan meslektaşı ameliyathaneden çıkarken genç adam hızla yerinden kalkarak doktorun yanına gitmişti. Duyacaklarını kaldırabilmek için onun gibi biri için çok zordu. Ama şükür ki asla pes etmeyecek bir yapıya sahipti. Hele ki sevdikleri, sevdiği kadın söz konusuyken!

*****

Teşekkürler. Yarın İlk bölümde görüşürüz. Genelde öneride bulunmam ama size severek okuduğum kamalye hikayelerini tavsiye edebilirim. Özellikle benim gibi historial okumayı sevenlere...:)

KARA DUVAK (Yeniden)Where stories live. Discover now