Tanıtım 2

24.2K 1K 82
                                    

Genç kız tedirgin bir şekilde geniş koridordan ilerlerken kocası olacak adamı nasıl çağıracağını düşünüyordu. Evleneli neredeyse bir ay olmuştu ama bu konakta kocası tarafından bir hayaletten farksızdı. Ağır adımlarla ilerlerken kulaklarında kaynanasının sesi çınlıyordu. "Git kızım kocanı yemeğe çağır!" Melek kendisine kızım diyen kadına ısınsa da sesinde annesinin sıcaklığını bir türlü bulamıyordu. Ah annesi ne çok özlemişti onları. Ayrılmak bir ölüm gibiydi onlardan. Kulaklarına çalınan sesle duraksayan genç kız aralık kapıdan sızan ışığa doğru ilerleyip kapıyı tıklatmak için elini kaldırdığında kendi adını duymasıyla eli havada kalmıştı. Kocası karısına kendisinden bahsediyordu. Ne garip bir durum diye düşünürken kocasının "Hiç bir şey senin yanında olmama engel olamaz. Sakın sen üzülme, her zaman senin yanında olacağım, seni çok seviyorum!" diyordu. Duydukları karşısında üzülmesi gerekirken içinde kocasına doğru ılık bir sıcaklık akmıştı. Gözlerinden aşağıya akan yaşı hızla silerken kapı birden açılınca olduğu yerde donup kalmıştı. Annesinden aldığı kehribar gözleri ıslak bir şekilde kocaman açılırken öfkeli mavi gözlere takılı kalmıştı.

"Senin bu kapıda ne işin var?" Sert ses karşısında ürkse de gözleri açık kapıdan odada ki yatakta yatan kadına takılmıştı. Kendisine söylenen adamın sesi sanki çok uzaklardan geliyordu. Şuanda hiç bir şey karşısında ki kadına hayran bir şekilde bakmasına engel olamazdı. Üstelik o kadının kuması olması içinde farklı bir duygunun oluşmasına neden olmuştu. Kolundan sert bir şekilde çekilerek kapanan kapı sesi ile kendisine gelen genç kız az önce olanlara anlam veremiyordu. Öfkeli genç adam kendisini çekiştirerek odanın kapısından uzaklaştırırken saydırıyor ama genç kız onun ne dediğini duymuyordu.

********Hikayeye adım adım giderken

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

********Hikayeye adım adım giderken. :) 

KARA DUVAK (Yeniden)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin