O sa fiu coșmarul tău

1.5K 82 22
                                    

[Christian Bieber]

A fost mai mult decât minunată pentru prima ei partidă. Felul in care isi misca soldurile deasupra mea,mă innebunea de-a binelea. Si cum îmi gemea numele,ah! Fata asta mă omoară cu zile! Partea proastă e că acum trebuie să ne ridicăm din pat pentru că peste câteva ore începe liceul. Îmi strâng iubita mai tare la piept si ii sărut umărul gol. Mă apropii de urechea ei si ii soptesc:

- Frumoaso,trebuie să te trezești..

Anastasia se întoarse cu fața spre mine si mă luă mai strâns în brațe.

- Dar e prea bine aici cu tine,spuse si îmi pupă bărbia.

Vorbele ei mă făcură să schițez un zâmbet. Cât de dulce poate să fie fata asta?

- Stiu,iubito,dar trebuie sa ajungem la scoala..chiar nu vreau să fim certați de ai nostrii,o dojenesc si o ridic în fund.

Fața ei buimacă de somn era cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată. Am pupat-o pe vârful nasului după care m-am ridicat din pat mergând spre dulap. I-am auzit chicotul vesel care ii părăsi gura. M-am întors la ea si isi pusa mâna peste ochi. Mi-am despărțite buzele cu limba si mi-am dat ochii peste cap amuzant. După ce m-am îmbrăcat,mi-am dat seama că uitasem să îmi fac toaleta.

- După ce ies din baie vreau să te văd gata,înțeles prințesă? o atentionez cu degetul si ii fac cu ochiul.

- Da,da,fugi mai repede si taci! zâmbi cu limba scoasă si îmi indică uşa.

[Anastasia Bieber]

Ce fund are băiatul ăsta! Când s-a ridicat din pat muşchii picioarelor s-au încordat atât de tare facandu-l să arate ca un Adonis în ochii mei. Am scuturat din cap alungand imaginea lui Christian din mintea mea si am coborât la rândul meu,alegandu-mi hainele de liceu. O fustă neagră,largă si o camasa galbenă pe care am lăsat-o descheiata la primii doi nasturi. Părul l-am prins intr-o coadă de cal iar fața mi-am lasat-o nemachiată,aplicând doar puțin luciu de buze transparent. Am pufăit de trei ori din sticla de parfum preferat si puteam spune că după ce imi incaltam balerinii eram gata.
Christian apăru la câteva clipe după. Dacă atunci când s-a trezit arăta perfect,acum nu mai am cuvinte. Părul aranjat,uşor ridicat ii dădea în aer rebel iar parfumul folosit se simțea de la o distanță de câțiva metri. Nu mai spun de felul in care blugii se mulau pe fundul lui sau cum tricoul ăla părea cu doua măsuri mai mici deoarece din cauza mușchilor si al abdomnelui lui bine definit,mai avea putin si pocnea pe el.

- Înțeleg că îți place ce vezi,dar nu te mai holba atât,râse si mă trase de mână intr-o îmbrătisare.

- Nu mă holbam! Doar admiram,replic cu o față de mironosița.

- Bine,bine,cum spui tu,mă ciupi de fund si mă luă în brațe ca o mireasă ducandu-ma la bucătărie.

Mă simțeam în siguranță la pieptul lui. Parca aveam o senzatie ca nimic nu mi se poate intampla atata timp cat el e cu mine si îmi plăcea asta. Îmi plăcea sentimentul ăsta.

Părinții nu erau acasă. Ne lăsaseră o scrisoare dandu-ne de stire ca timp de o săptămână vor fi plecați cu afacerile.

- Asta înseamnă că noi suntem stăpânii casei,urlu entuziasmată si țopăi înconjurul lui Chris.

- Da,dar si că trebuie să avem grijă de restul. Chiar aşa oare unde or fi? se întreabă în timp ce urcă spre camera Vanessei. Ciocăneşte la uşă,dar nu primeste niciun răspuns.

- Intră tu. Esti fata,mă împinge spre uşă si apasă pe clanta.

Păşesc incer crezand ca doarme. Nu era nimeni înăuntru. In urma mea era Chris care era la fel de uimit ca si mine. Am ridicat din umeri si am apelat-o.

- Alo,Vane? întreb,aşteptand un raspuns.

- Da? o voce răgușită de băiat de auzi de la celălalt capăt.

- Cine esti tu? Ce caută telefonul surorii mele la tine?! simt sângele cum îmi fierbe in vene din cauza fricii si a panicii.

- Usor,păpușă! răspunde si ii pot simți ranjetul enervant prin telefon. Sor-ta e bine,e la baie.

- Auzi,idiotule? Acum mi-o dai pe Vanessa să vorbesc cu ea! Nu mă lua pe mine cu scuze din astea clişeice că nu îți merge! urlu si îmi trec furioasă o mână prin păr.

- Deci vrei să intru să o văd în fundul gol? Foarte bine,mie îmi convine..

- Stai pe loc! Nu intri nicăieri! După ce iese ii spui să mă sune urgent,ai înțeles? imi micsorez tonul vocii si îmi umezesc buzele.

- Ciao,păpușa! închide si eu arunc telefonul pe pat.

- Ahh! Idiotul naibii! îmi frec fruntea si ma foiesc de colo colo.

- Ce e? Ce s-a întâmplat? mă întreabă Christian punadu-si mâinile pe umerii mei.

- Un nenorocit e cu ea si cica nu poate vorbi ca e la baie,ii imit vocea strambandu-mă.

- Calmeaza-te,începu să râdă desi eu nu ii întelegeam stare de relaxare. Are 15 ani,probabil e la o întâlnire. De abia e 11:00,până la 12:00 are timp de niste giugiuleală,spune si începe sa râdă zgomotos.

Mi-am dat o palmă peste frunte,uimită de prostia lui.

-Fraier,am murmurat si m-am îndreptat spre camera lui Robert.

De data aceasta intră Chris. Nici el nu era. Unde dispar toți în dimineața asta? L-am sunat si pe el sperând ca are o explicație bună.

- Ce e,Ana? răspunse plictisit.

- Nu că ce e! Unde esti? mă rastesc la el bătând din picior.

- Am plecat mai inainte,am treabă. Ne vedem la scoala,pa.

Îmi închise telefonul inainte sa ii mai spune ceva. Nesimțit. Sper ca măcar Fabio sa fie acasa. Intru la el si pe pat văd un bilețel unde scrie că mama si tata l-au luat cu ei. Ce naiba? Toți lipsesc.

- Hai să mergem si noi,mă luă Christian de mână si am coborât scara iesind din casă. Am intrat în masina iar iubitul meu porni motorul. La viteza cu care mergea am ajuns destul de repede la liceu. Cei doi vor avea de dat niste explicații ca au plecat asa deodată fără să spună nimănui. Inainte de a intra în clădire m-am depărtat de Christian si am ramas mai in spate. Nu trebuia ca cineva sa isi dea seama de ceea ce este între noi. Era locul unde trebuia sa avem o relație strict fraternala. Inainte de a deschide usa imi făcu cu ochiul si îmi trimise un pupic din zbor. Am zâmbit si am asteptat până nu îl mai vedeam apoi am păsit spre trepte. Dar din cauza neatenției mele mi-am scăpat cheile de la casă. M-am aplecat să le iau însă cineva a dat cu piciorul in ele,facandu-le sa se îndepărteze. Îmi ridic privirea si o văd pe bruneta cu care se săruta Christian acum câteva luni în clasa lui. Niste lacrimi imi intepau coltul ochilor când mi-am adus aminte ca atunci am primit prima palmă de la el.

- Ups,râse împreună cu prietenele ei la fel de scorpii ca si ea.

Am ignorat-o si m-am dus iarăși spre chei vrand sa le iau de jos,insa făcu acelasi gest ca mai înainte. M-am ridicat si am impins-o de umeri.

- Care e problema ta,răsfățato? o intreb si îmi iau repede cheile.

- Fetelor,am auzit eu bine sau mai nou paraziții vorbesc? isi întreabă cateii de companie.

-  Asa e,Linda! Au prins grai,răspunde una dintre ele bătând palma cu ea.

Mi-am dat ochii peste cap si am vrut sa plec,dar m-a apucat de braț.

- Sa stii ca nu am uitat faptul ca mi-ai distrus ziua aia cu fratele tău!  O să plătești pentru asta,maimuțico! mă amenință plimbandu-si degetul prin fața mea.

- Daca nu iti retragi degetul,rămâi fără el! Nu e vina mea ca el te voia doar pentru o noapte! fac o grimasă si plec inainte ca ea sa mai spună ceva.

- Sa stii ca nu vei scăpa asa de usor! O sa fiu cosmarul tau de acum! țipă din urma mea.

M-am întors si i-am arătat degetul din mijloc după care m-am pierdut printre mulțimea de elevi din hol.



Voi pune Q&A in capitolul următor. Sper să vă placă ce am scris. La mulți ani si un an foarte bun!

Întâmplare Where stories live. Discover now