Ce a făcut?

1K 58 21


[Anastasia Bieber]

Cât de enervantă e bruneta asta. Sper că nu îmi va mai apărea în cale sau că îmi va mai spune ceva de acum. Dar oricum,să o lăsăm pe Linda. Trebuie să mă grăbesc,am prima oră cu domnul de matematică. Mai bine de jumătate dintre fetele din clasa mea sunt îndrăgostite de el. Deşi are până în 35 ani,mulți băieți şi-ar dori sa arate ca el. Însă să nu vă lăsați păcăliți de aspectul lui frumos. Pe cât de bine arată,pe atât de sever este. Nu suportă ca elevii să întârzie la orele lui aşa că am luat-o la fugă pe scări. Când am ajuns în fața uşii m-am uitat la ceas şi era fix. Am ciocănit şi am intrat. Am răsuflat ușurată şi m-am dus spre locul meu. Am înghețat când l-am văzut pe Blake,profesorul de matematică,stând la locul meu.

- B-bună-ziua,domnule! m-am bâlbâit.

- Bună şi ție,domnișoară Bieber! Pe tine te aşteptam...

- Vă rog să mă scuza-

- Fără scuze. Ia loc,Anastasia. Ştii că nu îmi plac întârziații. Ai noroc că vreau să vă anunț ceva şi că mai am şi de predat că astfel nu scăpai de ascultat.

Se ridică,făcându-mi semn să mă aşez. Am luat loc pe scaun,mi-am pus geaca pe spătarul scaunului şi mi-am scos caietele. Domnul Blake isi drese glasul şi se rezemă cu fundul de catedră.

- După cum spuneam voiam să vă anunț că voi face o excursie la munte în weekend-ul ăsta cu clasa mea,a XII-a C dacă nu ştiați deja. Ei vor veni toți. Cine ar fi interesat de aici?

Majoritatea au ridicat mâna. A XII-a C este clasa lui Christian. Oh,dar la naiba! Sâmbătă este ziua de naștere a lui Maggie şi nu o pot rata. Mai ales că de abia ne-am împăcat după faza în care mi-am mărturisit iubirea față de Chris. În plus e doar o excursie la munte. Nu am chef să urc pe un munte jumătate de zi,deşi mi-ar fi plăcut să stau cu iubitul meu. Am lăsat mâna jos şi mi-am frecat ceafa.

- Vă voi lăsa un tabel pe care să îl completați în pauză. Mi-l veți înapoia mâine la oră. Acum,să trecem la ale noastre. Deschideți manualul la pagina 81.

----------------------------------------------

- Să aveți o zi bună! ne salută profesorul şi plecă din clasă.

Mi-am scos telefonul şi l-am sunat pe Christian.

- Da,iubito? se auzi vocea lui pe fundal.

- De ce nu mi-ai spus că dirigintele tău face o excursie?

- Azi am aflat şi eu,draga mea. Vei veni,nu?

- Aş fi vrut,dar sâmbătă e ziua lui Maggie şi nu pot să o las baltă...

- Oh,iubito..dacă vrei nu măduc nici eu.

- Nu,nu! Du-te,e posibil să fie una din ultimele ocazii în care vei mai sta cu clasa ta.

- Ok,oricum vom mai vorbi acasă,puiule!

- Da,iubitule! Ai grijă de tine,te iubesc.

- Şi tu,iubito. Te iubesc.

Am închis,trăgând adânc aer în piept,bucurându-mă de fericirea pe care mi-o emana Christian. Holul era plin de elevi care vorbeau la telefon,mâncau sau discutau între ei. Maggie se simțea rău azi dimineață si a decis să nu vină azi la şcoală. Sper să fie mai bine până de ziua ei. Înainte de următoarea oră am decis să merg la baie pentru a-mi aranja părul. Am avut noroc că nu era prea multă lume. Am aşteptat să-mi vină rândul si m-am poziționat în fața oglinzii,netezind câteva fire mai rebele.

- Ieşiți toate afară,se auzi o voce în spatele meu.

M-am uitat în oglindă si am vazut-o pe Linda împreună cu prietenele ei. Mi-am dat ochii peste cap şi am continuat să îmi aranjez părul.

Întâmplare Descoperă acum locul unde povestirile prind viață