A doua trădare

2.8K 108 1

[Justin Bieber]

Aseară m-am putut bucura din nou de trupul ei. Trupul ei pe care îl ador şi pe care îl doresc mereu din ce în ce mai mult. Ne dorim să îi oferim Anastasiei încă un frățior sau o surioară,acum depinde de Cel de sus.

Razele orbitoare se opriseră pe fața ei adormită. Îi dau o şuviță rebelă după ureche şi îi sărut fruntea caldă. Strâmbă din nas şi se urcă peste mine. Nu era atât de grea dar mâna ei poziționată pe Jerry îmi crea palpitații de dimineață.

- Iubito,dacă nu vrei să mai facem un bebe,ar fi bine să îți duci mâna în altă parte...

- Uhm,ce e? Ce ai zis?

- Nu eu vorbesc ci Jerry şi îți transmite că dacă nu vrei să treacă la acțiune ar fi bine să nu îl mai atingi.

- Ești prost,de ce nu mă laşi să dorm în morții tăi,mormăie ea frecându-şi ochii.

- Cineva nu a fost satisfăcută aseară,îi şoptesc peste umăr în timp ce îmi trec indexul peste buza ei inferioară.

- Justin,te rog,vorbim mai încolo. Îmi e somnnnnn...

- Bine mămico,somn uşor în continuare. Eu mă duc să pregătesc ceva de mâncare. Te iubesc.

- Ok ok..

Cobor din pat şi îi aştern un pupic pe obraz. Îmi scot din dulap un tricou alb şi o pereche de boxeri de aceeași culoare. Le îmbrac rapid după care intru în baie şi îmi fac rutina de dimineață. Arunc o privire la Ela şi ies din cameră,coborând la bucătărie. Scot din frigider câteva ouă şi niște bacon după care mă apuc de făcut omleta. În afară de asta,mai scot şi o cutie de cereale şi laptele pentru că ştiam că avea să sosească cea de-a doua prințesă.

[Ela Martins]

Un miros de mâncare îmi umple nările. Îmi deschid ochii lent clipind des. În afară izului venit din bucătărie,bâzâitul telefonului lui Justin mă perturba şi el.

Îl ridic de pe noptieră şi observ că are un mesaj. Când deschid aplicația numele "Selena" îmi sare în față. Nu vroiam să îl deschid pentru că ştiam că pot avea încredere în Justin şi că el nu m-ar înşela,dar nu am putut rezista tentației aşa că am apăsat pe mesaj şi am început să citesc:

Hei puiule...Imi e dor al naibii de tine,de corpul tău,de sărutul tău,de felul în care îmi făceai corpul să vibreze sub atingerile tale. Vreau să te văd Justin. Te iubesc mult♡♡ de abia aştept să ne revedem!

Asta nu mi se poate întâmpla mie. Nu acum,nu în prima zi de căsnicie. Cum poate Justin să mă trădeze pentru a doua oară? Scot repede din dulap un tricou şi o pereche de pantaloni scurți şi cobor plină de nervi în bucătărie. Îl văd stând lângă frigider,cu spatele la mine. Iau mătura de la capătul scărilor şi îi trag una peste picior:

- Auuuu,la dracu! Pentru ce a fost asta,țipă în timp ce îsi freacă pulpa înroșită.

- Pentru asta trădătorule! răspund aruncându-i telefonul pe parchet. Mai ai şi tupeul să mă privești şi să întrebi ce ai făcut în ciuda faptului că mă trădezi după nuntă. La naiba Justin,nu a trecut nici măcar o zi. Eu şi Ana chiar nu însemnăm nimic pentu tine?

Nu apucă să răspundă pentru că Pattie intră în casă cu fata noastră în brațe.

- Se aud țipetele voastre din stradă. Ce aveți? De ce vă certați copii?

- Nu-i nimic Pattie,doar ne cicăleam.

- Mami,mami,mami! începe Anastasia să țipe,întinzînd mâinile înspre mine pentru a o lua în brațe.

Întâmplare Descoperă acum locul unde povestirile prind viață