De ce eu?

3.9K 168 2
                                    

  dedicată lui ClaudiaCuco

         
   
            ~după o lună~

Mă plimbam pe stradă. Nu am mai vorbit cu Justin de atunci,deşi el mi-a trimis o mie de mesaje pe zi în prima saptamana iar apoi ele s-au rărit. Am ieşit din casa(cu banii rămaşi am reuşit să-mi cumpăr una),cu scopul de a mai lua ceva de mâncare,frigiderul fiind aproape gol. Intru în supermarket-ul de după colțul străzii şi iau un cărucior pentru a plasa alimentele în el. Treceam pe lângă rafturi şi am început să iau:lapte,ouă,pâine,trei  kilograme de carne,diferite legume şi fructe,detergent de rufe şi de vase şi alte lucruri şi alimente care îmi mai trebuiau. Ajung la casă şi vînzătoare îmi dă bonul: 78,62 dolari. Îi întind o bancnotă de o sută,aşteptând restul.
--------------------------

  Căram cele două pungi,destul de grele,pe drumul înspre casă. Mai aveam de parcurs încă o stradă şi gata. Simt o mână mare care mă trage lângă el. Întorc speriată privirea şi îl văd: CHARLIE. Charlie era în fața mea. Omul care mai avea un pic şi mă transforma intr-o prostituată stătea drept în fața mea.

Am scăpat pungile din mână şi am inceput să alerg. Strada era pustie (aici trăiau doar bătrâni),iar Charlie era pe urmele mele. Fugea mai repede decât mine. Reuşeşte să mă prindă,punându-mi o cârpă înmuiată în nu stiu ce substanță care mi-a provocat somnolență,căzând în brațele lui imense.
  ---------------------------------

Mă trezesc intr-o mașină cu Charlie. Eram legată de mâini şi de picioare. El se întoarce,văzând că m-am trezit:
 
"Văd că te-ai trezit!",spune rânjind.

"Ptu!",îl scuip eu.

"Cuminte,stai cuminte cățea ce ești,şi mă trage de păr. Ai uitat ce ti-am spus atunci când ai plecat din club cu Bieber?".
 

  ~O să te găsesc şi când o voi face nu vei mai fi o companie pentru bărbații care plătesc pentru tine ci o să fi curvă mea!! ~ mi-am reamintit eu,făcând o față îngrozită.

"Ooo,se pare că da.",şi se uita la mine muşcându-şi buza.

"La naiba cu tine Charlie şi cu tot ce se leagă de tine!",spun eu scuipând cuvintele.

"Calmeaza-te!,îmi spune pe un ton mai ridicat. Cu mine nu o sa-ti meargă cum ti-a mers cu Bieber!".

"Ești o javră,sper să mori în chinuri!".

El începe să rada,dând din cap,lucru care mă enerva la culme.

----------------------------

Am ajuns intr-o casă foarte mare. El mă ia în brațe şi mă pune peste umărul lui,dându-mi o palmă peste fund.

"Asta o să fie casa ta de acum înainte. Vei locui cu mine. Eu sunt stăpânul tău şi tu vei fi cea care îmi va face poftele de câte ori vreau şi de fiecare dată când am chef. Nu o să poți comenta pentru că altfel te voi face să regreți. Ai înțeles?",spune el,lingându-şi buza inferioară.

"Nu poți face asta. Eu nu sunt propietatea nimănui,nici a ta,nici a altcuiva. Nu o să fac niciodată ce vrei tu,jigodie de om ce ești!".

  "Pisi e obraznică şi tupeistă. Dar o să ți le scot eu pe amândouă din cap!",şi mă târâie de păr până înăuntrul casei.

  "Auuuu!",țip eu.

"Cu cât te zbați mai tare cu atât e mai rău pentru tine!".
     --------------------------

M-a băgat intr-o cameră întunecată,de abia văzând pe unde merg. Îmi pune cătuşe şi le leagă de niște lanțuri care îmi țineau mâinile ridicate.
 
"Asta e pentru că ai plecat de la club!"

Scoate o curea neagră din piele,şi îmi dă o lovitură peste piciorul drept. Simțeam cum durerea provocată mă sufocă.

  "Asta e pentru că m-ai jignit",şi se mai aude o pocnitură aplicată celuilalt picior.

"Asta e pentru că mi-ai comentat!",a treia.....doamne ce doare....şi îmi simt obrajii brăzdați de lacrimi.

"Şi asta e pentru că îmi face plăcere să te lovesc!",şi îmi dă o ultimă lovitură care mi-a atins ambele picioare,făcând camera să vibreze provocând un ecou răsunător.
 
"Iar acum fi fetiță cuminte şi nu scoate niciun sunet toată noaptea dacă nu vrei să îți mai aplic încă o dată acest tratament special!",spune apucându-mi bărbia cu degetele lui scârboase.

A plecat de lângă mine,lăsându-mă în lanțuri şi încuind uşa în urma lui.
   

  La dracu să-l strângă de gât! Chiar m-a lăsat aici singură în întunericul şi în frigul ăsta?? Ce n-aş da să fie Justin aici să mă salveze... Ba nu! Ce mama naibii spun?! Nu vreau sa-l mai văd pe dobitocul ăla niciodată!!

 
 
 

Întâmplare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum