Eşti a mea

4.3K 178 13

 
[Justin Bieber]
 
   Pentru a mia oară,razele soarelui mă trezesc forțat. Ela nu era,din nou,lângă mine. Unde tot pleacă fata asta,mă întreb. Mă ridic leneș din pat şi cobor scara. Ela îl ținea pe Brad de gât iar el o strânge de fund:
 
"Ce dracu îi faci?", mă răstesc la Brad şi îi dau un pumn.

 
"Fac ce îsi dorește ea,îmi răspunde în ciudă.".

Îmi venea să mor,credeam că e un coșmar. M-am ciupit dar nu mă trezeam:asta era realitatea!

  "Ela...cum să-mi faci asta? Credeam că ți la mine...."
 
Eram asa de nervos,îmi venea să o plesnesc. Dar nu puteam da în ea,eu nu lovesc femeile. Asa că am reacționat în vorbe,niște vorbe prea dure pentru ea (mi-am dat seama însă prea târziu):

  "Nu degeaba în seara aia te-am făcut curvă. Aveam dreptate. Trebuia să te şi violez,nu cred că era o problemă. Oricum nu aveai să fi virgină toată viața".
Ea ridică privirea la mine şi îmi dă o palmă peste ochi:
 

  "Eşti un idiot. Tu chiar ai crede că te-aş înşela cu Brad sau cu oricare alt băiat?! Eu pe tine te iubesc,dar tu eşti prea orbit de gelozie ca să vezi asta. Eşti un bădăran care nu merită iubirea unei fete, şi începe să plângă. Ti-am auzit pașii când coborai şi i-am spus lui Brad să mimăm scena asta ca să vedem cum reacționezi,iar tu te-ai comportat ca un nesimțit. Şi da,ai dreptate,nu o să fiu virgină toată viața,dar o să mă asigur că nu îmi iei tu acest lucru!",şi pleacă în camera ei trântînd uşa cu furie.
   
   

       Cum am putut să vorbesc asa cu ea? Stiam doar că nu m-ar însela şi mai ales,nu cu  Brad. A fost prima oară când mi-a spus că mă iubește. Iar eu,am facut-o sa sufere pentru a doua oară. Cum o s-o mai fac să mă ierte de data asta?? Cum??
 
 

    L-am expediat pe vărul meu stupid din casă şi i-am spus să mai treacă pe aici diseară sau mâine. M-am dus la uşa Elei şi am ciocănit încet:

   "Iartă-mă,te rog. Nu stiu ce a fost în capul meu. Doar că tu eşti a mea şi nu vreau să te atingă nimeni în afară de mine,nu vreau să îți atingă nimeni mâinile,buzele,fundul,picioarele,nu vreau să îți vadă nimeni zâmbetul ăla al naibii de frumos. Te rog Ela, lasă-mă să intru,să vorbim!".
 
  "Pentru ce să te las? Ca să faci ce ai zis acum două minute? Ca să mă violezi?",a țipăt ea printre lacrimi.

   "Nu,scumpa mea. Nu. Promit că nu te voi mai atinge de acum fără voia ta. Nici măcar nu te voi mai săruta fără ca tu să vrei,doar deschide,îmi fac griji pentru tine.".
 
   "Când mă făceai curvă nu îți mai făceai griji că o sa-mi frângi inima,nu?".

  "Ela,stii că nu am vrut să spun asta. Tu eşti o persoană bună şi frumoasă atât la interior cât şi la exterior. Vreau să îți văd fața,te rog deschide uşa că dacă nu o sparg!".

    "Paaa!! Pleacă! ".

  "Bine,tu ai vrut-o",am început să împing uşa cu umărul dar era mult prea rezistentă.

Am ieșit în grădină şi am luat un topor din garaj,am intrat înapoi în casă şi cu patru ridicături de mână am reușit să o sparg,doar că o afurisită de aşchie a sărit pe fruntea mea,făcându-mă să sângerez:

 
   "Oh,dumnezeule. Justin eşti bine?,sare Ela în brațele mele.

  "Da,nu am nimic!,o apuc de talie şi o trag spre mine. Ti-am spus că o sparg dacă nu mă laşi să intru.".

  "Dă-mi drumul psihopatule!",se zbate ea.
 
   "Bine,nu îți fac nimic!,îmi iau mâna de pe talia ei. Eşti bine?".

  "Da!",spune cu jumătate de gură.
 
  "Ela,te rog iartă-mă. Nu stiu ce a fost în capul meu. Te-am văzut în brațele lui Brad,sărutându-vă şi pur şi simplu am răbufnit. Nu stiam ce să mai fac. Şi el te pipăia. Nu trebuia să îi permiți să te atingă.".

  "Eu i-am spus doar să ma ia in brațe,de asta aveam mâinile după gâtul lui. Restul a făcut de capul său. Tu chiar crezi că l-aş fi sărutat?".

  "Stiam că pot avea încredere în tine!",şi mă apropii de ea atât de mult încât ne mai despărțeau doar vreo cinci centimetri.
 
   "Fă paşi mai încolo Bieber!",spune ea zâmbind firav crezând că nu observ.

  "Şi dacă vin mai aproape de tine domnișoară Martins,atunci ce o să faci?".

    "Asta!",mă împinge pe spate eu căzând în pat.
 
  "Uou uou uou. Ce faci,baby?",întreb puțin mirat.

    "Nu ziceai că sunt o curvă? Îți arăt ce poate face o curvă!",se dă de pe mine şi scoate din sertar o pereche de cătuşe cu blăniță roz.
 
   "Ela,de unde ai alea? Şi ce faci cu ele?",acum eram confuz întru-totul.
 
  "Shhh,lasă curva să lucreze!"

  Fără să mai apuc să zic nimic şi să fac vreo mișcare mă trezesc cu cătușe,acestea fiind prinse de pat.
 
   "Ela,destul!",stiam că face asta numai pentru că am scos eu prostiile alea pe gură(faza cu Brad).
 
   "Biebs,o să te satisfac cât o sută de femei. Eşti gata?",întreabă ridicând o sprînceană.
 
   "Te rog opreşte-te. Stiu că nu îți dorești asta. Nu acum,nu aşa. Ela,realizează un moment ce faci.. Unde îți e mintea?",încercam să mă lepăd de cătuşele alea enervante şi să împiedic o prostie.

  "Ba da,Bieber. O să fi mândru de curva TA.",îmi spuse ea cu ochii-n lacrimi.
 
  "Tu nu eşti curva mea,nu eşti curva nimănui. Iubito,gata,opreşte-te",îi spun panicat de situația ce putea urma.
  
  "Linişte am zis!,şi îmi dă o palmă peste față. Am zis să taci Justin!",şi îmi rupe tricoul cu o forță pe care nici eu nu stiam că o are şi îmi dă blugii jos,rămânând doar în boxeri. Apoi ea se dezbracă de bluză şi de pantalonii scurți,rămânând în lenjerie. Se apleacă lent spre mine,masându-mi abdomenul.

   "Deşi mor de plăcere,nu te pot lăsa să o faci. Reactionezi în felul ăsta pentru că eşti nervoasă şi vrei  să te răzbuni. Gândește-te că o să regreți mult pentru asta. Ela,te ro...",nu am mai apucat să vorbesc pentru că ea si-a lipit buzele de ale mele. Erau asa de moi buzele alea,adoram gustul lor. Simțeam cum lacrimile ei se preling pe fața mea. Era clar că se simțea stânjenită,mai ales pentru că era în chiloți şi sutien în fața mea. Nu mai suportam situația. Cu toată puterea mea am tras cătuşele de pat,acestea rupându-se. Am dat-o pe Ela de pe mine,şi am invelit-o cu pătura:
 
    "Fraiero,îi zic eu autoritar ca un părinte. Ce făceai dacă nu rupeam cătuşele? Aaaa? Mi-o sugeai? Făceai tu asta? Da!! De ce? Pentru că erai innebunita de mânie şi tot ce îți doreai era să mă faci să ma simt rău. Dar aici,tot eu picam bine,pentru că eu simțeam plăcere iar tu te simțeai murdară. Merita să faci aşa ceva? Acum odihneşte-te. O să vorbim după ce te trezești!",o pup pe frunte şi ies din camera ei,care apropo trebuia să îi pun uşă!

Întâmplare Descoperă acum locul unde povestirile prind viață