Mereu

1.7K 84 6
                                    

[Christian Bieber]

Acum că familia ştia iubirea dintre mine şi Anastasia,aveam nevoie de intimitate pentru că încă nu ne obișnuisem cu pupatul sau cu gesturile tandre făcute de față cu ei. Observam la fața ei cum se schimbă atunci când erau părinții lângă noi. M-am gândit să locuim în casa veche în care am stat cu Nicole,dar nu ştiu dacă va fi de acord cu faptul de a sta în aceeași casă în care a stat ea. Înainte de a lua această decizie trebuie să mă consult cu ea. Chiar aşa,oare unde e? Nu i-am mai auzit vocea angelică sau râsul colorat de câteva minute. Probabil e în camera ei. Mai bine mă duc să verific. Am lăsat bolul de supă pe masă şi am urcat scara. Am mers cu paşi înceți până la uşa camerei ei şi am intrat,uitând să mai ciocănesc  înainte. Hainele ei erau întinse pe pat şi din baie se auzea duşul. Am zâmbit la gândul cu imaginea ei goală,cu picături de apă pe corp. Numai o simplă imagine a ei mă întărea. M-am aşezat pe pat,aşteptând-o să iasă. Când jetul de la duş nu se mai auzea,m-am repoziționat pe pat şi am inspirt adânc aşteptând apariția ei. La câteva minute,ieşi acoperită doar de un prosop ce îi dezvelea mai bine de jumătate de pulpă şi porțiunea de deasupra sfârcurilor.

[Anastasia Bieber]

Cred că m-am relaxat suficient cu duşul ăsta fierbinte. Nici acum nu pot crede că mama şi tata au fost de acord cu ceea ce e este între mine si Chris,dar mă bucur că în sfârșit putem fi împreună fără a ne mai ascunde sau să renunțăm unul la altul. Mi-am alungat gândurile din cap şi m-am încălțat cu papucii de cameră ce îi lăsasem lângă cabină şi mi-am prins părul ud intr-un coc. M-am şters de picăturile ce rămăseseră pe corpul şi m-am acoperit cu un prosop înainte să ies din baie. M-am crispat când l-am văzut pe Christian stând întins în pat,uitându-se la mine. Am prins de marginea prosopului şi l-am ridicat mai sus.

- Ce cauți aici?! l-am întrebat închizând uşa băii.

- Voiam să te întreb ceva,scumpo! răspunde şi se apropie de mine încet.

- Ce?

- Vreau să ştii că am decis să ne mutăm de aici şi mă gândeam dacă ai fi de acord să mergem în casa în care am locuit eu cu Nicole. Hm,ce zici?,mă întreabă trâgându-mă de talie mai aproape de el.

- Da,nu e nicio pr-peoblemă,mă bâlbâi pentru că începu să îşi mişte degetele pe pielea gâtului şi a claviculei.

- De ce tremuri,iubito? murmură cu un glas încet şi răguşit.

Simțeam că nu mai am aer atunci când respirația lui îmi lovi zona din spatele urechii.

- Preferi să rămâi silențioasă,scumpo? Nu-i problemă,cu timpul vei învață să comunici cu mine,mai ales că de acum o să te fac a mea cu fiecare clipă posibilă,spuse şi mă împinse cu spatele de uşă.

[Autoarea]

La impactul cu uşa din lemn masiv,Anastasia scânci şi îsi mări strânsoarea asupra prosopului. Christian zâmbi amuzat de rușinea şi frica fetei. Începu să îi sărute lent şi incitant gâtul,lăsând mici urme vineții pe alocuri. Anastasia se abținea cu greu să îsi înăbuşe gemetele ce voiau să îi părăsească cu ardoare corzile vocale. Nervii i s-au activat complet atunci când Christian apucă de marginea prosopului exact în locul de care ținea şi ea.

- Vreau să văd ce ascunde mami sub prosopul ăsta,spuse zâmbind lăsând la iveală gropițele lui care o înnebunesc pe Ana.

- Chris,e destul până acum..să mai treacă timpul şi a-apoi...

- Şşş,acum vreau să îți arăt cât de mult mi-ai lipsit în tot timpul ăsta cât nu ai putut să fii cu mine,îi puse degetul pe buze şi îi trase mâna de pe prosop acesta căzând la picioarele fetei. Ana îsi acoperi părțile intime cât putu,ruşinându-se până în vârful capului. Christian zâmbi iarăși şi dădu din cap.

- Nu aşa,nu te vreau acoperită. Chiar dacă eşti al naibii de bună chiar şi îmbrăcată. Momentan vreau să mă bucur de priveliștea corpului tău,spuse băiatul şi îi apucă fața între palme.

Anastasia îsi lăsă privirea în jos şi nu îndrăznea să îsi înlăture mâinile de pe propriul corp. Nu o deranja faptul că Chris o va vedea dezbrăcată pentru că nu ar fi prima oară,ci că acum se simte ciudat ştiind că părinții au aflat de relația lor şi că până şi lor le-ar putea sta gândul că ei doi vor avea şi relații intime. Asta era ceea ce o frământa. Christian îsi puse mâna lui peste mâna Anastasiei şi încercă să i-o înlăture. Fata înghiți în sec când el îi luă palma şi o duse la gura lui,sărutând-o.

- Mereu ai fost şi vei fi frumoasa mea,să nu uiți asta! îi spuse uitându-se în ochii ei.

Încă lipită de uşa,Anastasia,se îmbujoră. Dar nu se gândea că de fapt,chiar dacă o iubea nespus,Christian voia mai mult ca niciodată să i-o tragă pentru că deja hormonii îl acoperiseră în totalitate.

Întâmplare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum