"Acum o să ne distrăm puțin "

5.2K 191 2
                                    

   A trecut o oră şi el încă nu era acasă. Ce idiot. Vroiam să mă pregătesc să dorm dar deodată il văd cum intră pe uşă :

 
"La ora asta se vine acasă domnule?".

"Taci curvo. Ne vom distra puțin",şi se pune peste mine,pipăindu-mă.
 
"Justin eşti beat. Dă-te de pe mine!",eram deja speriată. M-a făcut curvă şi mi-a spus cum mi-a zis Max după ce a omorât-o pe mama.

  "Am zis să taci!",şi m i-a dat jos tricoul,încercând să-mi deschidă sutienul.

  "Lasă-mă,eşti beat. Dă-te",am început să plâng în hohote.

El mi-a deschis sutienul. Eu mă zbăteam din ce în ce mai tare,dar el era prea puternic. Mi-a pus o mână la gură astfel încât să nu mai pot vorbi şi cu cealaltă mână mă strângea de fund. Deodată simt cum e dat de pe mine şi aud o pocnitură: era Brad care i-a dat un pumn în față lui Justin. M-a ajutat să mă ridic de jos şi mi-a dat tricoul de jos. Eram atât de speriată încât tremuram. Brad m-a luat în brațe şi m-a dus în autocar.
 
"O să stai aici cu mine. Să nu îți faci griji,te voi apăra eu.".
 
"Mersi!",acum singurul cu care mă simțeam în siguranță era Brad. Justin m-a făcut să ma tem de el,m-a făcut să nu mai am încredere în el. Când mă gândeam la el mă cuprindea un sentiment de frică. Nu mai vreau să aud de el,aşa că încerc să mă culc dar nu pot. M-am așezat pe  scaunul de lângă Brad şi i-am povestit tot,crezând că mă voi linisti. Într-adevăr m-am mai calmat dar tot....
 

[Justin Bieber]
  
  ..............

La dracu,ce durere de cap am. Simt că o sa-mi explodeze. Ia stai aşa,unde e Ela?!   Ies rapid din cameră încercând să nu pic. O văd stând la bucătăria din hotel. Era singură. Mă duc la ea şi o iau în brațe. Ea se întoarce repede:
 
   "Brad!!,țipă în gura mare. Dă-mi drumul,lasă-mă. Te rog,nu mă atinge!",şi începe să plângă.

Nu îmi puteam da seama ce are:

"Scumpa mea,ce ai?".

"Ajutor,Brad!! Nu te mai uita la mine!! Dă-te!!".
 
Brad aleargă la ea iar Ela se aruncă în brațele lui,strângându-l puternic. Se dă după el şi lasă capul in pământ. Îmi venea să îi fut una lu' Brad încât să îi sterg rînjetul ăla de pe moacă.
 
"Te-ai culcat cu ea nenorocitule? Ce i-ai făcut? O să te omor dacă i-ai făcut ceva!".
 
"Ela du-te în autocar,vin şi eu peste puțin timp",îi spune Brad.
 
"B-bine",se bâlbâie ea,fiind profund dezamăgită de ce i-am spus lu' vărmiu.
 
"Acu zi ce i-ai făcut?",şi l-am apucat de tricou.

El îmi dă o palmă:

"Idiotule,tu nu-ți aduce aminte de nimic de aseară?".
 
   "Nu!!",îi spun nervos.
 
"Am intrat în camera Elei pentru că am auzit-o țipând iar tu erai peste ea,i-ai dat sutienul jos şi o pipăiai pe fund,tâmpitule!!".

"Ce? Eu i-am făcut asta? Sunt un bou!",şi am simtit că se prăbuşeşte cerul pe mine când am auzit vorbele spuse de el.
 
"De asta se teme de tine. Şi în plus,când ai intrat în camera ei i-ai spus ,,Taci curvo.Acum o să ne distrăm puțin,, exact ca şi Max. A plâns toată noaptea."

  
"Cum dracu să îi fac asta?!?!Pot să o văd?".

"Nu stiu dacă ea vrea dar totuşi încearcă ".

Am plecat în autocar. Ea stătea cu spatele:
 
"Ela...".

Ea se întoarce repede,speriata:

  "Lasă-mă. Unde-i Brad?".
 
"Stie că sunt aici. Vreau doar să vorbim. Am aflat ce am făcut aseară. Îmi pare extrem de rău,nu vroiam să se întâmple asta. E doar vina mea ".

  "Nu mă interesează. Justin,erai singurul în care mai puteam avea încredere iar tu m-ai dezamăgit. Mai aveai un pic şi mă violai.  Tu gândești?",îmi spune ea cu lacrimi în ochi.

"Nu plânge. Sunt un dobitoc,stiu. Doar nu mai plânge,nu suport să văd că îți e frică de mine. Nu ți-aş face ceva rău".

  "Dar mi-ai făcut. Te rog pleacă..."

  "Bine,dar vreau să îmi spui dacă mă poți ierta".

  "Nu stiu,mă mai gândesc ".

     Încerc să o iau în brațe dar ea mă respinge şi lasă capul în jos. Se vedea pe chipul ei că îi era teamă de mine şi că nu se simțea bine . Cum am provocat toate astea?? Rahat. Am făcut-o să îsi piardă toată fericirea şi dorința de viață,şi mai mult am făcut-o să îsi aducă aminte de Max,eu,care i-am jurat că nu o să i se mai întâmple asta niciodată,tocmai eu i-am reamintit de el. Avea toată dreptatea din lume să nu-mi vorbească,să nu-mi zâmbească,să fie supărată pe mine,dar doar vroiam să fie cu mine. Lipsa şi tristețea de pe chipul ei mă făceau să mă simt vinovat cel mai tare. Am plecat în camera mea,gândindu-mă cum să o fac să mă ierte,dar stiam că nu o să meargă nimic până când nu o să poată ea să uite ce s-a întâmplat. Eram sigur de asta. Am urcat repede scara care părea că nu se mai termină şi mă încui în cameră. Scot din geantă pachetul de iarbă şi încep să trag ușor. Asta,mă calma. Mă drogam... dar cu toate astea mă calmam.

    [Ela Martins]

  Eram atât de tristă. Vroiam să mă duc la el şi să îi spun că o să încerc să uit ce s-a întâmplat dar nu puteam, parcă mă reținea ceva.
Am ieșit din autocar şi am plecat la hotel. Camera era încuiată. Deschid uşa şi îl văd pe Justin stând la marginea patului. Vroiam să ies dar observ cum iese fum din locul unde stătea el. Mă îndrept spre el şi văd pachetul de marijuana pe jos.
 
"Justin,ce-s astea?",țip nervoasă.
 
"Ela,eu...Nu stiu...Nu am vrut",spune el confuz.
 
  Îi iau acea foiță subțire aprinsă din gură,o sting şi o arunc pe geam,apoi îi iau tot pachetul şi ies din cameră. Am făcut ce trebuia. I-am promis lui Pattie că îl voi face să renunțe la droguri,alcool şi țigări. Eram,cred,pe drumul cel bun.

 

Întâmplare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum