Ce filmare?

981 50 17

În seara excursiei

[Christian Bieber]

Mă uitam la telefon din zece în zece minute. Cât de greu trece timpul. Deja îmi e dor de micuța mea cu miros de vanilie. Am vorbit o grămadă cu ea, dar faptul că nu e aici cu mine ca să o pot strânge în brațe mă enervează la culme. Când mă gândesc că a rămas acasă doar pentru că e ziua lui Maggie mă face să zâmbesc la gândul că e o prietenă atât de bună și de fidelă. Dacă era alta în locul ei,nici nu s-ar fi gândit să rateze o excursie cu cei de-a XII-a pentru o petrecere de o noapte cu niște oameni întâmplători. Oricum mai este seara asta și mâine, iar apoi voi putea să fiu iarăși lângă ea și să o cocoloșesc cu îmbrățișări și săruturi dulci. Numai imaginea cu buzele ei pline mă face să mă întăresc. Nu știu cum reușește asta, dar o iubesc până la moarte. Și corpul ei suav care se mișca atât de...

- Hei, Christian! mă întrerupe o voce pițigăiată din gândurile mele interzise.

Mă întorc și îi văd buclele brunete perfect aranjate și fața machiată impecabil a Lindei. Mi-am dat ochii peste cap și i-am răspuns,mai mult de silă:

- Bună și ție, Linda.

Zâmbi și fără să îmi ceară permisiunea se așeză pe un genunchi de-al meu. Am privit-o cu o sprânceană ridicată și așteptam următoarea ei replică.

- Cu cine vei sta diseară în cameră? mă întrebă fluturând din gene,care spre surprinderea mea, nu erau false.

- Probabil cu Josh, de ce? i-am răspuns, încercând să îmi abțin râsul.

Se poziționă mai bine pe genunchiul meu și își apropie gura de urechea mea:

- Ce ai spune să îl lași pe Josh să stea cu altcineva și să împărțim noi doi camera? șopti cu aer cald și îmi săruta încet tâmpla.

Știam ce voia. Și o știa și ea prea bine. Dar nu aveam de gând să îi cad în plasă. Am ridicat-o de pe mine și am împins-o delicat în față.

- Băiatul vine la fată, nu invers! i-am spus zâmbind, după care i-am dat o palmă ușoară la fund.

A strâmbat din nas și a pufnit după care a plecat lângă prietena ei. Dădeam din cap, răzând singur, gândindu-mă la câte diferențe sunt între Linda și Anastastia. Una e un înger rușinos, iar alta un drăcușor pervers. Mă amuza uneori disputa dintre ele și faptul că Ana avea mereu vorbele la ea. Am deschis telefonul și am pupat chipul ei care îmi apărea ca ecran de pornire.

După ceva timp de mers vu autobuzul și de vizitat tot felul de locuri, am ajuns la hotelul unde aveam să ne cazăm. Am coborât cu toții, iar dirigintele a mers înainte spre a discuta cu proprietarul. Mă uitam prin împrejurimi și chiar părea un loc drăguț, mă gândeam chiar să vin într-un wekeend aici cu Ana.

- Înapoi în autobuz, urlă dirigintele indicând mașina.

Ne uitam confuzi la el, neînțelegând de ce.

- Nu mai au locuri. Deși am sunat la ei de acum o luna, nu mai au locuri. Ca să vezi, neserioșii! Vom merge la următorul hotel. Haideți, urcați!

Am făcut ce a spus fără a mai comenta și în scurt timp am ajuns la "Gothan&Comp". Din fericire au avut destule camere pentru noi, și știu și de ce. Locul era oribil. Holul mirosea a tutun iar pentru a ajunge în camera ta,trebuia să intri pe o singură ușă care conducea în prima camera iar apoi se afla o altă ușă, lipită de un perete ce te trimitea la următoarea încăpere și tot așa. Nu mi se părea întocmai ok. Astfel toată lumea trecea prin camera ta și putea să vadă ce faci. Spre norocul meu și al lui Josh, noi, am prins penultima cameră iar Linda și cum o chema pe amica ei,ultima. Am mers fiecare la locul lui după care am început să ne despachetăm lucrurile. La puțin timp după ce mi-am dat jos tricoul, intră Linda.

- Ce priveliște frumoasă, Christian! spuse apropiindu-se de mine. Cât ți-a luat să faci abdomenul ăsta? întreabă pipăindu-mă.

- Prea mult ca să i-l strici tu cu mâinile tale murdare, interveni Josh care i-a fost iubit acum câteva luni.

- Tu ce te bagi, aiuritule? se enervă aruncând cu o pernă în el.

- Sau ai uitat când îmi făceai o labă și un oral de milioane? o privi sincer și îi făcu cu ochiul.

Nu m-am mai putut stăpâni și am izbucnit în râs. Linda se înroși de la nervi și sări pe Josh, gata să îl ia la bătaie. Încă răzând, am dat-o de pe el și am tras-o lângă mine.

- Gata, Linda. Lasă-l, du-te la prietena ta. Sigur te așteaptă.

Și-a fluturat părul și a intrat în camera ei. După e a plecat, amândoi am început să râdem și mai tare. Josh a iubit-o foarte mult, dar ea l-a înșelat într-o baie cu profesorul de sport. A fost atât de fraieră. Josh e băiatul ăla blond cu ochii albaștri care ar da și luna de pe cer ca iubita lui să fie fericită și din toate care îi stăteau la picioare, o voia pe ea, pe "bruneta aia cu ochi măslinii", așa cum îi zicea el.
Trecând peste asta, era vremea să mergem la cină. Am coborât, fiind chemați de profesor, la sala de mese. Spre surprinderea tuturor, cred, sala de mese era de un lux impecabil față de restul hotelului, iar mâncarea părea a fi pregătită de cine știe ce bucătar renumit. Nu mai spun de gustul divin pe care îl avea. Mă uitam la restul colegilor care mâncau liniștiți și apoi la Lidia care părea că mă soarbe din priviri. După masă, începeam fiecare să mergem spre camerele noastre. Josh deja plecase pentru că voia să își facă un duș. I-am trimis Anastasiei un mesaj de noapte bună pentru că era destul de târziu și m-am ridicat. Am început să urc scara și când să trec de ultimele trepte mă trezesc cu Linda, năpustindu-se asupra mea, sărutându-mă. Nu am putut să mă împotrivesc pentru că deja deschisese ușa de la prima cameră. După ce am intrat,mi-a dat drumul și mi-a mai dat un pupic pe buze,după care a chemat-i pe prietena ei.

- Ai filmat? o întreabă, luând o cameră din mâna ei.

- Da, l-am trimis acum câteva secunde, răspunse răzând.

- Ce filmare? Cui ai trimis, ce? întreb confuz.

- Of, iubire. Ce e atât de greu de înțeles? Kalli ne-a filmat sărutându-ne și i-a trimis-o lui Maggie. Astfel vor vedea ambele păpuși ce face scumpul lor în excursie, îmi explică Linda.

Când am auzit cele spuse îmi venea să îi smulg limba aia infectă și să o bat cu ea. Chiar mă abțineam să nu o plesnesc. Am apucat-o strâns de umăr și am dat-o afară. Nu știam ce să mai fac. Mi-am închis telefonul și m-am dus în cameră. Josh făcuse baie și acum se uita la televizor. Văzând că mă tot foiesc mă întrebă ce am. I-am povestit iar el plecă după Linda. Nu îmi pasă ce îi va face,îmi pasă ce va crede Anastasia despre mine după ce va vedea acel filmuleț sau cum voi reuși să o fac să mă creadă că nu eu am sărutat-o.

Întâmplare Descoperă acum locul unde povestirile prind viață