Curvo

4.6K 188 15

[Ela Martins]

   Mi-am luat jacheta neagră din piele şi am plecat în camera lui Justin. El era în boxeri.
 
"La dracu,omule".

"Ce vrei? E vina mea că tu nu ştii să bați la uşă?".

  "Scuze",am plecat cu coada între picioare.

  Stăteam în sufragerie asteptând să iasă Mister din camera lui. Era îmbrăcat cu un tricou alb care se mula perfect pe abdomenul lui bine lucrat,blugi negrii,converşi şi o pereche de ochelari.
  
  "Eşti gata?".
 
"Da. Hai".

   Am coborât scara şi ne-am urcat în mașina lui cu animal print. Am mers la plajă(chiar dacă era ora 17:30),acolo nu era mai nimeni. Apa era caldă.
  
   "Hai să facem o baie!".

"Eşti nebun?? Nu am costum de baie la mine".
 
  "Şi?".
 
"Cum şi?" .

  "Hai măi intrăm puțin şi apoi plecăm imediat,promit".
 
"Of,bine!".

El şi-a dat repede tricoul şi blugii jos,rămânând în boxeri. Deja mă simțeam jenată. Am început să ma dezbrac,Justin uitându-se pofticios la mine:

  "Hey,Bieber,ia-ți privirea de la mine!".
 
"De ce? Îmi place ce văd!".

"Marş! Hai odată,ori te întorci ori mă îmbrac şi nu mai intru în apă ".

  "Bine,dar să ştii că nu îmi convine",zâmbește pervers.
    
"Ia muie".

"Credeam că tu eşti fata. Nu ştiam că s-au schimbat rolurile".

  "Ce idiot eşti! ".

  "Aaa,da? Bine!".
 

   Şi mă prinde de talie cărându-mă cu forța până la  apă. M-a băgat cu capul la fund iar apoi mi-a luat capul in mâinile lui şi mi-a spus că sunt frumoasă. I-am mulțumit iar apoi am profitat de moment pentru a mă aruncă pe spatele lui. Am căzut amândoi. A fost o bălăceală fatală. Am avut totuși noroc că în portbagajul maşinii erau două prosoape. Mi-am luat eu unul şi Jay unul. Ne-am uscat rapid iar apoi ne-am îmbrăcat. El a plecat să ia înghețată iar eu am rămas singură pe bancă. Deodată simt cum cineva mă apucă cu furie de păr şi urlă la mine:
   
   "CURVO! EŞTI O CURVĂ. TU NU MERIȚI SĂ STAI CU EL.EŞTI DOAR O AMĂRÂTĂ DE CURVĂ NENOROCITĂ".
  
  Credeam că o să rămân cheală la cât de tare mă trăgea fata aia de păr. Reușesc să mă întorc şi observ că era o lady de vreo 20 de ani,blondă,cu ochi de smarald şi destul de înaltă pentru vârsta ei. Nu-i spuneam nimic. Doar mă uităm la ea. Nervoasă că nu reacționez în niciun fel m-a trântit la pământ şi mi-a dat un picior în burtă. Durea la fel de tare ca atunci când am primit acel pumn de la Max.

[Justin Bieber]

   După ce iau înghețată şi fac o poză cu vînzătoarea,plec spre Ela. Am văzut-o stând lată pe plajă în timp ce o blondă țipa la ea. Am scăpat cornetele jos şi am fugit spre ele.
   
   "Ce faci? Cum să o loveşti aşa?".

  "Ea nu te merită Justin. E doar o curvă jegoasă,o prostituată intr-un club".
 
"Ba nu,taci. Tu nu ştii nimic!".

  "Eu sunt un Belieber. Trebuie să ma crezi".

  "Dacă ai fi un Belieber,aşa cum spui,m-ai fi iubit pe mine şi pe persoanele pe care le iubesc eu".

  "Te rog..Justin...eu".

"Doar pleacă",îi iau telefonul din mână,fac o poză cu ea şi apoi o expediez de pe plajă.

Ela zăcea încă jos. Am încercat să o ridic dar nu se putea ține pe picioare datorită loviturii primite în stomac care o făceau să aibă dureri mari. Am aşezat-o pe o bancă,puteam observa cât era de tristă.
 
  "Te rog să nu plângi,este ultimul lucru pe care mi l-aş dori să se întâmple".

  "Justin,de ce? Ce am făcut ca să merit asta? Nu vreau să îți fac ție rău..ar fi mai bine să plec".
 
"Dacă mai spui odată asta te plesnesc. Tu vei sta cu mine. Nu mă interesează ce zic paparazzi sau ce fac. Tu eşti foarte importantă pentru mine şi nu vreau să te pierd",o sărut tandru pe umăr.
 
  "Doar du-mă acasă..".

Am luat-o în brațe şi am aşezat-o pe banchetă. Pe drum nu a scos nicio vorbă. Nici eu,nici ea. A fost bizar,mai ales că ea este o fire vorbăreață.
-----------------
Am ajutat-o să coboare din maşină apoi am dus-o în camera ei. Am dat la o parte covertura de pe pat şi am poziționat-o astfel încât să stea cât mai confortabil. Pinguinul meu a adormit imediat. M-am așezat lângă,iar ea fără să vrea  (doar dormea), şi-a pus un picior peste abdomenul meu.

   ,,Dacă nu ar fi fost atât de specială şi de importantă pentru mine aş fi rupt patul cu ea,, ----      La dracu, la ce mă gândesc? Fata asta e Ela!! Nu îmi permit să o ating fără voia ei. Nu aş putea suporta să o văd supărată pe mine. În fond ea m-a făcut fericit prin prezența ei nu prin corpul ei şi asta este o mare calitate la o femeie. O sărut pentru a sută oară pe frunte şi o strâng şi mai tare la pieptul meu,ea schițând un zâmbet firav.

Întâmplare Descoperă acum locul unde povestirile prind viață