24.

253 35 0
                                    

- Ştii, nu încerc mereu să fiu o scorpie afurisită, am spus în timp ce îmi plimbam degetele pe brațul lui Derek.
Filmul ăsta a început să mă plictiseascăa, iar acum simt nevoia să mă justific pentru comportamentul meu de astăzi. Un alt lucru pe care nu mi-l pot explica, dar am început să mă obişnuiesc cu asta.

- Serios?! Întreabă el, mirat. L-am lovit în braț cu palma, iar el a început să râdă şi m-a strâns mai bine la pieptul său.

- Vorbesc serios, Derek!

Mi-a sărutat fruntea şi a micşorat volumul televizorului. Sincer chiar mă durea capul de la disperații ăia.

- Înțeles că te străduieşti să fii şi tu un om normal şi chiar îți iese! Uneori, adaugă el, vorbind mai încet, dar tot am reuşit să îl aud.

Cu siguranță se referă la scena de după-amiază când mai aveam puțin şi îl sugrumam. Nu ştiu ce a fost cu adevărat în mintea mea la momentul acela. Cred că am fost atât de nervoasă de faptul că el m-ar crede vreo nevoiaşă încât...Voiam să îl omor? Nici măcar eu nu ştiu!
Oricum, mă bucur că nu mi-am dus planul trăsnit la final pentru că altfel nu ar mai fi avut cine să facă popcorn. Probabil este un motiv destul de jalnic pentru ați ține iubitul în viață, dar pentru mine merge deocamdată.

Dar vorbind serios acum... Urăsc ca cineva să mă creadă neputincioasă. În orice sens! Urăsc asta până la cer şi înapoi, asta înmulțit cu zece. Faptul că a venit şi de la Derek, doar m-a făcut să înebunesc şi mai mult. Poate ar trebui să discut mai mult cu el.

- Ai apărut fix în momentul în care te doream cel mai puțin, îi mărturisesc dintr-o dată, uimindu-mă chiar şi pe mine cu aceste cuvinte provenite din gura mea. L-am simțit foindu-se pe canapea.

- La ce te referi? Mă întreabă el, confuz. Da, Derek, şi eu sunt la fel de confuză ca şine tine, iubire! Stai liniştit.

- Înainte ca ultimul an să înceapă mi-am spus că nu vreau să am de aface cu băieți, cu problemele ce vin odată cu ei şi că o să stau departe de multe alte prostii.

- Şi cum a mers asta?

- Tu să-mi spui! Am strigat, aruncându-i câteva floricele în față. Chiar a reuşit să prindă câteva în gură.

- Chiar... De ce eşti atât de antidragoste?
În mod normal nu aş fi vrut să îi răspund la întrebarea asta, dar dacă nu o să o fac probabil va crede că am o relație eşuată şi asta m-a învățat o lecție, ori alte prostii de genul acesta.

- Ştii cum sunt fetele la vârsta asta. Visează la nunta perfectă, o căsnicie fericită, eu pur şi simplu nu mă văd fiind o soție bună sau o iubită. Asta şi faptul că nu suport ca cineva să creadă că mă poate verifica sau impune ceva. De asta nu-mi plac relațiile, i-am mărturisit.

- Şi sexul? Mai devreme sau mai târziu tot o să se întâmple. A zis el în timp ce a luat în pumn câteva floricele.

- Am spus că nu îmi plac relațiile, nu şi distracția.
Derek a râs la afirmația mea. Avem multe de discutat, iar seara asta este una destul de liniştită, eu sunt destul de controlată deci ceva poate merge bine din asta. Totuşi nu ar trebuie să uit ce se întâmplă întotdeauna la final după ce discutăm.

În timp ce mă gândeam la ceea ce i-am spus cu doar câteva minute în urmă mintea mea a sărit la nişte concluzii. Ce fel de concluzii? Cel mai probabil proaste, dar niciodată nu mi-a păsat, nu văd de ce mi-ar păsa acum.
Oare Derek are pretenție de la mine. În afară de faptul că probabil se roagă în fiecare seară ca eu să devin o persoană normală şi să nu mai aibe atât de multe probleme. Mai devreme a pomenit de sex, oare se aşteaptă ca el să fie primul?

Pentru prima datăWhere stories live. Discover now