20.

288 42 2
                                    

Nu credeam că voi ajunge vreodată într-o asemenea situație. Niciodată nu am crezut că o să mă simt aşa. Credeam că aş fi făcut asta doar pentru a încerca şi vedea cum se simte, dar bineînțeles, nu mă aştepta să mă simt şi bine.

Ceea ce mi-a mărturisit m-a afectat într-o oarecare măsură. Simte exact aceleaşi lucruri ca şi mine, având aceleaşi senzații. Doar că el a fost ceva mai hotărât şi nu a mai alergat în jurul cozii chiar atât de mult timp. Nu ştiu dacă asta mă bucură sau nu.

Întotdeauna am crezut că sunt acea persoană, scârbită de orice fel de afecțiune pe care nu şi-o doreşte. Adică aşa am fost până acum.
Bine spus...Până acum!
Până acum probabil am fost o sorpie şi o persoană oribilă. Nu mi-a păsat decât de mine, cei trei, Erika, Delia şi Lucas nu se pun. Ei fac parte din familie. Dar întotdeauna eu am fost pe primul loc orice ar fi fost, indiferent de situație.
Mi-ar plăcea să cred că asta încă este adevărat. Totuşi, persoana mea este cea mai importantă. Însă, acum...În timp ce brațele lui subt strânse în jurul meu, iar eu mă cuibăresc tot mai mult la pieptul lui, simțind căldura emanată de el, încep să mă îndoiesc tot mai mult de mine.

Inspir adând, inhalând plăcutul miros lemnos care îl înconjoară. Involuntar, mă aşez mai bine, punându-mi mâinile peste antebrațele sale. Îmi simte atingerea şi îşi bagă nasul în părul meu.

De când am acceptat, mult prea uşor dacă aş putea adăuga, Derek nu s-a mai desprins de lângă mine. Nu credeam că este genul acela de băiat. Da, s-a comportat aşa şi săptămâna trecută, dar acela a fost pur teatru. De această dată a fost adevărat, cred.
După ce şcoala se terminase a insistat să mă ducă acasă. De atunci, nu am reuşit să îl fac să plece şi până la urmă am ajuns amândoi îmbrățişați în patul meu. Cred că va trebui să mă obişnuiesc cu împărțirea patului pentru aproximativ înca două săptămâni.
Cam atât va mai dura acea aplicație a lui.

Mă întorc cu fața spre el. Nu absolut nicio idee ce se va întâmpla în continuare.
Îmi închid ochii, sperând vă somnul meu va reveni. Norocul mă surprind pentru că simt cum somnul mă ia pe nepregărite.

Câteva ore mai târziu mă aflu în bucătărie, încercând să îmi fac o cafea. De obicei tata mi-o pregăteşte, iar atunci când el nu este doar mă trezesc mai devreme şi mă duc la o cafenea. De data asta e diferit. Derek este şi el aici. Vreau măcar să încerc...Să nu dau foc casei.

- Katy!

Ce naiba? M-am dat jos din pat acum aproximativ cinci minute. Refuz să cred că se întâmplă acea chestie.
Am citit în multe...Cei doi liniştiți împreună, iar unul dintre ei se duce la baie, se ridică pentru a se îmbrăca sau merg ca şi mine la bucătărie, iar ca prin minune, cu ajutotul iubirii ce îi uneşte pe cei doi protagonişti, cel care a rămas în pat se trezeşte speriat, neştiind unde îi este partenera sau partenerul. Din nou: Refuz să cred că tocmai s-a întâmplat asta!

Aud scârțâitul treptelor şi îmi dau seama că se îndreaptă deja spre bucătărie. Mă întorc cu totul înspre scări pentru a-l putea vedea în îmtregime.
Exact aşa cum mă aşteptam...Tot corpul meu se încordează la vederea lui la bustul gol şi doar cu o pereche de pantaloni de pijamale gri. Înghit în sec sonor când observ cât de jos sunt lăsați acei pantaloni şi cât de bine arată V-ul acela. Încă nu m-am obişnuit cu Derek având părul scurt, dar nu pot nega faptul că arată absolut divin. Deocamdată are părul drept, din cauza lungimii, dar abia aştept ca buclele lui să se facă din nou vizibile.

- 'Neața! Mă salută atunci când ajunge mai aproape de mine, ca mai apoi să îmi apuce talia şi să mă sărute.

Eu şi Derek am împărțit săruturi şi mai...Senzuale decât acesta, dar are acelaşi efect poate chiar mai devastator din două motive. Primul, acum suntem împreună. Fără niciun târg, fără nicio minciună. Suntem cu adevăraat împreună. Al doilea, acest sărut a venit de parcă ar fi fost ceva normal...Ceva normal ca eu să încerc să pregătesc cafeaua de dimineață, el coborând scările şi arătând mai fierbinte ca niciodată.

Pentru prima datăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum