4.

473 62 82
                                    

           — Aia este a ta?

           — Da, este vreo problemă?

          Un mic rânjet obraznic îmi apare în timp ce mă uit la minunăția de motocicletă din fața mea. Slăbiciuna mea cea mai mare. Am mai condus până acum o motocicletă, dar tata nu a fost niciodată de acord cu aşa ceva. Lui i se pare mult prea periculos şi am ales să îi respect dorința...deocamdată.

             — Nu, niciuna! Frumos F 800 GT.

              Ken arată de parcă tocmai a fost trăsnit de fulger. E un aşa lucru ciudat că unei fete îi plac atât de mult motoarele? Sunt sigură că nu aş fi nici prima şi nici ultima de sex feminin cu asemena pasiune.

               — Dacă îmi spui că şi ştii să o conduci o să te fur de la Derek!

              De data asta am râs în toată regula. Aş vrea să eliminăm cât mai mult vorbăria şi să mă sui mai repede pe acea motocicletă. Îmi pot simți deja tălpile arzând.

              — Ştiu, dar nu sunt cea mai bună, însă plănuiesc să devin.

                Ken a continuat să se uite mirat la mine şi deja începe să devină enervant. Astăzi am interacționat doar cu băieți, singura fată care mi-a vorbit a sfârşit bătută de mine şi încă nu mi-am văzut prietenii, la naiba!Am văzut deja trei sferturi de şcoală în ultimele ore, dar nu pe ei. Am venit în şcoala asta blestemată pentru ei, ar putea măcar să îşi facă fețele văzute. Ca mai apoi să le snopesc eu în bătaie din cauză că m-au lăsat singură.

                — Ok, dar de data asta va trebui să te nulțumeşti cu locul din spate pentru că Derek m-ar omorî dacă ai păți ceva.

               Am început să mergem spre motocicletă, iar inima mea îmi sărea la propriu din piept din cauza entuziasmului. Nu am mai fost pe una de când aveam şaissprezece ani, destul de mult timp, prea mult timp. Însă chiar şi cu toată această durată tot mai ştiu cum să o pornesc şi să mă descurc dacă o să fie vreodată nevoie.

                Îmi aduc aminte cum şeful tatei m-a învățat tot ceea ce ştiu acum despre motoare.
Acum câțiva ani, tata m-a chemat la el la sediu pentru că uitase ceva. Eu am acceptat bucuroasă. Dintotdeauna mi-a plăcut să petrec timpul acolo.
Jamie ajunsese acolo doar de câteva zile, fusese mutat din New-York. Mă întâlnisem cu el pe hol. Jamie este un nume destul de blând pentru un bărbat de doi metri, cu umerii cât o plasmă gigant. Mă speriasem de el, apoi a încercat să mă liniştească, dându-mi o gogoaşă. Clişeic, nu? Oricum, asta nu a mers!

                  M-a dus afară, spunându-mi că are ceva ,,foarte marfă" să-mi arate. Mi-a arătat motocicleta lui şi apoi m-a dat câteva ture.
A fost dragoste la prima vedere! Când văzusem maşinăria aia pe două roți nu mi-a fost frică, ca altora în general. Simțeam că vreau şi că trebuie să domin acea bestie!

               Atunci când tata ne văzuse aproape că făcuse infarct, iar de atunci făceam asta pe la spatelui lui cu Jamie, căruia i-am intrat pe sub piele în timp record, dacă aş putea spune. Mă întreb ce mai face acum?
Când am fost doar eu, singură, încercând să domin bestia care îmi fusese destinată...M-am simțit bine. Vântul parcă mă elibera, viteza mă relaxa,eram cineva la care visam întotdeuna să fiu, eram liberă. Acum doi ani tata a flat de micul nostru secret şi mi-a mai interzis motocicletele.

                — Nu le putem avea pe toate, nu?

               Ken mi-a zâmbit şi pot jura că am văzut cum dinții lui sclipesc în soare. Arată ca şi nenorocita aia de păpuşă!
Însă, Derek tot este cel mai frumos băiat pe care l-am văzut vreodată. Nu mi-au plăcut niciodată păpuşile, ba chiar mă speriau. Erau atât de înfricoşătoare cu zâmbetul lor şi ochii ăia de plastic. Doar gândul la acele obiecte mă face să mă cutremur.

Pentru prima datăWhere stories live. Discover now