Κεφαλαιο 25

351 48 2
                                    

Μερικές ώρες αργότερα ξυπνήσαμε και καθόμασταν στην κουζίνα τρώγοντας. Ο Αχιλλέας μας είχε παραγγείλει από έξω σουβλάκια.
"Δεν ήξερα ότι τρως 'βρώμικα'." Του είπα όλο υπονοούμενο.
"Και όμως τρώω τα πάντα." Απάντησε κλείνοντας μου το μάτι.
"Ωραία λοιπόν.. Τι θα κάνουμε σήμερα;" ρώτησα όλο αγωνία.
"Εδώ θα χρειαζόμουν και λίγο την βοήθεια σου." Τον κοίταξα ερωτηματικά.
"Τώρα που είμαστε εδώ και κάνουμε της διακοπές μας λέω να διακόψουμε για λίγο την ανταλλαγή τρόπου ζωής μας. Λέω απλός να περάσουμε καλά." Απάντησε κοιτάζοντας με στα μάτια.
"Τι λες; Συμφωνείς;" του έγνεψα και άμεσος ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του κάνοντας τα λακακια του να φανούν.
Λίγες ώρες αργότερα ήμασταν έτοιμη για να πάνε σε ένα μεγάλο πάρτυ που θα γινόταν εδώ στην Μύκονο.
Όταν φτάσαμε υπήρχε παρά πολλοίς κόσμος. Με δυσκολία καταφέραμε να φτάσουμε στο μπαρ για να πάρουμε στο χέρι ένα ποτό. Παίρνοντας το ποτό στο χέρι μας πήγαμε να βρούμε ένα μέρος που να μην είχε τόσο κόσμο. Πίνοντας το ποτό μας, αρχίσαμε να χορεύουμε. Όταν φτάσαμε στο τρίτο ποτό η αυτοπεποίθηση μου είχε ανεβεί και τον πηρα από το χέρι για να χορέψουμε. Ήμασταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Χορευαμε ενώ τα κορμιά μας που και που ακουμπούσαν το ένα το άλλο. Κάθε φορά που ένιωθα το άγγιγμα του πάνω μου ένιωθα ανατριχίλα σε όλο μου το σώμα. Άρχισα να νιώθω πολύ παράξενα δίπλα του. Όχι όμως άσχημα παράξενα. Ωραία παράξενα. Όταν είχαμε τελειώσει και το τρίτο μας ποτό ο Αχιλλέας ήθελε να πάρει και άλλο ένα. Με ρώτησε αν ήθελα και εγώ ένα ακόμα, αλλά αρνήθηκα. Μόλις όμως ήπιε μια γουλιά από το ποτό του του το πηρα από το χέρι για να πιώ και εγώ μια γουλιά.
"Άλλο που δεν ήθελες." Τον άκουσα να λέει γελώντας. Αρχίσαμε να γελάμε χωρίς να υπαρχη κάποιος λόγος. Το ήπιαμε μαζί γρήγορα και βγήκαμε από το πάρτυ. Κρατιόμασταν από το χέρι παραπατοντας. Κάθε φορά που ένας από τους δυο πηγενε να πέσει κάτω αρχίσαμε να γελάμε.[..]
Όταν επιτέλους καταφέραμε μετά από πόσες ώρες να πάμε στο σπίτι κάτσαμε στον καναπέ.
"Δεν έπρεπε να μαλώσεις με τον ταξιτζή." Είπα ενώ έπεςα πάνω του.
"Μα κοιτούσε τον κολο σου. Έπρεπε να επέμβω." Είπε ενώ με κοιτούσε στα μάτια. Είχε πάρει αυτό το μεθυσμένο του βλέμμα. Ήταν τόσο σεξι αυτήν την στιγμή.
"Θες να παίξουμε ένα παιχνίδι;" ρώτησα κοιτάζοντας τον στα χειλη.
"Αμε." Είπε και με έβαλε να κάτσω καλύτερα πάνω του.
"Ωραία. Ας παίξουμε το παιχνίδι με της ερωτησεις."
"Ωραία ρωτάω πρώτος." Τον κοίταξα περιμένοντας να ακουςω την ερώτηση του.
"Ποιος ήταν ο πρώτος;" ρώτησε. Τον κοίταξα χωρίς να ξέρω τι να πω. Αν του έλεγα πως δεν έχω κάνει τίποτα με κανέναν θα με περνούσε για χάζι; Σίγουρα θα σκεφτόταν ποια δεν το έχει κάνει μετά τα δεκαοχτώ. Άμεσος έσκιψα το κεφάλι ντροπιασμένη. Ένιωσα το χέρι του να μου ακουμπάει το πιγούνι και να μου το σηκώνει ώστε να τον κοιτάξω στα μάτια.
"Πες μου." Είπε ξανα αναγκάζοντας με να τον κοιτάξω μιας που προσπάθησα ξανα να τον αποφύγω. Δεν ήξερα τι να του πω. Τον παρατήρησα που κοιτούσε τα χειλη μου. Τον κοίταξα και εγώ. Χωρίς να το συνειδητοποιήσω είμασταν σε απόσταση αναπνοής. Ένιωθα την ανάσα του πάνω στα χειλη μου. Τον κοίταξα τελευταία φορά στα μάτια πριν ενώσω τα χειλη του μαζί μου.
Όταν ένιωσα τα παγωμένα χειλη του να ακουμπούν τα δικά μου, αυτόματος έκλεισα τα μάτια μου. Η αντρεναλινη μέσα μου όλο και αυξανόταν και ένιωθα όλο μου το σώμα να καίγεται. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα απομακρύνθηκα από αυτόν ώστε να μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια. Βλέποντας τον να μου χαμογελάει ανταπέδωσα άμεσος. Ένιωθα το στομάχι μου να σφίγγεται κάνοντας με να μην μπορώ να σκέφτομαι λογικά.
Τον έπιασα από τον λαιμό φέρνοντας τον προσεκτικά προς το μέρος μου. Αυτήν την φορά έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Τα χειλη μας κουνιοντουσαν σιγά στον ίδιο ρυθμό. Έπειτα αισθάνθηκα την γλώσσα του να ακουμπάει τα χειλη μου. Χωρίς να το σκεφτώ άνοιξα το στόμα μου λίγο παραπάνω ώστε να μπορέσει να εισβάλει την γλώσσα του. Άμεσος αισθάνθηκα μια γλυκιά γεύση. Τα απαλά χειλη του πάνω στα δικά μου ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα.
Ένα συναίσθημα που με συγκλόνισε. Όταν εγώ καθόμουν στον καναπέ και αυτός από πάνω μου, απομακρύνθηκα για λίγο από αυτόν. Κάθε επαφή μαζί του έκαιγε το δέρμα μου. Πιάνοντας με από την μέση άρχισε να μου φιλάει τον λαιμό. Αναστενάζοντας έκλεισα τα μάτια μου.
Ανασηκώνοντας λίγο το κορμί μου έβαλα τα πόδια μου γύρω από την μέση του. Στην συνέχεια έβγαλε την μπλούζα του αποκαλύπτοντας τους κοιλιακούς του. Ύστερα ξεκουμποσε το φερμουάρ από το φόρεμα μου. Όσο ήταν απασχολημένος με το φόρεμα μου, άρχισα να τον φιλάω. Στα χείλη, στον λαιμό και κάτω στην κλείδα. Σιγά άρχισε να μου κατεβάζει το φόρεμα από τους ώμους. Εντωμεταξύ ένιωθα την καυτή του ανάσα να χτυπάει τον λαιμό μου. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι να μείνουμε με τα εσώρουχα μας. Στην συνέχεια ένωσε τα χειλη μας και πηγαίνοντας προς τα μπροστά ώστε η πλάτη μου να ακουμπήσει πάλι τον καναπέ.
Ένιωσα κάθε τρίχα του κορμιού να σηκώνετε κάνοντας με να ανατριχιασω.

-------------------------------------------------------

Μικρό κεφάλαιο αυτήν την φορά. Εύχομαι να σας άρεσε. Το επόμενο θα μπει σύντομα. Αν σας αρεςε πατήστε το αστεράκι για να ξέρουμε αν την συνεχίσουμε η όχι. Τι λέτε να γίνει ανάμεσα στον Αχιλλέα και την Μυρτω; Περιμενο τα σχόλια σας. Επίσης καλά Χριστούγεννα σε όλους!💘

Out of my LimitWhere stories live. Discover now