Κεφαλαιο 14

474 56 0
                                    


"Ωραια λοιπον τοτε θα υποστείς της συνεπιες." Ειπε και ήπιε μια γουλιά απο το ποτο του. Τον κοιταξα στριφογιροζοντας τα ματια μου.
"Λοιπον πια ειναι η δικιά μου δοκιμασία;" Ρωτηςε γελοντας. Τον κοιταξα μεςα στα ματια ενω προσπαθουσα να του βρω κατι δύσκολο να κανει. Ειχε αυτο το χαζο μεθυσμένο χαμογελο στα χείλη του. Όταν μου ήρθε η ιδέα γυριςα στον μπαρμαν.
"Να πληρώσουμε;" Μου έγνεψε και μας ειπε το ποςο. Ο Αχιλλέας αμεσος έβγαλε τα λεφτά χωρις να με αφίσει περιθώριο για να βγάλω τα δικά μου για να πληρωσω. Όταν το προσπαθησα εβαλε το χερι του πανω στο δικο μου λεγοντας μου πως αυτός θα το κανει. Όταν πληρωσαμε φύγαμε απο το μπαρ.
"Και τωρα που παμε;" Ρωτά ακολουθώντας με.
"Να κανεις την δοκιμασία σου." Όταν φτάσαμε εξω απο το μαγαζι γυριςε και με κοίταξε σοκαρισμένος.
"Σοβαρά; Τατουάζ;" Του έγνεψα και τον επιαςα απο το χερι περνοντας τον μεςα χωρις να τον αφήσω να πει κατι.
Όταν μπήκαμε μεςα μιλήσαμε με τον τύπο εκει πέρα και ο Αχιλλέας έκατσε στην θέση χωρις να εχει καμια ιδέα το τι θα κανει. Φυσικα και θα διάλεγα εγω τι θα εκανε.
"Λοιπον αποφάσισες τι θα του κανουμε γιατι στο τέλος θα τον παρει ο υπνος." Του έγνεψα και του έδειξα πιο ηθελα να του κανει. Στο πιςω μέρος του δεξιού χεριού του το προςωπο ενός λύκου. Ηταν απλά τελειο όταν το ειδα. Ο τύπος αρχισε να ετοιμάζει τα πράγματα και πηγα δίπλα στον Αχιλλέα ο οποιος ξαπλωνε αυτη την στιγμή.
"Πως νιώθεις που θα κανεις το πρώτο σου ταττουαζ;" Ειπα με ενα χαμογελο και χτύπησα παλαμάκια σαν μικρο παιδι.
"Εε μωρε αυτο δεν ειναι τιποτα για εμενα." Ειπε παίζοντας τον χαλαρο. Του χαμογελαςα πονηρά κοιτοντας τον άντρα ο οποιος αρχισε να κανει ολοι την δουλειά. Σε ολοι την διάρκεια τον εβλεπα που προςπαθουςε να φωνάξει απο το πόνο, αλλα προςπαθουςε να μην το δείχνει. Κάποιες κραβιες του έφυγαν. Εκείνες της στιγμες του επιαςα το χερι χωρις να το σκευτο. Μου το έσφιγγε τοςο σφιχτά κάνοντας με να νιώσω τον πόνο του. Όταν τελείωσε με το ταττου του Αχιλλέα συκοθηκε πηγενοντας προς τον καθρέφτη για να το δει. Πηγα απο πιςω του κοιτάζοντας τον.
"Σαρεσει;" Ειπα ενω σταύρωσα τα χερια μου κατω απο το στήθος μου. Μου έγνεψε καταφατικα παρατηρώντας το.
"Λοιπον; Ποςο κανει; Να πληρώσουμε για να-"
"Οχι δεν κατάλαβες." Ειπε ο Αχιλλέας και γυριςα να τον κοιταξω.
"Ωριστε;" Του ειπα κοιτάζοντας τον.
"Θα κανεις και εσυ ενα."
"Γιατι να το κανω αυτο;"
"Έχασες και είχες μια τιμωρία. Το ξέχασες;" Τον κοιταξα και αναστενάζοντας έκατσα στην καρέκλα.
"Δεν με νιαζει πες του να μου κανει οτι θελει." Ειπα χαλαρά περιμενοντας στην θέση μου.
Όταν τελείωσε και με εμενα αμεσος πήρα μια βαθια ανασα. Τοςο πόνο ποτε δεν εχω νιώσει στη ζωή μου.
'Τελικα ηταν κακή ιδέα να κανω ταττου στα πλευρά.' Ειπα απο μεςα μου αλλα μολις ειδα στον καθρέφτη αμεσος όλος ο πόνος που ενιωσα προηγούμενος έφυγε. Μια άγκυρα κοσμούσε την αριστερή πλευρά μου. Ηταν απλά τελειο.
Ο Αχιλλέας δεν περίμενε να ακουςη την απαντηςη μου. Πληρωσε και βγηκαμε εξω απο το μαγαζι. Όταν ήμασταν κοντα σε ενα στενό λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου με σταματησε.
"Για σύκοςε να το δω." Χωρις να σκευτω οτι είμαστε σε δημόσιο χώρο αμεσος σύκοσα την μπλουζα μου. Αυτός με τα δάχτυλα του περασε με μαλακές κινήσεις απο πανω του. Δεν ειχα συνηθητοποιησει ποςο κοντα ειμασταν.
"Τελικα άξιζαν το κοπο και τα δυο." Ειπε και με κοίταξε στα ματια. Το μεθυσμένο βλέμμα του με καρφονε. Λιγο το ποτο λιγο η ζαλάδα που ένιωθα ειχα την ανάγκη να τον φιλήσω. Και αυτο εκανα. Εσκιψα προς το μέρος του, οπως και αυτός το ιδιο δίνοντας ενα απαλό φιλι. Όταν ξεκολλησαμε ο ενας απο τον άλλον υπηρχε αμηχανία αναμεςα μας.
"Εεμ.. Να φευγω." Απαντηςα και προχώρησα απο την αντίθετη μεριά απο αυτον. Μερικα εκατοστά μακρια του και δεν ειδα την πέτρα μπροστα μου με αποτέλεσμα να σκονταψω. Ομως το χερι του με πρόλαβε πριν προσγιωθω στο πάτωμα.
"Πρόσεχε." Ειπε και ήρθε παλι κοντα μου. Αμεσος απομακρινθηκα.
"Εεμ..αλήθεια πρεπει να φυγω." Αλλα με σταματησε παλι η φωνή του.
"Θα σε παω εγω μεχρι εκι." Προσπαθησα να του αρνηθώ ομως δεν τα κατάφερα. Με πηγε μεχρι το σπιτι και έφυγε λέγοντας μου ενα 'καληνύχτα'. Τι αλλο θα μπορούσε να μου πει άλλωστε; Ηταν απλος ενα φιλι. Ενα φιλι που δώσαμε μεθυσμένη, το οποίο μεχρι αυριο δεν θα θυμόμαστε.

----------------------------------------------

Το πρώτο τους φιλι. Τι λέτε να γίνει στην συνέχεια; Περιμένο τα σχόλια σας..❤️

Out of my LimitWhere stories live. Discover now