► 28.Bölüm "Ebediyeti aramak "

185 76 247
                                    


"Arzular ve hınçlar, aklın sesini duymazlar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Arzular ve hınçlar, aklın sesini duymazlar... "

"Her şey planladığımız gibi gelişiyor. " diyerek tebessüm etti Angel. Sol tarafında dikilen Elizabeth'in derin bakışlarını üzerine çektiğinde ise uzun siyah saçlarını attırdı arkasına kekelerken.

"Daha doğrusu senin planladığın gibi. "

"Ha şunu bileydin! " dercesine gülen Elizabeth ise "Lakin validemin bundan haberi olmaması lazım aksi takdirde bize yeniden cephe alır. " diyerek yaklaştı birkaç adım.

"Haklısın. " demek adına aralarken dudaklarını, kapının gıcırtısıyla dağıldı Angel'ın dikkati. Muhafızların arasından sıyrılıp odaya giren Victoria, ilk başta her ne kadar şaşırsa da defalarca mağlup ettiği kızı ve gelinini gördüğüne sevinmişti sanki.

"Siz... " diyerek adım adım ilerlerken kapının kapanırken çıkan tahtaların birbirine vurma sesi yankılandı birkaç saniye boyunca. 

"Zaferimizi kutlamaya geldik majesteleri. " diyerek samimiyetsizce selam veren Angel, içten içe beslediği kinini zar zor zincirlemiş, hapsetmişti kalbinin derinliklerine. "Siz olmasanız ne olurdu halimiz? "

"Sonunda Alexandra'dan kurtulduk. " diyerek Victoria'ya sokulmaya çalışan Elizabeth de adeta kaftanına sığamıyordu. Nefes alırken sanki yutkunamıyormuş gibi kasılıyordu gözleri. 

Başucunda dönen entrikalardan bihaber sanılan Victoria ise camın kenarına yerleştirilmiş koltuğa kuruldu en asil haliyle. İlk olarak gülümsedi ve zafer nidası atmamak için zor da olsa dizginleyebildiği duygularına teslim olmak istemiyormuşcasına Angel ve Elizabeth'e işaret etti. 

"Oturun şöyle. "

Sessizce Victoria'nın dediğini yapan Elizabeth sanki seziyordu bir şeylerin ters gittiğini. "Hata mı yaptım güvenmekle? " diye kendisini sorgulamaya başlarken Angel'ın anlamsızca neşe saçan bakışlarına maruz kalıyordu bir süre. 

"Angel. " dedi sonunda büyüyü bozarmışcasına Victoria. 

"Buyrun majesteleri. " diye ayaklanan kadın, yeniden selam durmuş, ellerini kenetlemişti. 

 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
KANLI DİADEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin