► 8.Bölüm "Hanedana gözdağı "

651 344 71
                                    

"Prenses Elizabeth sizinle görüşmek istiyor. " diye kapının önünde dikilen muhafıza "Ne bekliyorsunuz alsanıza içeri! " diye çıkışan Angel, Elizabeth'i karşılamak için ayağa kalktı. Kapıdan yavaşça içeri giren Elizabeth adımlarını hızlandırdı ve gülümseyerek Angel'ın kendisine selam vermesini seyretti.

"Buyrun. " dedi Angel yanındaki ihtişamlı minderi  göstererek. "Yine hangi güzel haberi getirdiniz bana. " diyerek Elizabeth'in yanındaki diğer mindere de kendisi oturdu.

"Çok büyük haberlerim var sana.

"Ne gibi? " diye meraklanan Angel yeniden doğrulmuştu adeta.

"Alexandra'yı saraya getiriyorlar.

"Ne! " dedi Angel şaşkınlığını tüm saflığıyla ortaya koyarak. "Saraya mı? Çıldırdın mı sen? Victoria ne olacak? "

"Herkes bizim kim olduğumuzu öğrenmeli Angel. Şu saatten sonra gizleyecek bir şey yok. Malum Victoria kartlarını kapalı oynar her daim. Biz ise kartlarımızın ters yüzünü açık oynar gibi oynayacağız. "

"Bu açık bir meydan okuma olacak ama? " dedi sesindeki tedirginliği saklamaya çalışarak.

"Angel, sen ve ben birlikte hareket ettiğimiz müddetçe bizi kimse yenemez. Kraliçemiz de dahil."

Elizbeth'in dedikleri üzerine bir yandan onu dinliyormuş gibi yapıp içten içe düşünüyordu Angel. Aslına kendisi bu kadar atılgan olmalıydı. "Kimden korkacağım ki? " diye düşünürken Ryan'ın taht yolundaki mücadelesi için ettiği yeminleri hatırlayınca hala konuşmakta olan Elizabeth'in sözünü kesti ve 

"Planın ne? Alexandra'yı saraya getirip ne yapacaksın? " diye sordu.

"Yarın akşam yer yerinden oynayacak. Bu saray'ı kraliçemiz Victoria'nın başına yıkacağız adeta. " diye cevapladı Elizabeth üstü kapalı konuşarak.

"Ne yapacaksın bu kadar da yer yerinden oynayacak? Açık konuş bana. "

"Yarın kraliyet salonunda bir eğlence düzenleyeceğim. Zach hariç herkes orada olacak ve birkaç kızı dans ettireceğim. Victoria ise ilk defa orada görecek Alexandra'yı ve şok olacak adeta. "

Duydukları üzerine daha da keyiflenen Angel attığı kahkahaların ardından "Victoria'nın yüzünü merak ediyorum şimdiden. " dedi.

"Ben asıl onun yüzünü Alexandra'yı babamın yatağına soktuktan sonra merak ediyorum. " dedi Elizabeth. Angel'ın attığı kahkahaların kesilmesiyle kendisininkiler yankılanıyordu artık odada. Angel'ın yediği lokma ise bir an kursağında kalmıştı. Bunun büyük bir oyun olduğunu düşündüğünden kendisini garantiye almak için ikinci bir plan yapması gerektiğini düşünüyordu.

"Peki Zach'ı nasıl uzak tutacağımızı düşündün mü? Sonuçta tüm hanedan mensupları orada olacak. " dedi Angel.

"Elbette. " derken Elizabeth'in yüzündeki tebessümleri fark eden Angel "Andrea değil mi? " dedi ve gülümsedi.

"Başka kim olabilir ki? "

"Başka kim olabilir ki? "

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
KANLI DİADEMDove le storie prendono vita. Scoprilo ora