► 10.Bölüm "Karanlığın içinden "

648 327 143
                                    

****

"Ne yapabilirim? " dedi Angel gözlerindeki yaşları silerken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ne yapabilirim? " dedi Angel gözlerindeki yaşları silerken. "Ne gelir elimden? "

"İlk önce sakin ol ve güven kendine. Topla kendini hadi ya! Bu kadar basit mi senin aşkını elinden almak? "

Elizabeth her ne kadar Angel'ı cesaretlendirmek için çabalasa da uğraşlarının boşa gittiğini düşünmeye başlamıştı artık. "Ne yapabiliriz? " diye kendisini sorguluyorken bir yandan da suyunu yudumluyordu. Kendisinin olanlar karşısında bu kadar çaba göstermesi karşılığında Angel'ın küçük bir çocuk gibi oturup ağlamaya devam etmesi sinirini bozuyordu. Sonunda kendini tutamayıp 

"Yeter artık! Toparlan ve düşün ne yapabiliriz? " dedi.

"Ne olacak ki! Bak Alexandra gidecek Ryan'ın yanına. Bense burada zırlayıp duracacağım! " diye cevap veren Angel'ın gözlerinden akan yaşlar hala yanağını ıslatmaya devam ediyordu.

"O zaman aşkına sahip çıkacaksın Angel! " dedi sinirle Elizabeth. "Git ve sahip çık. Alexandra ulaşmadan o odaya sen ulaş. "

"Şimdi gidip engelleyebilirim lakin daha sonra? Ona nasıl baktığını görmedin! "

Yeniden duygulanan Angel artık daha fazla yaşayamayacağını düşünmeye bile başlamıştı. İçine gelen sıkıntıdan olacak ki dairenin terasına bağlanan devasa kapıyı açıp gökyüzüne bakıyordu bir yandan. Yağmurun habercisi olan kara bulutlar gökyüzünü sarmışken mermere düşen damlalar eşliğinde yüzüne yansıyan ışıklarla daha da kederine boğuluyordu ki birden Elizabeth'e döndü yarı ıslak saçlarıyla.

" Nefret ediyorum duydun mu beni! O lanet olası annenden nefret ediyorum. Ama görecek o... Beni sinir etmek için yapıyor biliyorum. Ama benim adım Angel! Ne yollardan geçip geldim ben bu mevkiye. Onun gibi saraydan saraya göç etmedim. "

"Yani? " dedi kuşkulu bir tavırla Elizabeth. Sanki karşısındaki sonradan sultan olan kadın, annesi için değil de başka biri için nefretini kusuyormuş gibi tepkisiz kaldı.

"Biz ki Ryan'ın taht mücadelesi için kan dökmekten bile çekinmeyen bir hırsın küllerinden doğmuş hanedan mensuplarıyız. Ona pabuç mu bırakacağız? " dedi Elizabeth ve sözlerine şöyle devam etti.

"Alexandra'yı kralımız Kennedy'nin yatağına sokamadıysak Zach'in yatağına sokarız. Böylece hem sen rakibinden kurtulursun hem de Victoria'ya bir darbe daha... "

" Aşkımdan vazgeçmeyeceğim zaten de sonuçta Ryan'da beğendi kızı. Ya beni terslerse? " dedi sesindeki tedirginlikle. 

"Onu öyle bir etkileyeceksin ki senden başka hiçbir şey düşünemeyecek Angel. Onu bir kez daha aşık etmelisin kendine. Sadece bir gece değil yarın da gideceksin benzer şekilde yanına öbür gün de. Alexandra da Zach'in yanında olacak zaten. Hadi şimdi hemen hazırlanmaya bak. Ben ağalara emir veriyorum. Alexandra'yı Zach'in odasına götürsünler. " dedi Elizabeth bir yandan Angel'a sarılarak.

KANLI DİADEMWhere stories live. Discover now