Del26

920 20 5
                                    

Jeg ,Cameron og jason var i lekeland og i en fancy resturang. Vi kom nettopp hjem. Det er faktisk den beste dagen i hele mitt liv. Jeg cameron og jason hadde det super gøy. Den perfekte familien samlet. Jeg blir rørt snart. Jeg kan liksom ikke tro det. cameron vokste litt opp uten sin egen far. Det var både vanskelig for meg og trist for cameron. Men nå er jason her. Jeg håper bare ikke at det popper ut en dag og han forlater oss for alltid.jason brøt meg ut av de tankene. <jeg bærer camaron opp på romet> sa jason og bærte han. cameron hadde sovnet i bilen. Jeg nikket og tok av mine hot pink converse.


Jeg løp opp på romet og skiftet til shorts-pysj og en stor behagelig grå hettegenser.jeg satte meg ned på sengen og ventet på jason. Jeg satte på tv ,ja jeg har en tv på romet. Plutselig sto jason foran tv. < gud jeg skvatt!> sa jeg og gikk til han. <sorry babe>sa han.Jeg må jo vise han at jeg virkelig elsker han. Jeg klemte han. Han klemte hardt tilbake. Jason trakk seg og dro meg til sengen. Han satt og jeg lå meg langflat sån at hodet mitt er på jasons fang. Han lekte med håret mitt. Han bøyde hodet sitt og kysset meg. <jason tusen takk for i dag, det har vert en perfekt dag>sa jeg og kysset han mykt og svakt. <alt for deg kate>sa han. Og vi følgte med programer som var på tv.


<kate jeg må si deg noe> sa jason pluselig. Han så helt nærvøs ut. Jeg satte meg opp. < jason bare si det> sa jeg. Han så opp på taket. <jason du vet du kan fortele meg nesten alt> sa jeg og så på han. < eh siden vi er på en måte sammen...> sa han. Jeg smilte og nikket. <jeg er humørsvinger, og klikker > sa han. Jeg klemte han. <jason da> sa jeg. < men kate jeg klikker uten grunn!> sa han stresstet.Jeg er glad at jason fortalte meg det. < jason jeg er glad at du fortalte meg det> sa jeg og så på han. < kate når jeg klikker er jeg en annen person> sa han og jeg strøk han på hånda. < jason kan vi bare glemme det, det er normalt> sa jeg dro dyna over meg og jason. <takk kate> sa jason og kysset meg i panna. Jason dro meg tett inntil han. Jeg lå hodet mitt på brystet hans. < natta jason> < natta babe>


My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang