Del 9 ~ Ekte følelser?

1.1K 30 5
                                    

Jason plasserte leppene sine på mine. Gud så deilige og myke. Jeg kysset med. Det føltes så riktig. Jeg stoppet hva faen hvar det jeg drev me

"Hvorfor?" sa Jason og kjente på leppene sine med fingrene sine.

"Jason jeg kjenner deg ikke engang , og du kjenner meg ikke. selv om vi har et barn sammen betyr det ikke at jeg kan være sammen " Hva er det jeg snakker om? Jeg har vært forelske i han i 2 år. Jeg har jo drømt om dette øyeblikket.

Jeg var på vei ut da han dro meg i armen. Jeg klarte ikke å se på han , så jeg så på gulvet mens han hold armen min.

"Hva nå Jason?"sa jeg mens jeg prøvde å skjule tårene mine.

"Kan jeg få se Gabriel?" Han slapp armen min.

"Ikke nå for tiden. Jeg må tenke på det" Han så litt knust ut. Jeg klarer ikke dette her . Jeg åpnet søte og løp inn til Gabriel . Jeg satte meg ned på gulvet å gråt. Hva er galt med meg? Hvorfor avlyser jeg han? Jeg vet ikke hva jeg skal fortelle Gabriel når han våkner.

Jeg tørket tårene mine og tok på meg ny sminke. Jeg gikk ned trappene og så Ryan lagde middag . Jeg satte Gabriel  på en stol. Jeg gikk bort til han.

"Hei Gabriel  det er onkel Ryan her" hørte jeg Ryan si med en babystemme. Haha det var morsom å høre på.

"Ryan leke ute?" spurte Gabriel og pekte mot vinduet .  Ryan og løftet han opp. Jeg gikk bort til dem.

"Vil du ikke spise?" Han ristet på hode og smilte stort til Ryan.

"Ryan er det greit for deg?" Han nikket ivrig. Jeg gikk bort til Gabriel  og kysset han på kinnet. Ryan hånd hånden til Gabriel og gikk ut.

Jeg lagde meg egg . Det var litt greit og ha litt alene tid .Jeg slo på TV og sate meg lang flat på sofaen. Yass det var Friends på! Min favoritt den er så morsom.

Jasons pov"

Jeg skulle gå ut da jeg så Kate sove på sofaen. Jeg sate meg på den andre sofaen. Hun var så søt når hun sov. Jeg gikk bort til hun og strøk henne på håret. Hun var så perfekt til å med når hun sov. Jeg kysset henne på pannen og bærte henne opp på romet. Jeg sate henne forsiktig ned sengen . Jeg fant en dyne og satte det over henne. Skal jeg ligge ved henne eller gå ut?

Kates pov"

Jeg åpna øyene mine. Jeg var i Ryans rom? Jeg var jo nede i stua? Jeg satte meg opp. Jeg så meg rundt og så Jason sove ved meg. Han var så vakker å se på. Venner hva er det jeg sier?

" JASON" Han skvat og åpnet øyene forsiktig.

"Hva gjør jeg her og hva har du gjort?" Han var så trøtt . Øynene hans ville ikke åpne helt opp.

"Jeg lover at jeg ikke har gjort noe. Du  sov nede i stua og jeg tokk deg opp. Du så ikke komfortabel i sofaen." Jeg nikket og tenkte om han nettopp jugde til meg eller fortalte meg sannheten.

"Jason hva er det du egentelig gjør her?" Han ble stille og bare stirret på meg. Fort sto opp fra senga. Jeg var på vei ut. Jason sto opp fort fra senga og dro meg inntil han. Han dyttet meg svakt på veggen og kysset meg på halsen og ned ved puppene mine. Pusten min ble tyngre og han begynte å bite. Jeg skule ta av genseren hans da jeg hørte lyder fra det store rommet. Jeg trakk meg mens Jason prøvde å dra i armen min. Jeg gikk fra Ryans rom og inn til store rommet.

Jeg så Ryan  legge fra seg Gabriel  på sengen. Han skvatt da han så meg.

"Jeg  beklager at vi tok lang tid. Jeg tok Gabriel til lekeplassen og vi spiste MacDonalds mat" Sa han. Jeg så på kl og den var  11 allerede . Tiden har gått så fort.

"Det går bra Ryan . Takk for at du tok med Gabriel ut det betyr mye" sa jeg og klemte han.

"Er deg noe mellom dere?" Ryan pekte på halsen min . Ops. Jeg ristet på hodet.

"Takk at jeg fikk bli kjent med Gabriel" sa han og klemte tilbake. Han gikk ut av romet. Jeg sov jo nettopp, men jeg er veldig trøtt. Jeg lå meg tett inntil Gabriel  . Jeg kysset han på pannen og retta håret hans. Plutselig så jeg Jason stå ved døra.

"Jeg  skal ikke gjøre noe . Jeg  lover jeg skal bare se på Gabriel  og gå ut" sa han. Jeg viste ikke hva jeg skulle svare eller føle.

"Nå er det nok . Du har du stirra på han i 8 min så gå ut" sa jeg med en hes stemme . Hallo jeg vil sove.

" Ta det med ro "  han og kysset Gabriel  på hode. Han gikk ut av romet. Hva ville  ha skjedd vis vi var en lykkelig familie? Hva vile ha skjedd vis jeg sa til Ryan om Jason?

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Where stories live. Discover now