Del31

794 23 4
                                    


Vell vi gikk ikke til sykehuset pga jason vile være romantisk .Han ville rense såret selv. Så søt. Han hadde renset såret og tok sånn bandasje rundt låret. Det er det søteste jason har gjort. Det var vel litt rart at jason ble dopa. Etter jason renset såret , trenger ikke å si mer tror dere vet hva jeg mener.


Men men nå ligger jeg i sengen jeg klarer liksom ikke å sove. Klokka er 4 natt/morning. Jeg sto opp fra sengen og gikk inn på camerons rom. Har ikke sett han på lenge, en halv dag. Men det kjennes som et helt år. Jeg gikk forsiktig og kysset han på panna . Jeg lukket døra og gikk /skulle til Lisas rom , da jeg hørte< Hardere babe > sa hun anpuseten .

Æsj jeg gikk in i romet mitt å lå meg. Hva skjer at jeg ikke kan sove. <Babe går det bra?> hørte jeg jason si. Jeg snude meg sånn at jason sitt ansikt traff mitt ansikt. < Ja det går bra ,men jeg klarer ikke å sove> sa jeg og pustet tungt. Jason dro meg tett inntil kroppen hans. < kate jeg har tenkt på noe, jeg ,deg og cameron burde flytte her ifra. Det er ikke trygdt her siden gjengen min vet hvem du er. Det er for deg og camerons sikerhet> sa jason og støk meg på håret. <Hva synes du> sa jason mens han blunket til meg. Vell det var vel sant. Men jeg kan ikke dra fra Lisa. Eller skuffe jason , hva skal jeg svare?..


My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Where stories live. Discover now