Del 1 ~ Jeg kjenner han

3K 37 0
                                    



Jeg våknet i et rart rom . OMG Hangover. Jeg husker ikke noe fra i går. Dette romet var ikke mitt i hvertfall. Det var stort og hvite vegger og noen møbler. Plutselig hører jeg små skritt kome nærmere og nærmere. Jeg fikk panik hva skal jeg gjøre ?Døra åpnet seg og der sto det Jason. Fuck Jeg kjente han igjen for vi går på samme skole, han var kjent som den mest kriminele og badasse i hele USA. Han stirra på meg.

"Fuck"mumlet jeg og håpet at Jason ikke hørte meg . Jeg brydde meg ikke hvordan jeg kom meg hit . Jason Kidnappa meg ! Jeg bare vet det.

" Hva sa du bitch?" Jason kom nærmere meg og dro meg i håret . Ugh det gjorde vondt.

"Jeg sa ikke noe Jason så fuck deg og la meg fuckings være" Han slapp håret mitt og sate seg ved meg på sengen. Jeg lå merke til at jeg bare var i bh og truse.

Jeg dro dynnet mot meg og prøvde å dekke til. Jeg hatet Jason fra hele mitt hjerte. "Hør her du skal være her i noen dager kankje uker".

" Det skal jeg fuckings ikke ! Jeg skal hjem!". Jeg prøvde å løsne meg fra grepet hans.

"Det skal du og bitch du hører på meg jeg er ikke ferdig" Sa han og hold meg hardere i armen min.

"Du må hjelpe oss " Sa han rolig. Han her må til doktoren det er noe galt med han . Bipolar og humørsvinger han er så jævla dritt unge.

" Hvorfor meg kunne ikke du velge en av de horene du har har sex med hver dag?!" Skrekk jeg. Plutselig kjente jeg et slag i kinet mitt. Au jeg holdt der han slo meg.

"Aldri snakk sånn til meg "
jeg kunne se øynene hans bli mørkere.
"Hør her jeg har et navn idiot det er Kate vis du husker!" Han ble stille hva faen er det galt med han?

"Du svarte ikke på spørsmålet mitt Jason ?" Han prøvde å unngå blikket mitt og stirret på vinduet.

"vi bare trenger de- Også Jason ?" Er Jason nervøs? HAHAHA.

"Vi trenger deg i gjengen ok?" Han sto opp og låste døra etter seg .

Jeg savnet familien min veldig mye. Selv om jeg så de i går kveld . Du tror jeg en modig jente men nei . Alt er skuespill så Jason ikke skader meg. Jag later som jeg er modig . Men innerst inne skriker jeg når Jason er her. Jeg er livred , jeg er for ung til å dø. Og jeg kan ikke fortalte familien min.

Jeg har vært her i mange timer tror jeg . Jeg har jo ikke mobilen min eller klokke i rommet . Jeg har prøvd å låse opp døren men jeg klarte ikke. Døra åpnet seg og det sto en glad Jason. Han hadde pulesveis man kunne se det. Han var bare i bukse. Han var hot må jeg si. Har aldri set så bra six-Pack.

"Så Jason var hun bra?" Jeg stirret godt på tatoveringene hans . Min favoritt er purpose ved navlen .Den er bare så deilig å se på.

"Det har ikke du noe med" damn haha .  Jeg forventet egentlig ikke noe svar. Men så bra han var glad.

"Så hvorfor er du her" Han stirret litt på brystet mitt før han våknet opp igjen å så på meg  dypt inn i øynene og svarte

"Det er fordi jeg har gjort dusjen klar for deg" Wow haha veldig rart , men jeg trenger en dusj . Jeg ble egentlig litt små glad siden han skulle få meg ut av det stygge rommet.

"Hva stirrer du på?! Gå dusj" Jeg kunne merke at han likte det men ble sur .

"Hvor er dusjen?" Ha  pekte på en dør bortest i gangen.  Jeg vet egentlig hvor det er , men jeg vil ikke at han skal huske meg. Jeg stirret på han skulle jeg si takk ? Eh nei jeg hater han! Han ødela ungdomslivet mitt. Jeg skule gå til badet da han dro meg i armen . Jeg så rart på han .

"Er du uhøflig eller? Si takk da! "  plutselig følte jeg meg veldig nervøs . Han kommer til å skade meg jeg bare vet det.

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz