Del 8~ Gi meg en sjangse

1.1K 25 0
                                    


Der sto det  Jason!

"  Hei" sa han og smilte uskyldig. Jeg dro Jason med meg til Ryans rom.

"Hva i helvete Jason? Hva er det du planlegger nå?" Han satte seg ned på Ryans seng. Han satte alene sine bak ryggen og var avslappet.

"Det er Justin" Jeg lede mens jeg var på vei til å gå ut , men han dro meg og satte meg ved han.

"Spar deg Jason ! Jeg vet at det er deg"
Jeg sto opp og dro genseren hans opp, og pekte på tatoveringene hans.

"Greit !greit, men jeg har en bror som heter det!" Haha Jason innrømmer at han har feil . Good times. Men han har en liten føflekk på halsen som man legger merke til så ja. Plutselig komer Ryan in.

"Ser ut at du har møtt Justin" Sa Ryan glad mens jeg nikket.

"Så bra du ikke besvimte eller noe da du fikk vite at det var selveste Justin Bieber" Jeg  sto der helt stum. Hvorfor ville han lyve om navnet hans? Hvorfor brukte han navnet til broren hans? Hvordan kjente han Jason var spørsmålet.

"Dere ser ut til å være opp i noe så jeg er nede vis dere trenger noe" sa Ryan og ba om unnskyldning. Jeg satte meg på sengen .

"Har du lyst til å forklare hvorfor han nettopp kalte deg Justin Bieber?" sa jeg frekt. Jeg så at Jason hadde fått liten blåmerke på leppene. Noe som gjorde leppene hans så perfekte. Faen hvorfor må jeg tenke på leppene hans igjen.

"Vill du høre!" sa han frekt tilbake. Jeg må gi han en sjanse, må jeg ikke? Jeg nikket og han satte seg ved meg og begynnte å snakke.

"Det hele startet da jeg møtte deg på festen til Nate -Så du husker meg nå?" Avbrytet jeg med en sint stemme.

"La meg forsette! Jeg møtte deg i festen  til Nate . Du er jenta som jeg ikke klarer å slutte å tenke på. Jeg fikk jeg følser for deg. Du vet vi  hadde sex den kvelden .  Jeg husker at du var full men ikke jeg" Ops jeg var ikke full den kvelden...

"Du var full og knust som jeg husker. Jeg kunne ikke bare la deg sitte alene i hjørnet den kvelden. Da jeg var liten lærte Alex min storebror  meg å bombe ,drepe og voldtekt. Jeg har gjort  det siden. Jeg har en annen bror som heter Justin . Han er den perfekte som lever normal " Han stoppet og tørket tårene som rant ned det flotte halsen hans.

"Jason hvorfor forteller du meg dette?" Han ba meg være stille og forfatte

"Jeg  har virkelig sterke følser for deg Kate" han tok hånden min og plasserte den på leppene hans. Jeg kjente  de myke leppene hans på håndflaten. Jeg så en tåre trille ned igjen . Jeg tok den vekk for han.

"Jeg er ikke -" sa han stoppet  , og kysset meg på pannen.

" Jeg kidnappet deg for å forklare dagen vi hadde sëx. Jeg ville fortelle deg hva jeg følte, Men du bare løp"
Han pustet tungt og fortsatte .

"Jeg gikk hjem etter noen timers letting i skogen. Jeg kjørte i 2 timer til jeg fant deg ved baren. Jeg skulle løpe bort,da jeg så noen klemme deg og du satte deg i bilen og kjørte. Jeg kjørte etter til dere var ved huset. Jeg parkete bilen litt lengere fra huset så dere ikke skulle se meg . Neste dag da jeg ringte på så jeg Gabriel . Jeg fikk sjokk , men jeg tenkte ikke at det var ditt. Du lukket døra på meg så jeg dro tilbake. En av gjengen fant at han var min og din gutt" Wow jeg har virkelig ikke no ord . Jeg vet ikke hva jeg skal si. Gjorde han alt dette for meg?

" Ryan er bestevennen min foresten . Han vet ikke hvem at jeg er krimminell så vær så snill og ikke snakk om navnet Jason" Det forklarte jo hvorfor Ryan kalte han for Justin.

Jason kom nærmere og tok vekk tårene med tommelen sin. Han komm nærmere og nærmere.....

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Where stories live. Discover now