Del 6~ Er han min?

1.2K 32 1
                                    


Jeg våknet ved å kjente noen hoppe i sengen min. Jeg åpna øyene og møtte på en glad Gabriel. Jeg ble glad med engang . Gjett om jeg har savnet han her. Når du tenker deg om så er en dag ikke så mye , men det føles som en evighet.

"Mamma jeg savne" Sa han mens han pekte på meg. Jeg smilte stort.

"Mamma  elsker deg!" sa jeg å klemte han. Jeg kunne se at kinnene hans ble røde . Haha han her er søt!

" Tur Nala?" Jeg  hadde glemt at hver dag  så går vi på tur med hunden til Lisa. Gabriel elsker Nala hun er så liten og elsker å leke. Jeg nikket og han ga meg et kyss på pannen. Jeg tok han inntil meg og ga han en klem.

"Spiste du frokost han nikket og smilte. Han her forandret livet mitt. Han er den viktigste jeg har igjen av familien. Jeg tok en hettegenser og en trang hullete jeans. Det gjorde litt vondt når jeg skulle ta på meg jeans siden jeg har blåmerker og dype skader i låret. Jeg ble ferdig med å skifte og gå på do. Gabriel satt bare på sengen og stirret på meg .

"Er det noe galt?"Han ristet på hode ig fniste . Han sto opp av sengen og vi skulle gå ned. Jeg merket at jeg glemte noe. Telefon! Fuck Jason. Jeg tok Gabriel i hånda og vi gikk ned trappene .Der sto Lisa i kjøkkenet.

"God morgen!!" Hun skvatt da jeg sa det og Gabriel fikk latter krampe. Jeg klarte ikke å holde meg så jeg begynte å le med han.

"Kate! God morgen til deg å!" Hun sa det med en sint stemme. Stakkar det var ikke meningen å la henne skvette.

"Jeg og Gabriel  tar Nala ut" hun nikket, Og kom mot meg. Det første hun gjorde var å gi meg en klem. Så mumlet hun beklager til meg.

"Pass  på Gabriel  og kos dere" hun lo. Jeg tok båndet og satte det på Nala. Morsomt navn til en søt hund. Jeg lukket døra og vi begynnte å gå.

"Sol!" Sa Gabriel og nøtt sola som skinnet på oss. Det var litt rart siden Gabriel  var bare 1 år ,men han snakket så mye.

Det var deilig å gå rundt nabolaget. Med min eneste sønn og en hund. Jeg lå merke til noe litt borte ved gaten. Jeg kan ikke tro det . Hva i helvete gjør han her? Ja du har riktig det var Jason.

"Kom vi går hjem" han nikket stakkar. Jeg ble litt småredd siden jeg løp fra Jason jeg rømte fra han.

Jeg åpnet opp døra og vi gikk inn. Lisa hadde gått på jobb så det var stille hjemme. Jeg slapp Nala løs . Jeg tok av meg skone og bærere Gabriel med meg til stua. Jeg skrudde på Tv sånn at han  kunne se på tv. Jeg fant ipoden til Lisa på bordet. Med mine favoritt dr.dre beats. Jeg tokk på de og satte på noen randome sanger. Jeg hørte på recovery,heartbraker,all bad,bad day,hold tight og all that meaters. av Justin Bieber. Jeg gråt nesten . Tekstene er on point. Jeg lurer på hvem han han har skrevet de til. Når vi snakker om Justin. Jason ligner på han gjør han ikke? Jeg synes det.  Smme fjes, hær, kropp, og tatoveringene? Jeg hørte at noen ringte på døra. Jeg tok av beatsene og ba Gabriel sitte stille å se på tv.

Jeg åpnet  døra og der sto han . Den personen som ødleget livet mitt. Den verste personen i verden, den siste personen jeg vile se. Jason.

"Hva gjør du her ! Er det ikke nok at du kidnappet meg?" Jeg lå merke til at han så trøtt ut. Håret var bare til siden. Øynene hans så ut til å ikke ha fått nok søvn.

"Hør her! Jeg kom for å forklare" han hadde en hes stemme. Måten han sa det på var så rolig.

"Jason jeg vil ikke høre på forklaringen din ok?!" Jeg så meg rund i hagen mens jeg ventet at han skulle gå. Men han bare sto stille ved døra.

"Kan jeg komme inn?" Han stirret dypt inni de brune øynene mine. Det var noe rart med han. Jeg bare ristet på hode for et nei.

"Jeg kidnappet deg fordi jeg-" plutselig stoppet han å snakke. Han stirret på noe. Jeg snudet meg å fikk øye på Gabriel . Oh Shit.

"Mamma sulten"  Jason ble stum. Han klarte ikke å fjerne øynene  hans fra Gabriel . Jeg ville ikke at han skulle vite at han har et barn på den måten.

"Hvem er det? Er det ditt?"  Shit hva skal jeg svare tilbake. De ligner jo på hverandre. 

" Jason det er ikke mitt barn. Det er min bestevenns sønn" Jeg  bare håper at han kjøper det. Jason satte seg på huk og hilste på Gabriel.

"Hvorfor kalte han deg mamma" han ga Gabriel en klem og sto opp igjen.  Jeg kunne høre fra stemmen hans at han var desperat til vite hvem det er.

"Gabriel kan du gå ? Jeg kommer" han løp mot stua, mens jeg og Jason stirret på hverandre. De øynene , de leppene , det fjeset. Jeg får lyst til å krasje leppene mine på hans. Jeg vil føle hans leppene hans på mine.

"Fortell meg ?" Jeg våknet litt opp og viste ikke hva jeg skule svare.

"Hade !" Jeg smella døra hardt. Jeg vil ikke at Jason skal spøre alle de rare spørsmålene . Han gjør meg gal.

Jasons pov"

Hun kan bare ikke lukke døra sånn her . Jeg fikk ikke forklart henne, Og når jeg tenker meg om tror jeg ...Jeg aldri får forklart henne.

Hva faen sa jeg høyt. Hele gjengen ble stille .

"Kevin er du sikker?" sa jeg sur og han nikket. Jeg kan ikke fuckings tro det. Har hun lyvet til meg?

" Ja men Jason heregud hun har jo ligget med andre å" Alle ble stille . Så søte Gabriel  jeg så i dag er mitt barn?Men hun sa at det var barnet til bestevennina hennes. Men hvorfor har hun ikke sagt noe? Hun har holdt det hemmelig for et helt år . Hvem har hjelpet henne med svangerskapet ? Jeg er jo litt dum han gutten lignet litt på meg. Jeg tenkte og tenkte. Jeg ble forbanna jeg tok nøklene og kjørte. Hun burde ha en god unnskyldning over hvorfor hun holdt det hemmelig for Jason Maccann er ikke fornøyd.

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Where stories live. Discover now