Del24

931 26 7
                                    

Gjestene hadde gått . og jeg lå akkuratt Cameron til sengs.jeg kjente små våte kyss på nakken. Jeg så jason. Jeg tok fingeren på leppa hans og hintet at han skulle være stille . Han nikket og dro meg ut av romet. Jeg lukket døra til Cameron forsiktig sånn at han ikke våkner. Jason drev å lage suge merke men jeg dytte han vekk. < hvorfor ?>. Vell her har vi en iverig gutt everyone . < vi må rydde først> sa jeg og gikk til stua. < haha jeg trodde det var noe mer alvorligere>sa han og klemte meg bak fra, sånn at hodet hans hans var på skulderen min. < kom igjen jason ellers får du ingenting>i det jeg sa det løp jason henta en sånn svær pose og putta alt i den. Pynt ,søppel og ja du vet.

Etter vi var ferdig å rydde og flørtet en del. Hallo selv om han har såret meg så var det fortiden . Forgive but never forget. Men jaja jason er den rette!. Jeg slang meg ned i sofan. < hey! Skal ikke vi fortsette?> sa han og så på meg. < jason jeg har ikke sett deg på 1måned , og det eneste du vil er å ha sex?> sa jeg surt og så på han. Jason satte seg forsiktig ved meg og trakk seg nærmere og nærmere. <hey se på meg>sa han og løftet hode mitt så jeg traff de vakre øyene hans. < jeg har ikke liget med noen siden du stakk !ikke kysset noen engang >sa han. Ååå. < på gunn av meg?> sa jeg . Han nikket. <og du har på kjempe kort kjole > sa han mens han bett seg i leppa. Vell .. <kan vi se på en film og kosse oss?> spurte jeg. Jeg er jo helt utslitt. Han nikket. Jeg gikk opp og skiftet til pjysh. Jeg gikk ned og inn i stua. Det var dekorert /dekket med lys og snacks og en fil som gikk på tv. The nootbook . Jeg satte meg ned på sofaen men hvor er jason? . Jeg lå meg lang flat. Plutselig ser jeg jason . < hey liker du det?> spurte han og sate seg ved meg. < nei > sa jeg. < hæ?> < jeg elsker det!> sa jeg ogkysset han mykt på lepene . De hadde jeg savnet. Jeg satte meg sånn at hode ril jason var på fanget mitt. Jeg lekte mes håret hans. < så osen fant du meg?> sa jeg. < hey jeg er en mccan jeg finner alt> . <vet du hva la os glemme alt og vent litt> sa jason og reiste seg opp. Han kom tilbake og rakte hånda hans < jason maccann her hva heter du søta?> sa han og jeg tok imot hånda hans. < kate palvin> sa jeg og lede. Jason sate seg ved meg. < det er bevis på at jeg virkelig elsker deg og skal vi sammen gleme det som skjedde og begynne på nytt?> sa han og så alvolig på meg. Jeg nikket og han dro meg inn i en klemm. < jeg elsker deg> sa han < jeg elsker deg å>. O endelig var alt perfekt. Han sate hode på fanget mitt mens vi små prata. < så jeg tar med Cameron til lekeland i morgen > sa han og så opp på meg. < hvorfor?> < jeg hadde ikke noe gave med til han så derfor> sa han og kysset meg svakt på leppa. Jeg niket. < kan jeg være med > spurte jeg og lagde sånne valpe øyer. Han nikket. Jeg kysset han . < perfekte familien skal ut i morgen> sa han og jeg nikket. < skal jeg spole til bake på filmen vi har ikke sett noe i det hele> jeg nikket.

Jasons pov"

Filmen var ferdi. Jeg så opp på kate hun sov. Jeg bærte henne opp til romet hennes. Og lå henne ned sengen. Døra var åpen og det var rotete så det må være kates rom. Jeg tok av meg buksa og tshjorta og lå meg ned ved kate. Endelig har jeg fått henne tilbake og sist og ikke minst Cameron . Jeg har savnet dem så mye. Jeg angrer at jeg lå med selena men jeg var full. Men nå begynner vi på nytt. I morgen skal jeg kate og Cameron ut. Perfekt famile . Men jeg er ikke gift med kate til å si perfekt famile. Samma det vell!. Tenk det a jason mccann lykkelig. Haha ja når jeg har Kate og Cameron er jeg lykkelig. Jeg så plutselig Cameron foran meg. < hei hva gjør du a ?> sa jeg . < får ikke so-ve> sa han . Jeg bærte han og gikk ned . Sånn at jeg ikke vekker kate....

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Where stories live. Discover now