Del 32

802 22 5
                                    


<Jason Kan jeg få tenke på det?> sa jeg sånn sykt nervøst. Jeg må spørre Lisa å se hva hun synes. <Selfølgelig baby> sa han og kysset meg svakt på leppa. < Jason jeg elsker deg> sa jeg og lagde luft hjerter på brystet til jason. Det er føste gangen jeg har sagdt det til Jason på lenge. Litt nærvøs på hva han svarer.< aww babe jeg elsker deg å> sa han glad . < Sov nå klokka er mye>Sa Jason og kysset meg på panna. Jeg nikket og lukket øyne mine.

Morning

~~~~~~

<Babe våkne > hørte jeg Jason si. Jeg åppnet øyene mine og de traff sola. Jason sto der å holdt cameron i hånda. < God morgen mami> sa cameron. Jeg sto opp og kysset cameron på kinnet. < God morgen cameron og jason> sa jeg å lede. < God morgen babe> sa Jason . < Jeg skal kjøre cameron til barnehagen , vil du bli med> jeg nikket og hintet til at jeg skule på do og skifte. Jason gikk ned mens jeg tok en shorts og en topp som rakk akutatt over navle piercingen min. Men man kunne se såret altså bandasjen. Jeg var ferdi på do og gikk ned til kjøkkenet. Det var pannekaker og bær deket på bordet. < Har du lagd alt dete?> jason nikket. < La oss kjøre cameron til banehagen føst > sa jason og blunket. jeg smelter når han blunker ah . < skal du stå hele dagen å glane eller> sa jason flørtende. Haha.


Hjemme"


Jeg og Jason gikk ut av bilen og inn i huset. Vi spiste ferdi frokosten som var pannekaker og bær. < jeg har noe til deg> sa Jason plutselig. < Å jason jeg synes frokosten var koselig> Jeg sto opp og klemte jason. < Kom da> sa jason og bærte meg. < Jason få meg ned> < Nei> sa jason. Han åpnet døra til romet og i midten av sengen lå det en eske. < Gå se hva det er> jeg gikk og oppnet esken forsiktig.

Det var en smykke der det sto "you are my everything" . < Jason det er så søt> sa jeg og kysset og klemte han sånn helt vilt. < Det er nydelig kan du hjelpe meg å få det på> han nikket og flyttet litt av håret mitt og satte det på. < Jeg elsker deg jason> sa jeg igjen for 10000 gang. < Alt for deg kate> . Vi hørte småe latter fra gangen. Sikert lisa. < Lisa neste gang så sett på musikk, vil gjerne ikke høre deg ha sex assa> sa jeg og jeg og Jason lede . Jason små kilte meg. < jason !> < slutt> haha er sikkelig killen. Jason bærte meg til senga og lå over meg mens han kilte meg. <Dete er faktisk gøy> sa jason . Han stoppet å kille og bøyde seg i steden. kysset meg og seff ble det til klining. < kate møt kjæresten min-> . Jeg og jason trakk oss fra hverandre. Jeg og jason fikk øye på hvem som sto ved Lissa..

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora